TES
  • Samurai84
    Most az NMM-et használom, az nem tudom figyeli e a sorrendet, de elég jól lehet vele töltögetni a dolgokat. Habár furcsaságok vannak azért, pl. szarvas leúszik a folyó aljára, meg a róka folyamatosan a falnak megy :D Aztán felraktam a HD tex. pakkot, de dögöljek meg én nem sok különbséget látok, persze nem a 8K-s mod van fenn, de akkoris.
    Van olyan is akinek kedve jön hozzá, hogy pl. állatokat kicsit valóságosabbá teszi. Hadvarral mikor kijössz az elején egy jó 10-es farkasfalka vár, de pl. a kettő ami meg szokott támadni Riverwoodba, az már nem fog mert kerülik az embert ha egyedül vannak.
    Ellenfél balancot ha felrakja az ember készülhet a szívásra. Bleak Fallsban a végén valami fő Draugr jön, aki idéz, fagyaszt stb. Mit szívtam vele. Aztán az első sárkány is. Ahhoz is van mod hogy keményebbek legyenek, így már azért nem olyan könnyű.
    Pajzs+kardos paladinnal nyomulok, de van hogy lefegyverez az ellenfél ütése, kritikálokat ütünk.
    Iszonyat mennyiségű tartalom van benne, és még plusz küldiket is láttam nexuson.