30713
TES
-
#28398 Ja ok, már megijedtem.
Később majd könnyebben tudom upgrade-elni a procit, ezért akarok ilyen lapot alá. -
#28397 Sracok annyit mondjatok ezt az ENB modcsomagot, hogy kedvem szottyant ra. A HD6870-el kivitelezheto jatszhato minoseg?
Van egyszeru install verzioja? Nem akarok egyesevel matekozni. Csak a SkyUI es a honositas van fenn. -
#28396 Nekem fx6300 proci, 8 giga ram, HD7750 2 giga, de az se jó már sok mindenre 2013 után, én ezért nem is próbálom tuningolni nagyon a játékot, jelenleg graf modok nélkül maxon megy 50fps-el, real vision meg minden nyalánksággal kb 15-20 fps re kéne számítanom :) -
#28395 Jónak jó, csak felesleges. Egy sima B-s, vagy max H-s lapot attól függően melyiken találsz olcsóbban megfelelő számú csatlakozókat.
Minden továbbira meg tudnak válaszolni a szakik a megfelelő topikban.
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2015.11.29. 12:32:24 -
#28394 Miért, az nem jó hozzá? Te milyet vennél? -
#28393 Nem hw topik, de i3-hoz ugyan mi a rézfánfütyülőért venne bárki z-s lapot? -
#28392 Hát azért nem olyan magasan... max a CPU-mat ;)
http://gpuboss.com/gpus/Radeon-R9-270X-vs-Radeon-HD-6870
-
#28391 Akkor en magasan verlek titeket a 4 eves gepemmel ÉÖ
Most vakitani fogok: I7-2600K, 8GB Kingston ram, es egy HD6870 1GB.
Most azt kezdtem erezni, hogy a vidkari kezd vajmi keves lenni a fallout 4 alatt, szoval nekem meg azt kell majd par even belul beujitanom. Amit erdemes lenne az most 60K-nal kezdodik... -
#28390 igen, sajnos X38-as chipseteket nem szeretik :( -
#28389 Na jó, gugli a barátom... a legtöbb LGA 771-es Xeon át van alakítva 775-ösre, viszont ez nem kompatibilis az X38-as alaplapi chipsettel (mindenhol ezt írják).
Pedig találtam E5460-at 10ezerért :( :(
Hát akkor marad a gyűjtögetést a full cserére, ez van. -
#28388 Még 1 kérdés: az E5450/5460 as socket 771.
Az belemegy a 775-be is?
Szerk: ráadásul X38-as az alaplapi chipset. Szóval alighanem tárgytalan :(
Köszi
DB
Utoljára szerkesztette: DonnieBrasco, 2015.11.27. 08:36:58 -
#28387 Köszi a tippeket, megsasolom ezt is. -
#28386 E5450-et olyan 13k körül szokott lenni, 4 mag, 3 ghz, 3,8 ghz-ig egy középszar hűtővel simán felpörög, plusz ha normális lapod van, nem kell hozzá sem azt, sem ramot cserélni. -
#28385 Bár persze ez már nem 775-ös.
Megnéztem, milyenek voltak 775-össel, és sajnos nem rúgnak labdába a 4170-essel :( főleg single core terén, nekem pedig az is nagyon fontos. Azért köszi a tippet! -
#28384 Köszi, ránéztem: 60e körül kezdődnek.
Abból meg kijön egy I3 4170+Z97mobo + 8GB DDR3 :)
http://cpuboss.com/cpus/Intel-Xeon-E3-1220-v3-vs-Intel-Core-i3-4170
Utoljára szerkesztette: DonnieBrasco, 2015.11.26. 16:30:27 -
#28383 hint: ha socket 775-ös a lapod, és megfelelő chipsetes (P35/P43/P45/stb), nézz körbe Xeon procik terén. -
#28382 Én 8 évig húztam, és amikor már ott tartottam, hogy a winfos is 5 perc alatt állt fel, akkor leszartam mindent és összevágtam egy gépet. Nem nagyon ettem 2 hónapig, de nem érdekelt. Úgy is itt töltöm a szabadnapjaim negyedrészét, tehát számomra megfelelő befektetés volt.
Bár ha rám hallgatsz, inkább egy komoly gépet kéne összerakatnod, ha már vásárláson gondolkodsz. Jó, könnyű ezt így mondani, de ez a gép amit összeraktam (i3 4gen, r9 270x, 8 giga ram) konkrétan tényleg arra jó, hogy épphogy játszhatóak legyenek a dolgok. Semmi másra. 2 év múlva már semmit nem fog érni :/ Bár tény és való, hogy ezzel a konfiggal, ezzel a modcsomaggal, szuperül megy a Skyrim.
