TES
-
Koszi. Csak erdekelt hogy altalanossagban hogy mukodik a jatek rendszere, nem a konkret tuzvarazslatora voltam kivancsi, azt csak peldanak hoztam fel. Szoval akkor a kepessegek szintezodesenek csak annyi az ertelme, hogy ha egy egesz szamot emelkedik a kepessegszint, akkor egy kis reszt emelkedik az aktualis karakterszit-kijelzo is (lassan toltodik, amig tobb kepessegszint emelkedes ki nem ad egy karakterszint emelkedest).
Akkor jol ertem? Teljesen mindegy hogy peldaul ijaszatban 20-as vagyok vagy 80-as? (Marmint persze ha nem osztanak perk-pontokat az ijaszatba).
Meg egy mas jellegu kerdesem lenne... khm... az eszaknyugaton levo varazsloiskola melletti kocsmaban...SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!alaposan leitatott egy Sam nevu tag. Masnap(osan) a terkep masik vegen tertem magamhoz, egy keleti varosban
. Engem meg a varazsloiskola professzora var egy missziora eszaknyugaton. A kerdes az, hogy ebben a jatekban elofordulhat e hogy ha sokaig nem jelentkezek egy missziora akkor elevul es mar nem lehet megcsinalni? Azt hiszem a Fallout3-ban elofordult ilyesmi.
Utoljára szerkesztette: Aborg, 2015.05.10. 18:52:59