TES
  • Morlan
    Szintén harcos karakterrel vagyok, abból is a legáltalánosabb és legbiztosabb, az egykezes- pajzsos variáció. Ez mindig beválik, igaz, mivel az elejétől mester fokozaton mentem, volt pár alkalom, ahol szerintem nem tudtam volna mást használva életben maradni. Bár így is sokszor töltöttem vissza...

Az alkímiát viszont szeretem használni, használtam is. Bár sok helyen olvastam, hogy magas szinten nem kell már, nekem most 44-es szinten is jól jönnek az élet adó italok, és a bénító mérgek, ha egy egy rázósabb társaságba botlok bele...
    Az első karakteremmel próbáltam csak a heal varázslatot használni, de nem nagyon tudtam alkalmazni, hisz harc közben nem tudtam magam olyan gyorsan regenerálni, hogy a szabad kéz miatt ne üssenek le... ha meg a fegyveres kezemmel gyógyítottam magam, akkor az erőnlétem ment le gyorsan, míg védekeztem. Biztos, egy idő után már jó lett volna, de maradtam a kotyvasztásánál...

A sárkánykiáltások nekem igazából csak színesítik a játékot ( de még mennyire!! ), mert még nem tanultam meg olyan kiáltást, ami életmentőbb lenne egy jó kis méregnél...