Lassan 20 óránál járok és még mindig nem tapasztaltam egetrengető bugot. Néha "ugrálnak" az árnyékok, eltűnik egy két fény, de ezek ritkán fordulnak elő, és alig észrevehető helyekről. Más buggal még mindig nem találkoztam. Ellenben a fél játék át van rendezve, és nem csilivili módon, hanem igényesen, patentül és kiegyensúlyozottan. Pl Winterhold suliban az ArcMage körlete olyan szinten szuperül ki lett bővítve, hogy nemigaz. Szekrények, ruha bábúk, fegyver fakkok, függőkert, alkímia-enchant asztal, könyvespolc, minden ami kell. Így tökéletes a játék.
-
#28381 30 FPS? Örülök, ha zárt térben elérem a gépemmel :D
Össze is szedtem már egy nagyon alap frissítést, csak hát mivel mobo+CPU+RAM is kell új, 60-70 alatt kvázi lehetetlen megúszni. (i3 lesz nekem is, mivel Obliviont is újra akarom tolni mindenféle enb nyalánksággal turbózva, így fontosabb, hogy 1 mag is erős legyen magában - mivel Obli csak ennyit használ...nem kell a 6,8 stb mag).
VGA-m ami egyedül elmegy, ua. mint a tiéd (R9 270x, ha jól láttam), azzal nem lesz gond.
Na de majd valahogy, egyenként megveszegetem őket... *sóhaj*
Utoljára szerkesztette: DonnieBrasco, 2015.11.26. 14:49:20 -
#28380 Én is nemrégiben cseréltem le a vasamat, kb hasonló lehetett a tiédhez, talán egy generációval öregebb. Az a baj, hogy a mostani gépem is egy erős közép-felső kategória, és így is 30 és 50 között ingázok. Ha 30-ra esik az fps, konkrétan szaggatásnak érzem a mouse lagg miatt. Régen nem voltak ám ilyenek :/
Gyönyörűen fut, de ha pl kinézek a winterholdi suliból, akkor eléggé leesik 30ra ha körbenézek a tájon.. -
#28379 Na, feltettem ezt a 450 modos csodát.... hát, tényleg nem lehet rossz.
De sajnos meg kellett állapítanom, hogy az egykor oly dicső PC-m véglegesen kiöregedett...
Hát igen, hiába a tűrhető VGA, ha az alaplap+proci+memória "ősi"... Core 2 quad Q6600, alaplap Asus A5E3.
Pedig 2007-ben hogy hasított rajta minden... :D -
#28378 Lehet sokat akarok... az általam látott "stutter" és "lagg" 35 és 50 fps között van. Lehet tényleg csak sokat akarok :/ -
#28377 Örülj neki, hogy ilyen gyorsan betölt :)
nekem sajnos az egér eléggé laggol. Bele kéne nyúlnom az enb beállításokba, de olyan gyönyörű a játék, hogy nem nagyon visz rá a lélek. -
steweee #28376 kicsomizva 58 giga :)
ha nekikezdek nem is marad nagyon hely az SSD men. mindent úgy játszok, hogy install, patch, mod stb. aztán a kész könyvtárat másolom a flashdrivéra, parancsikont átirányítom rá és mehet a móka. bár azoknál ahol vmi érdekes vagy fontos dolgot ír ki töltés közben vagy vmi jó tapétaképet, lemaradok róla
nem értem hogy miért nem úgy oldják meg, hogy kattintásra folytatódik töltéskor és nem automatikusan -
#28375 Ne foglalkozzatok vele. Mivel a lancser, pár sima alapvető beállítást tartalmaz ezért a kimenetelt tekintve lényegtelen. Én ultrára raktam, oszt kész. Nem foglalkoztam vele. Neten találtok egy csomó beállítási opciót az enbhez amivel fpst lehet nyerni, HA MUSZÁJ.
8 giga rammal r9-270x-el és i3-as procival tökéletesen játszható a játék. ha nekem megy, akkor megy mindenkinek xD -
steweee #28374 nem, legnagyobb sebesség 13Mb/sec. UPC . de a szerverről csak ennyivel tudta húzni.
egyébként írja a redmiben hogy a linkelt kép alapján kellene vmit beállítani. de a kép nem jön be se *.jpg se a html link alapján.
