TES
  • Mr_no_NaMe
    Én 8 évig húztam, és amikor már ott tartottam, hogy a winfos is 5 perc alatt állt fel, akkor leszartam mindent és összevágtam egy gépet. Nem nagyon ettem 2 hónapig, de nem érdekelt. Úgy is itt töltöm a szabadnapjaim negyedrészét, tehát számomra megfelelő befektetés volt.

Bár ha rám hallgatsz, inkább egy komoly gépet kéne összerakatnod, ha már vásárláson gondolkodsz. Jó, könnyű ezt így mondani, de ez a gép amit összeraktam (i3 4gen, r9 270x, 8 giga ram) konkrétan tényleg arra jó, hogy épphogy játszhatóak legyenek a dolgok. Semmi másra. 2 év múlva már semmit nem fog érni :/ Bár tény és való, hogy ezzel a konfiggal, ezzel a modcsomaggal, szuperül megy a Skyrim.

Lassan 20 óránál járok és még mindig nem tapasztaltam egetrengető bugot. Néha "ugrálnak" az árnyékok, eltűnik egy két fény, de ezek ritkán fordulnak elő, és alig észrevehető helyekről. Más buggal még mindig nem találkoztam. Ellenben a fél játék át van rendezve, és nem csilivili módon, hanem igényesen, patentül és kiegyensúlyozottan. Pl Winterhold suliban az ArcMage körlete olyan szinten szuperül ki lett bővítve, hogy nemigaz. Szekrények, ruha bábúk, fegyver fakkok, függőkert, alkímia-enchant asztal, könyvespolc, minden ami kell. Így tökéletes a játék.