30713
TES
-
sznek1975 #28277 ez is egy külön ENB mód lesz a skyrim- hoz ? nagyon szép mind a 2 bemutató -
#28276 Ez volt már?
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.08.25. 12:43:17 -
#28275 Ez volt már?
https://www.youtube.com/watch?t=78&v=zx-hNUXwXTo -
sznek1975 #28274 a hangbeálíytásokat is megnéztem átraktam mindent 960000Mhz re de ugyan úgy kivág vagy van ajánlott beállítás hozzá? -
sznek1975 #28273 Sziasztok Kull Mod Pakk- át használom és szeretném meg kérdezni hogy össze futottatok olyannal hogy ki dob a játék valamikor azonnal valamikor meg később csak ?
mod optimalizáló
Játékból részlet
Mod Organizer ahogy kinéz hátha van hiba benne de remélem hogy nem. MO ahogy nálam kinéz -
#28272 Köszi
-
#28271 itt lejebb van egy link ami magyarisott packot tartalmaz mindeféle finomsággal,sok plugin mod van benne -
#28270 -
#28269 Na megvan a játék. Milyen sorrendben kell feltenni a mod manager,skse, stb programokat, ha magyarítani, moddolni szeretném a játékot? Ja és miket kell letöltenem? -
#28268 Köszi.
-
#28267 Semmivel, max van hozza steam workshop, ha nem akarsz nexusrol tolteni modokat es ennyi. Hja meg vannak steames achiek es tradecardok, de ezeknek vajmi keves kozuk van a jatekhoz, csak extrak.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.08.10. 14:04:22 -
#28266 Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy mivel tud többet az eredeti játék, a virágboltinál, mert gondolkozom rajta, hogy megveszem. Köszi, ha valaki válaszol. -
Although #28265 Summerset Isle -
#28264 Nemtudom miert :)
De nekem is 40 koruli volt az ijaszom, glass armor, dragonbone bow + dragonbone nyilak, es 40% archery + sneak mindenre ami lehetett.
Altalaban az elso nyilto meghaltak,de ha nem, akkor a masodik sirba vitte oket.
Archeryt maxra, es sneakbol is a tavolsagi sneak sebzest, mert 3x-ozza a damaget.
Csinald meg a black soulstar kuldit, aztan whiteruntol van egy koepitmeny ahol banditak vannak, par naponta respawnolnak.
Onnan tudsz konnyen emberi lelhet gyujteni, es enchantolni a cuccaidat 40+40 archery+sneakkel. Ja enchant skilltree is legyen maxon, az ad 2 enchantot a dolgokra, meg az erosseget is nyomja.
Bowra fiery soul trap meg valami villamsebzes es kesz.
Vesszot meg annyit gyartasz amennyit akarsz, leolsz egy sarkanyt aztan abbol tudsz faragni vagy 70-80 nyilat.
A gagyibb ellebfelekre jo barmilyen mas is.
Ha nagyon nem megy akkor slow time shoutot szerezd meg es hasznald. Sundisznova lovod oket amig tart. -
Lacusch69 #28263 Sziasztok!
Kellene egy kis segítség.
Van egy 41-es szintű nehézpáncélos(96)-íjász(98)-egykezes(97) karakterem, teljes ében páncélban, 91-es sebzésű (+8 életerő elszívás) ében íjjal, egy rakás íjászatot erősítő varázsketyerével (olyan 30-35%), életerő 370, stamina 290, és nem bírok két félmeztelen bandit marauderrel. Beléjük lövök 5-5 nyilat (elf) és még vígan lelőnek, mert 4 találat után feldobom a pacskert.
Normális ez? (És még Lydia is lövi őket, hasonló szerkóval)
Ja, alap játék, adept fokozaton.
Utoljára szerkesztette: Lacusch69, 2015.08.01. 21:03:48 -
#28262 Újra felraktam a skyrimet, és a steam ezt írja ki: "Unable to find an INI file. Please reinstall Skyrime" újraraktam de semmi, töröltem az appcache mappát a steamből amit javasoltak de úgy sem, futtattam rendszergazdaként de úgy sem, esetleg valaki tud nekem segíteni? -
Trucker01 #28261 A hibaüzenetek:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
• Skyrim Flora Overhaul.esp:
Unsupported types: GRAS, LTEX, TREE, WRLD.
• Crafting300.esp:
Unsupported types: AVIF, BOOK, ENCH, FACT, INGR, NPC_, OTFT, PACK, PERK, PROJ, QUST, RELA, STAT, WEAP, WRLD.
New record(s) in block(s): AMMO, ARMA, ARMO, COBJ, LVLI, MISC.
• Unofficial Skyrim Patch.esp:
Is esm.
Has BSA archive.