minden más nyilvánvalóan le van írva, de ott jelöl vmi fontosat, azt tudja vki ? lemaradtam vmiről ? -
#28373 500 megabites a neted? király -
#28372 Az a lényege az egésznek, hogy a srác 2 évig optimalizálta, összerakosgatta és egymáshoz illesztegette a modokat, ergo nekünk már nem kell vele szopni. Szépen egy mappába elmentette az egész cumót, a cfg fileokat a my games mappában + a mod beállítások cfg filejait + mellékelt egy mentést is, hogy ki tudjuk kerülni az elején Helgent, ami az egyedüli bugos rész a játékban. (40-50 mod felett mindenhol bugos Helgen)
Utoljára szerkesztette: Mr_no_NaMe, 2015.11.19. 17:41:02 -
steweee #28371 nekem lerántotta a 28367-ről átlag 5 gb/s-el. nagyon elégedett vagyok, mindenki nevében köszi köszi
Utoljára szerkesztette: steweee, 2015.11.19. 08:00:21 -
Vincentcloud #28370 Nem, amiket te adtál linkeket működtek, már csurog lefele, az orosz oldal nem akart betölteni, de reggel már az is megjelent -
lordbalu #28369 Pontosan. S nem kell egyesével szórakozni. -
steweee #28368 ez mi ? a 400 modos pakk 31 GB egyben ? mert akkor az úgy elég fasza, ha csak le kell tölteni és nem kell mindent telepítgeni -
lordbalu #28367 És így? https://www.copy.com/s/t%3AvxI7HqgxpOdiCuss%3Bp%3A%252FSkyrimTheJourney.torrent%3Boid%3A1 -
Vincentcloud #28366 Köszi, valamiért a linkre kattintva csak tölt az oldal de semmit nem csinál -
lordbalu #28365 Nekem betölti.
Ez a kettő link van ott ahonnan le lehet tölteni
1
2
ill. egy hotfix
Utoljára szerkesztette: lordbalu, 2015.11.18. 22:47:40 -
Vincentcloud #28364 Megnézném, de be se tölti az orosz oldalt
-
#28363 Pár (nagy) kép:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#28362 Raktam bele pár órát...hát enyhén szólva krva nehéz. A pár óra alatt rohangáltam whiterun körül, voltam a városban és voltam Helgennél. Konkrétan ennyi minden történt velem xD
Ez a survival cucc nem is annyira rossz. Nem kell túl gyakran enni és inni, és az alvásnak is van végre szerepe. A kajákat végre nem csak felhalmozod egy ládában, hanem meg is zabálod hogy ne halj éhen. Végre van értelme mindennek. Gyönyörű az este, gyönyörű a nappal. A vadon él, és nagyon halálos is ráadásul!
Alig bírok elbánni egy banditával. Ha ketten vannak akkor csak 1-2 potival megy. Van értelme játszani! Van értelme fejlődni. De mit, és hova? Annyi perk, annyi fejlődési út van, hogy elveszel benne. Így az igazi :) Kezdésnek egy mágus, aztán pedig egy lopakodós íjász tolvaj.
A lock picking is át lett írva. Kezdőként ESÉLYTELEN, hogy egy mesteri zárat kinyiss. itt már nincs az, hogy quicksave, törik 3 kulcs és quickload amíg ki nem nyílik. Itt már nem találsz fogást a záron addig, míg nincs hozzá skilled :D
Bug még mindig semmi! Se szaggatás se semmi zavaró dolog! A gyerek tökéletesen összehangolt 400 modot! -
#28361 Ne gondold túl. Rakd fel azt amit írtunk és kész. Ha nem bírja a géped, akkor a leírásban szereplő infó szerint szedd le a grafikai turbót és kész. Ami a csomagban benne van, az KELL!! -
mac83 #28360 oké, akkor megpróbálom azt köszönöm :)
gépem szerintem bírni fogja, de majd írok tapasztalatokat.
köszi mégegyszer
szerk.: közben megtaláltam a torrent linket
szerk2.: ja hogy ez 30+ giga? :D akkor nem ma fogom megnézni :D
Utoljára szerkesztette: mac83, 2015.11.16. 21:57:26 -
Samurai84 #28359 Ha nem notin játszol, mint én, akkor feltétlenül ezt a 400as pakkot ajánlanám. Egyrészt már 2-en kipróbáltuk és nem akadt ki, ami nagy szó ilyen komoly tartalomnál, másrészt többet akarsz majd a grafikai változásoknál. Az a baj a vanilla Skyrimmel (szerintem), hogy az ellenfelek, olyan hihetetlenül könnyűvé válnak egy szint után, hogy gyakorlatilag a harc értelmét is veszti. Ebben a pakkban van pl. Revenge of the enemies... Még egy farkas vagy egy bandita is meg tudja keseríteni az életed, ha nem figyelsz. A másik a sárkányok. A vanilla játékban egy vicc amit művelnek szegények. Deadly Dragons mod, és felmossák a Dragonbornnal a padlót.
Jobban jársz ezzel, könnyű feltelepíteni, nem kell sorrenddel szopni, bemásolod és kész. Sok javítást ad, opciókat, érdekességeket. Bekapcsolatam és ámultam hogy milyen ***vajó az egész. De csak ha jó gépe van az embernek, mert menet közben azért nálam megcsuklik sok helyen még ENB nélkül is... hiába, kell egy jobb vas alá, de a látvány, meg a játékélmény megéri.