30713
TES
-
#28438 + Még valami! A Morrorhun-on van egy olyan hogy:
"Unofficial Skyrim Legendary Edition Patch 3.0.0 (Teljesen magyar, ezt érdemes használni!!!)"
Ez egybefoglalja mind a négy unofficial patch-et? -
#28437 Nagyon hálás vagyok a válaszért! DE. már elkezdtem a Nexus-sal telepíteni. Mi legyen? Kiszedjem őket és megint megpróbáljam a Mod Organizerrel? -
SaGa #28436 A Mod Organizer egy külön könyvtárstruktúrát épít fel, abba a mappába, amit a beállításainál megadtál a modok mappájának, nem a Skyrim Data mappájába teeszi a modokat. Alapértelmezetten ott van, ahová a Mod Organizert telepíetted. Ez a ModOrganizer futása közben egy virtuális Data könyvtárnak látszik, de csak azoknál a programoknál, amiket a ModOrganizer indított.
Fel kell venni a Mod Organizer indítható alkalmaásai közé a Wrye Basht, a Tes5Edit-et (ha használod), az skse_launchert és mindent, ami az eredetileg Skyrim data könyvátrába lévő modokkal foglalkozik és belőle kell indítani. A Skyrim-et is, de ne a launchert, hanem a "sima" exe-t, vagy ha használsz skse-t, akkor az skse_launcher.exe-t.
A felső képeden a jobb oldal tetején lévő SKSE "gombbal" tudod indítani, mert az SKSE-t már felvetted, vagy automatikusan felvette magának a Mod Organizer.
A Nexus Mod Manager nem fogja "látni" és nem is kell neki. A Wrye Bash igen, ha felveszed az SKSE mellé, a BOSS vagy a LOOT is. Az is lehet, hogy már ott vannak, nézd meg azt a listát.
Újabb ilyen indítható programokat is ott tudsz felvenni, ha ráböksz az SKSE melletti lefelé mutató nyílra, szerkesztheted a listát.
Utoljára szerkesztette: SaGa, 2015.12.28. 10:33:55 -
#28435 Mutatom:
“bEnableFileSelection” and make sure it is set to “=1”
Nem jövök rá mi lehet a baj..... -
#28434 Valami nem stimmel! Telepítettem pár modot a Mod organizerrel,de sehol sem látom őket. Launcher nem mutatja,se Wyre bash,se Nexus mod manager. Mi lehet a probléma? -
#28433 Viszont amit nem tudok,mivel telepítsek modokat? Nexus mod manager vagy mod organizer. Pl. a SkyUi-hez a Nexust javasolják. Nem kavar be egymásnak a két progi? -
#28432 Nem találtam,pedig vagy tízszer átnéztem az oldalt.... -
#28431 morrohun fórumán van külön topik a modok fordításainak. Meg a plugineknél is ott van szerintem. Csak a magyar nevén keresd. -
#28430 Hali mindenkinek!
Ahogy olvasgatom,eléggé benne vagytok a modolásban. Nem találtam róla semmit,de ti talán informáltabbak vagytok mint én. A "Realistic Needs and Diseases" -nek van már vajon fordítása? (szerintem az egyik legjobb mod ami kell a játékhoz) DE! Ha esetleg van másik ilyen mod,ne habozzatok,osszátok meg velem!
Nagyon köszönöm! -
#28429 Én nálam is az miatt nem szívta a lelket -
#28428 Nálam az Unofficial Skyrim patch volt a hibás. -
#28427 morrohun GYIK -
Samurai84 #28426 Szerintem nem jó a Load Order-ed. Nexuson is ezt írják ehhez a hibához.
Ha nem félsz egy kis ügyeskedéstől akkor => Nexusra fel, szedd le a Nexus Mod Manager-t, telepítsd fel. Regelj a Nexusra. Közben még szedd le a Skyrim Script Extendert (SkSE), és telepítsd fel. Ha ez megvan, szedd le az Unofficial patcheket és Mod Managerben aktíváld+telepítsd. Szedd le a LOOT nevű progit és indítsd el. Update Masterlist, majd sort mods. Apply és készen is vagy. Van egy Vanilla Skyrimed, patchelve. Remélem nem hagytam ki semmit.
-
#28425 Haveromnak is ez volt a gondja, az egyik DLC az okozó, talán van rá egy nem hivatalos patch, ebben nem vagyok biztos. Spanom konzol kóddal adta be magának a megölt sárkány lelkét. Így oldotta meg. :D -
#28424 Ez egy ismert bug, bár nálam soha nem jött elő.