Unsupported types: ALCH, BOOK, CELL, CLAS, CONT, DIAL, DLBR, DOOR, ECZN, EFSH, ENCH, EXPL, FACT, FLOR, FLST, FURN, HAZD, IDLE, INGR, IPCT, KEYM, KYWD, LCTN, LIGH, LSCR, MESG, MGEF, NAVI, NPC_, OTFT, PACK, PERK, PROJ, QUST, RACE, REGN, RELA, RFCT, SCEN, SCRL, SHOU, SLGM, SMQN, SNDR, SPEL, STAT, TXST, WEAP, WRLD, WTHR.
New record(s) in block(s): ACTI, ARMA, ARMO, COBJ, GLOB, GMST, LVLI.
Is a master of mod(s): Unofficial Dragonborn Patch.esp.
• Dual Wield Parrying_ScriptDragon.esp:
Unsupported types: IDLE.
• SkyUI.esp:
Has BSA archive.
Unsupported types: QUST.
• Dragonborn.esm:
Is esm.
Has BSA archive.
Unsupported types: ALCH, AVIF, BOOK, BPTD, CELL, CLAS, CLMT, CONT, CSTY, DEBR, DIAL, DLBR, DLVW, DOBJ, DOOR, ECZN, EFSH, ENCH, EXPL, FACT, FLOR, FLST, FSTP, FSTS, FURN, GRAS, HAZD, IDLE, IDLM, IMAD, IMGS, INGR, IPCT, IPDS, KEYM, KYWD, LCRT, LCTN, LGTM, LIGH, LSCR, LTEX, MATO, MATT, MESG, MGEF, MOVT, MSTT, MUSC, MUST, NAVI, NPC_, OTFT, PACK, PERK, PROJ, QUST, RACE, REGN, RELA, RFCT, SCEN, SCRL, SHOU, SMBN, SMEN, SMQN, SNDR, SOPM, SOUN, SPEL, SPGD, STAT, TACT, TREE, TXST, VTYP, WATR, WEAP, WOOP, WRLD, WTHR.
New record(s) in block(s): ACTI, ADDN, AMMO, ANIO, ARMA, ARMO, ARTO, ASPC, COBJ, GLOB, GMST, LVLI, LVLN, LVSP, MISC.
Is a master of mod(s): SFO - Dragonborn.esp, Unofficial Dragonborn Patch.esp.
• Skyrim.esm:
Is esm.
Unsupported types: ALCH, AVIF, BOOK, BPTD, CAMS, CELL, CLAS, CLDC, CLFM, CLMT, COLL, CONT, CPTH, CSTY, DEBR, DIAL, DLBR, DLVW, DOBJ, DOOR, DUAL, ECZN, EFSH, ENCH, EQUP, EXPL, EYES, FACT, FLOR, FLST, FSTP, FSTS, FURN, GRAS, HAIR, HAZD, HDPT, IDLE, IDLM, IMAD, IMGS, INGR, IPCT, IPDS, KEYM, KYWD, LCRT, LCTN, LGTM, LIGH, LSCR, LTEX, MATO, MATT, MESG, MGEF, MOVT, MSTT, MUSC, MUST, NAVI, NPC_, OTFT, PACK, PERK, PROJ, PWAT, QUST, RACE, REGN, RELA, REVB, RFCT, RGDL, SCEN, SCOL, SCPT, SCRL, SHOU, SLGM, SMBN, SMEN, SMQN, SNCT, SNDR, SOPM, SOUN, SPEL, SPGD, STAT, TACT, TREE, TXST, VTYP, WATR, WEAP, WOOP, WRLD, WTHR.
New record(s) in block(s): AACT, ACTI, ADDN, AMMO, ANIO, APPA, ARMA, ARMO, ARTO, ASPC, ASTP, COBJ, GLOB, GMST, LVLI, LVLN, LVSP, MISC.
Is a master of mod(s): Crafting300.esp, Dr_Bandolier.esp, Dragonborn.esm, Dual Wield Parrying_ScriptDragon.esp, SFO - Dragonborn.esp, Skyrim Flora Overhaul.esp, Unofficial Dragonborn Patch.esp, Unofficial Skyrim Patch.esp, UnreadBooksGlow.esp, Update.esm.
• SFO - Dragonborn.esp:
Unsupported types: GRAS, LTEX, WRLD.
• UnreadBooksGlow.esp:
Has BSA archive.
Unsupported types: EFSH, FLST, KYWD, MESG, MGEF, QUST, SMQN, SPEL.
• Dr_Bandolier.esp:
Unsupported types: BOOK, CELL, ENCH, FLST, KYWD, MGEF, NPC_, OTFT, PERK, TXST.
New record(s) in block(s): ARMA, ARMO, COBJ, MISC.
• Update.esm:
Is esm.
Has BSA archive.
