TES
  • Mr_no_NaMe
    Raktam bele pár órát...hát enyhén szólva krva nehéz. A pár óra alatt rohangáltam whiterun körül, voltam a városban és voltam Helgennél. Konkrétan ennyi minden történt velem xD

Ez a survival cucc nem is annyira rossz. Nem kell túl gyakran enni és inni, és az alvásnak is van végre szerepe. A kajákat végre nem csak felhalmozod egy ládában, hanem meg is zabálod hogy ne halj éhen. Végre van értelme mindennek. Gyönyörű az este, gyönyörű a nappal. A vadon él, és nagyon halálos is ráadásul!

Alig bírok elbánni egy banditával. Ha ketten vannak akkor csak 1-2 potival megy. Van értelme játszani! Van értelme fejlődni. De mit, és hova? Annyi perk, annyi fejlődési út van, hogy elveszel benne. Így az igazi :) Kezdésnek egy mágus, aztán pedig egy lopakodós íjász tolvaj.

A lock picking is át lett írva. Kezdőként ESÉLYTELEN, hogy egy mesteri zárat kinyiss. itt már nincs az, hogy quicksave, törik 3 kulcs és quickload amíg ki nem nyílik. Itt már nem találsz fogást a záron addig, míg nincs hozzá skilled :D

Bug még mindig semmi! Se szaggatás se semmi zavaró dolog! A gyerek tökéletesen összehangolt 400 modot!