Majd lesz olyan, aki pontosan tudja az okát, nekem úgy rémlik, hogy a magyarítás és a Dragonborn DLC a felelős érte, ki kell kapcsolni a Data menüben a DLC-t, s ha megvan a sárkány lelke vissza is lehet kapcsolni (ha nem így működik, majd felvilágosít, aki pontosan tudja)
Bugos helyzetek esetén meggondolandó a tovább kalandozás, inkább a hiba megoldására érdemes törekedni, bár szerintem a sárkánylélek "megvár" azt nem lehet elhagyni, része a főküldetésnek. -
enncsibaba #28423 Sziasztok!
Először is üdv minden rajongónak!
Elakadtam sajnos a játékban már az elején, ebben szeretnék segítséget kérni.
2 dvd-s version van fenn+magyarítás.
Az a gondom, hogy miután megöltük az első sárkányt hiába kutatom át nem teljesíti a küldetést. Ha visszamegyek (sy, de a neveket nem tudom) ahhoz, aki adta a küldit elmondja, hogy hozzak bizonyítékot a testőrétől, aki nem áll szóba velem. Néztem videót a küldiről, nekem nem jön át a lelke, miután meghal. Olvastam, hogy a magyarosítás okozhatja ezt, de miután leszedtem és visszatérek a helyszínre sem történik meg a "csoda".
Ez lenne a gond? Illetve közben elkalandoztam (lvl 9.) újra kell-e kezdenem a játékot?
Köszönöm a válaszokat előre is. -
Boldog Karácsonyt! :) -
Although #28421 Beyond skyrim Cyrodiil Lost Glory.
Lost Glory
Mintha rólunk szólna :)
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.12.24. 12:44:07 -
#28420 Na ujrakezdtem a gamet.
Most ertem Riverwoodba, lvl9-es szinten.
Nincs valami minimap mod?
-
#28419 Köszönöm Prttp, sajnos nem leltem megoldásra ott sem. Már a google nyolcadik oldalon lévő találatokat is néztem megoldást kutatva de eddig semmi használható. Tapasztalat? Emlék?
Köszönöm Savaran :) -
#28418 Király a név táblád -
#28417 Üdv!
Shortstop
Itt néz körül (USP wiki). Talán az adott küldetés bug leírásai között szerepel a te problémád is.
Coolpet
Ha moddolni akarsz jó a steamworkshop is, de a moddorek 90%-a nexuson van, így azt érdemesebb használni. A legismertebb és legjobb modok fordítását már elkészítettük néhányan, amit itt találsz meg. Ebben a fórumban nagyon tömören le van írva a moddolás alapja is. A legérdemesebb tehát a nexusról keresni pluginokat, amik kategóriákba is vannak gyűjtve, majd a Mod Organizer nevű programmal letölteni.
Kimásolom ide a leírását:
Könnyedén be/ki lehet kapcsolgatni a modokat
A modokat nem a skyrim data könyvtárában tárolja, hanem létrehoz a játék indításakor egy virtuális data könyvtárat===>így nem lehet tönkretenni, és felülírni az eredeti skyrim fájlokat===>valamint, ha másik meghajtóra teszed a mod organizer mod könyvtárát, még fel is gyorsíthatod a játékodat azáltal, hogy nem egy merevlemezt terhel meg a játék
Magyar nyelvet is tartalmaz
Többféle profilt is létrehozhatsz a moddolás kiteljesítéséhez, pl.: az egyik profilodban tolvaj létet kiegészítő/segítő modokat használsz, míg a másikban harcos vagy mágus pluginokat
Ha megadod a nexus felhasználóneved és jelszavad a proginak, akkor egyszerűen tölthetsz le közvetlenül modokat a download with manager gombra kattintva
Rengeteg egyéb hasznos programot is tartalmaz pl.:Bsa extractor, ini configurator stb.
Fontos még, ha nincs kedved órákat szenvedni vele, akkor tedd fel a Kull modpacket.
Akiknek pedig a dlc magyarítása kell, azok úgy is fel tudják rakni, ha először az alap fordítást rakják fel, majd a béta telepítésekor a javításra mennek, így nem kér ID-t. -
#28416 Sziasztok!
Ujrapakoltam a gamet, de par modot felraknek.
A skyrim workshopbol toltenek par dolgot, de nem vagom mivan.
A jatek magyarositasa megvmaradt a delete utan, pedig az egesz steam skyrim mappat dobtam a kukaba.