Unsupported types: ALCH, AVIF, BOOK, BPTD, CAMS, CELL, CONT, CPTH, DIAL, DLBR, DLVW, DOBJ, ECZN, ENCH, EXPL, FACT, FLST, IDLE, IMAD, IMGS, KYWD, LCTN, LSCR, MESG, MGEF, NAVI, NPC_, PACK, PERK, PROJ, QUST, RACE, SCEN, SCRL, SPEL, WATR, WEAP, WRLD.
New record(s) in block(s): ACTI, COBJ, GLOB, GMST.
Is a master of mod(s): Dragonborn.esm, SFO - Dragonborn.esp, Unofficial Dragonborn Patch.esp, Unofficial Skyrim Patch.esp, UnreadBooksGlow.esp.
• Unofficial Dragonborn Patch.esp:
Is esm.
Has BSA archive.
Unsupported types: ALCH, BOOK, BPTD, CELL, CLAS, CONT, DIAL, ECZN, FLST, FURN, IDLE, LCTN, MGEF, NAVI, NPC_, OTFT, PACK, PERK, PROJ, QUST, RACE, SMQN, SOUN, SPEL, WEAP, WRLD.
New record(s) in block(s): ACTI, COBJ.
-
Trucker01 #28260 Sziasztok!
Egy Skyrim+Dragonbornom van steamen, egyszerűen, ha a Wrye Bash-al megpróbálom összeolvasztani az esp és esm-eket mindegyikre Mark Mergeableval, azt írja, hogy "unsupported types", tudna valaki segíteni, hogy lehetne ezt orvosolni?
(Dragonborn előtt nem csinált ilyet, dragonborn esm nélkül működik normálisan)
Utoljára szerkesztette: Trucker01, 2015.07.26. 18:45:31 -
Phoenix666 #28259 Sziasztok.
A Companions küldinél a Blood's honor quest után Vilkas nem léptet tovább a következő küldire(Purity of revenge) mind az 5 banya feje nálam van de semmi.. Esetleg valami megoldást? Konzolos megoldás nem játszik mert xboxon nyomom... -
EM64T #28258 Na, megoldottam... Fehérvágtában elbújtam éjszaka a házak közé, a sötétbe. Meglőttem nyíllal, erre egyből kivont karddal keresni kezdett, közeledett. Persze végig settenkedtem. Mikor közelebb ért, még nem fedezett fel teljesen, de már sötétben volt ő is, belelőttem egy bénító méreggel megkent nyilat, amitől hét másodpercre kifeküdt. Odaosontam, és gond nélkül agyonvertem egy buzogánnyal, senki nem vette észre. :) -
EM64T #28257 :'( azt már elszúrtam, mert 'okos' akartam lenni, és nem ilyen egyszerűen végezni vele, és újra meg nem áll szóba velem -- azóta meg egy hét eltelt a játékban, kb. a fél világot megváltottam... :/ -
Piczourka #28256 Szia EM64T.
Beszélj vele. Be ad egy olyan párbeszédet, amit ha kiválasztasz, megtámad. Ekkor büntetés nélkül megölheted.
-
EM64T #28255 Sziasztok! A Dark Brotherhood küldetések közepe felé van az a feladat, hogy valami biztonsági főnök fiát kell levadászni, aki a hét öt napjában körbeutazik a tartományon. Plusz jutalom ellenében lakott területen kell végezni vele. Arra gondoltam, hogy Fehérvágtában végzek vele, de hiába megy héderelni a vendéglőbe, aludni nem akar. Amikor meg a házak között menve akarom lenyilazni, hiába bújok el egy félreeső, magas helyre, settenkedve, hiába lövöm le két nyíllal, hiába veszek be láthatatlanság elixírt, észrevesznek az őrök. Ti hogy csináltátok meg ezt a feladatot? (Ja: Hail, Sithis! )
Utoljára szerkesztette: EM64T, 2015.07.06. 22:36:55 -
#28254 A Fallout 3 topikot kihagytad, még van fél órád, tessék sietni!
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.07.04. 23:34:33 -
Although #28253 Rég néztem rá. De ez egy kis gyöngyszem. Remélem a Beth tanulmányozza. Alkalmas a hiányosságaik fejlesztésére.
Immersive Citizens -
#28252 Ugyan miért lenne grindelős? Tedd föl az extra carry limit modot (vmi táskákat lehet gyártani, bags and pouches talán?), meg egy auto harvest modot, és gyakorlatilag nincs grind a játékban. -
pjboy091 #28251 Ez jó hír, asszem én is ránézek :)
Igazából az egyetlen baj a requiem-mel, hogy baromi grindelős és nem igazán összeegyeztethető a rogue szerű játékstílussal (kb minden szerepjátékban tolvaj/ íjász/ vándor karaktert indítok). Ha valaha befejezik a cooperative modot a játékhoz, akkor a requiem maga lenne a tökély, de így egyedül igen csak nyögve nyelős, még followerekkel is.
