TES
  • Samurai84
    Ha nem notin játszol, mint én, akkor feltétlenül ezt a 400as pakkot ajánlanám. Egyrészt már 2-en kipróbáltuk és nem akadt ki, ami nagy szó ilyen komoly tartalomnál, másrészt többet akarsz majd a grafikai változásoknál. Az a baj a vanilla Skyrimmel (szerintem), hogy az ellenfelek, olyan hihetetlenül könnyűvé válnak egy szint után, hogy gyakorlatilag a harc értelmét is veszti. Ebben a pakkban van pl. Revenge of the enemies... Még egy farkas vagy egy bandita is meg tudja keseríteni az életed, ha nem figyelsz. A másik a sárkányok. A vanilla játékban egy vicc amit művelnek szegények. Deadly Dragons mod, és felmossák a Dragonbornnal a padlót.
    Jobban jársz ezzel, könnyű feltelepíteni, nem kell sorrenddel szopni, bemásolod és kész. Sok javítást ad, opciókat, érdekességeket. Bekapcsolatam és ámultam hogy milyen ***vajó az egész. De csak ha jó gépe van az embernek, mert menet közben azért nálam megcsuklik sok helyen még ENB nélkül is... hiába, kell egy jobb vas alá, de a látvány, meg a játékélmény megéri.