A workshopban feliratkoztam az Unofficial skyrim legendary patchra es az unofficial high resultion patchra
Inditottam a launchert, aztmondja 18 mod szinkronizalasa folyamatban... kesz. De a 3 dlc es 3 high res texture packon kivul semmit nem mutat a modlista
Ilyenkor mi van? -
#28415 Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni a Dragonborn DLC-vel kapcsolatban. Nem tudom, hogy glitch, bug a dolog, de pár walktrough-t végignéztem és nem tapasztaltam sehol olyat amivel én találkoztam.
Miraak szentélyében Frea kíséretével elvettem az oltárról a Black Book Waking Dreamst, majd ekkor megjelent Miraak, elmondta a monológját a két seeker pedig visszaküldött a "való" világba. Frea javasolta, hogy beszéljünk azt apjával a skaalok falujában. Ez meg is történt, mondta, hogy tanuljam meg az Earth Bend kiáltást, ez meg is történt, utána az Eart Stone-nál használtam ezt. Majd visszatérve hozzá mondtam, hogy pusztítsuk el Miraakot mire odaadta a Black Book Waking Dreams könyvet ami előtte nem volt megtalálható az inventoryban. Ahogy láttam végigjátszásokban ennél a pontnál kellene elindulni a The Path of Knowledge c. questnek viszont ez sem történt meg csak kért, hogy a többi négy követ is legyen szíves megtisztítani.... Ok semmi baj majd biztosan akkor ha végigvittem ezt a Black Bookot. Vagy ha valaki tudja megírhatná miknek kell megfelelni, hogy elinduljon a The Path of Knowledge!
El is kezdtem, eljutok a negyedik fejezetig ahol is a lépcsőről lejövet bemegyek a folyosóra ami két irányba ágazik viszont mind a kettő teljesen visszaszűkül az elágazási pontig. Ebben a végigjátszásban 8:45-nél is ugyanez történik azonban ahonnan beérkeztem ott a folyosó eltolódik. Viszont nálam semmi ilyen nincs. Egy másik vidóban pedig nem szűkül össze a folyosó, minden gond nélkül végig lehet menni rajta. Könyveket összegyűjtöttem azt a kettőt amit az oltárról kellett elvennem, viszont itt megakadtam.
Minek a függvénye a fenti két eset? Legfrissebb verzió van fönn Unofficial Skyrim Legendary Edition Patch szintén. Valamint egy-két mod, de semmi olyan ami gameplayt vagy történetet befolyásolna.
Nagyon szépen köszönöm előre is a segítséget. -
#28414 Na megvettem, és maxon fut minden 60 FPS-sel, Skyrim sem kivétel :D -
#28413 Na nekem nem irta, de a loot megmondta. Utanna nem lepett ki, csak a sarkanylogo utan nem adta be a menut.
Meg vagy 4 orat szivtam, vele deaktivaltam az osszes felrakott modot, de ugysem ment tovabb.
Toroltem a jo francba az egeszet oszt kesz. -
SaGa #28412 A Bethesda logó utáni kilépésnek általában az az oka, hogy fenn van egy olyan mod, aminek nincs fenn a "mastere", vagy korábban van a mod, mint a mastere a betöltési sorban. A legegyszerűbb felrakni a Wrye Bash-t, az szépen mutatja, melyik modnak hiányzik a mastere, illetve melyiknek a masterei vannak sorrendben összekutyulva. Ez utóbbi nem okoz ilyen kilépést, de zavart játék közben igen.
A master hiányt a Nexus ModManager is mutatja, pirossal írja ki az esp nevét a sorrendi listában, -
#28411 radasul a Bethesda logo utan ki is lep a game, szoval szivas van. -
#28410 Ez az ENB install nagyon gaz.
Mar 4 oraja szenvedek vele es csak az elso par mod van fenn, nagyon maceras, radasul meg egymast is felulirjak.
Nincs valami szedd le tomoritsd ki futtasd megoldas ra? -
Although #28409 Régebben kiment a fejemből.
Ez must have aki requiemet használ és texture modokat. Ez a merge patchja a requimnek elképesztően hatékonyan működik.
Ez egy ini fájl ami a merge patch készítése során figyelembe veszi az inibe betett sorrendet texture modokra.
Automerging for Requiem
Ma megnéztem hol tart.
Új változás alapján lényegesen gyorsabb lett a harc. Talán jobb is a skyrimhez, Győzhetsz akár low levelen is a medve ellen, de ő is gyorsan végez veled, a meglévő lerohanás képességeivel ha elé állsz szimplán ez továbbra is igaz. Spider szintén hard, Ha rád tud ugrani. Szóval a lények amik rendelkeznek speciális képességgel az figyelmet érdemel.
Erre a modra mindig igaz, jobb és jobb lesz.
Mentem vele pár órát ma, élmény lett még jobban, most már jól működik az unofficial patchokkal is.