Utoljára szerkesztette: pjboy091, 2015.07.01. 19:10:24 -
Morlan #28250 Köszi! -
EM64T #28249 Biztonságosak. -
Although #28248 Ha még valaki a régi requiemesek közül játszik. Megjelent az 1.9 és tartalmaz Reqtificatort, jobban beépítve talán nem kell többé patch a különböző modokhoz. Lehet megnézem én is.
Továbbra sem lehet különböző modokból összeszedni ami ebbe benne van immersion és koncepció.
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.06.28. 13:32:16 -
Morlan #28247 Lenne egy kérdésem: a felépíthető házakban az összes tároló biztonságos? Vagy a zsákok, és a hordók ételei újratermelődnek? -
Morlan #28246 Szintén harcos karakterrel vagyok, abból is a legáltalánosabb és legbiztosabb, az egykezes- pajzsos variáció. Ez mindig beválik, igaz, mivel az elejétől mester fokozaton mentem, volt pár alkalom, ahol szerintem nem tudtam volna mást használva életben maradni. Bár így is sokszor töltöttem vissza...
Az alkímiát viszont szeretem használni, használtam is. Bár sok helyen olvastam, hogy magas szinten nem kell már, nekem most 44-es szinten is jól jönnek az élet adó italok, és a bénító mérgek, ha egy egy rázósabb társaságba botlok bele...
Az első karakteremmel próbáltam csak a heal varázslatot használni, de nem nagyon tudtam alkalmazni, hisz harc közben nem tudtam magam olyan gyorsan regenerálni, hogy a szabad kéz miatt ne üssenek le... ha meg a fegyveres kezemmel gyógyítottam magam, akkor az erőnlétem ment le gyorsan, míg védekeztem. Biztos, egy idő után már jó lett volna, de maradtam a kotyvasztásánál...
A sárkánykiáltások nekem igazából csak színesítik a játékot ( de még mennyire!! ), mert még nem tanultam meg olyan kiáltást, ami életmentőbb lenne egy jó kis méregnél... -
EM64T #28245 Meg kell mondjam, én esszenciális karaktert akartam mindig is (Morrowindben és Oblivionban is), de sosem használtam különösebben a mágiát, valahogy nem vonzott, valószínűleg gyakorlatias típus vagyok. Néha néha használok heal varázslatot. Szóval végig lehet vinni mágia nélkül is, fegyverekre alapozva.
Utoljára szerkesztette: EM64T, 2015.06.27. 21:09:54 -
#28244 Köszönöm a válaszokat sokat segítettetek -
#28243 Ha modolsz akkor felejtsd is el a Launchert, mert csak összekutyálja a modsorrendet. TESV.exe, vagy ha a mod igényli úgyis fönt van/lesz az SKSE, akkor meg skse_loader.exe.
Lényeg hogy legyen bepipálva, mert akkor tölti be az .esp-jét és használja a modot a játék (ez a lista meg egy sima txt fájlban van, kézzel is szerkeszthető, én is úgy csinálom, de ha kezdő modos vagy akkor csináld csak a NMM-el). -
#28242 Szia!
Igazából mindegy, melyikkel indítod a játékot, de a legjobb skyrimes modkezelő program az a mod organizer. Sokkal jobban össze van rakva, mint a NMM. Ha magyarul játszol és keresel egy jó modpackot, akkor a morrohun oldalán találsz egy elég komolyat, amit Kull rakott össze és egy könnyen értelmezhető leírást is mellékelt hozzá. Itt a linkje. A pack elvben teljesen le van magyarítva és rengeteg tesztelésen is átesett. A frissülő mod magyarításokat pedig továbbra is itt találjátok. Remélem tudtam segíteni.
UI.: A dlc-k fordításával úgy haladnak, mint a szélvész, már 63%-on áll a lektorálás. -
#28241 nekem műkszik úgy is ha nexussal berakom a modot de a skyrim skse vel indítom -
#28240 Köszi a tippet
Ha a nexus mod managerrel telepitek modot akkor a managerből inditsam a skyrimet vagy mehet továbbra is a skyrimlauncherrel valo inditás mert attol függetlenül a változások életbem lépnek? -
#28239 Nem csinálod végig a küldit. Vagy csak akkor ha már végigperkelted a Lockpicket (törhetetlen tolvajkulcs).
@Montanosz: tanuld a kiáltásokat, harcosnak remek dolgokat adnak.
Utoljára szerkesztette: genndy, 2015.06.25. 09:03:05 -
#28238 van esélye a játékot végig vinni különösebb mágikus dolgok nélkül mert inkább harcos lennék, és ha igen mely fegyverek helyettesítenék a mágiát sikerrel? mondjuk gondolom az is mágikus lenne de az nem lenne gond ha nem kellen hokuszpokuszolni különösebben