Továbbra is 3 indulási perked van tehát ez az ami szinte minden más mod elé teszi mivel alapból nem értesz semmihez csak ahhoz amit megadsz. Ez talán ami leginkább az oblivionhoz teszi méltó utóddá.
Megér egy próbát már a szimpla skyrimen edződött "ész nélkül" rohanunk előre emberkéknek is. Ez most így mindenkinek jó lehet már. Jó lépcső a következő szinthez. El kell kezdeni gondolkodni ezzel a moddal. Ami egy jó rphez nélkülözhetetlen. Nincs más mod ami ezt tudja és egyre kevésbé lesz ha így folytatja ogerboss.
Edit: Természetesen az effektek a részegedésre a fertőzésekre, a pók méregre vizuálisan is jelen vannak továbbra is de már szintezett, egy kis pók 20-30 sec a durva változat az 2 perc. Addig kettős látás ami pont olyan mintha életre kelne a régi rp-k negatív effektje.
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.12.20. 19:13:29 -
Rodman6 #28408 Nekem a realvisionnal akadtak gondjaim, nemrég újraraktam a gépet, és az istennek sem tudom ugyanazt az eredményt elérni mint korábban. Fakó és nem olyan szépek az árnyékok. Lehet hogy a napi szinten jövő Nvidia driverek kavarnak be. -
ACi000 #28407 Próbálkoztam a 400+ db-os mód pack indításával, de nem működik, a skyrim fut a háttérben, de nem történik semmi. Úgy csináltam mindent ahogy a leírásban van, kivéve a launcher beállításait, mert a linkelt képet nem jeleníti meg, feldobná vki hogy kell beállítani?
-
#28406 Én assa party vagyok:) -
#28405 Főleg a vonós skyrim lány -
joe38 #28404 Sziasztok,ha vki még nem látta volna:Skyrim zene
Fantasztikusan jó:) -
steweee #28403 és ezt hogy éri el ? egy sima beállítással ? fejts már ki, hogy a videokártya miért is nem ad le maximális teljesítményt csak a gamer beállítás mellett..... -
#28402 Elég komolyan lehet buherálni a cfg-t, de már meg nem mondom mikkel. Anno alanti gépemen nekem is fennt volt Skyrim, Jó pár moddal kiegészítve. Éshát 1920x1200-ba alanti gépemen, nem! med-en (inkább high-on, sőt!, egyes buherák, látóhatár meg árnyék is eléggé fel volt húzva) nem nagyon esett le ~50fps alá. Gyönyörű volt. Texture Optimizer szerintem a minimum, amit egyszer mod-olás után lefuttatsz (jelentősen megdobja az fps számot).
Aztán meg sok-sok tweak oldalt lehet találni, ahol komolyabban kifejtenek egy-egy beállítást.
Egyszóval: HA kicsit konyítasz hozzá, van rengeteg időd a tweakelésre, annak tesztelgetésére, buherájára, akkor elég brutál graf-ot lehet kihozni a játékból, ugyanazon gépen futtatva! Míg előtte (alap verzióval) örültél, hogy egyáltalán med-en megmoccan, vagy nem diavetítést nézel ~25fps-el, addig buhera után a hajad leteszed a látványtól (high graf simán + rengeteg grafikai mod) és átlagos, akadásmentes ~50 fps-től.
(mondjuk nekem még dobott rá, ha a VGA-t, az asus gpu tweak-el G (gamer) beállításra tettem, akkor simán kaptam a vga-tól még + ~10fps.
(pl, Crysis 3 is high-on elment, épphogy nem rocogott, G -re (gamerre) bekapcsolva a VGA, Ultra grafon tekeri a játékot akadásmentesen (1920x1200-ba!). -
#28401 Most a Legendary Edition csak 7,5Euro a Steamen. Akinek meg nincs meg vegye most. -
#28400 Coolpet
Ha a magyar nyelvet részesíted előnyben, akkor a Kull modpack-ot ajánlanám figyelmedbe. Sőt, ha tudsz várni néhány hetet/hónapot megjelenik az új verziója, ami sokkal több beépülőt fog tartalmazni. 2 verzió lesz majd egy a gyengébb gépekre egy az erősebbekre. -
#28399 Nekem a HD4890-es is szépen röfögött ENBSeries-zel az ősi régi gépemen. Persze DX10-ben csak.
Bármelyik Skyrim modos oldalon találsz száz féle modot vele, és ott találsz egyértelmű install leírásokat is szerintem.
Utoljára szerkesztette: DonnieBrasco, 2015.12.01. 10:14:05