TES
  • Aborg
    A sarkanyokrol kerdeznek:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az elso sarkany megolese utan az ortoronynal atjott belem az energiaja (narancssarga effekt). Ettol megtanultam egy orditast ami picit kizokkenti az ellenfeleket.

Kesobb Farkassal elmentunk egy kuldetesre egy osi fegyvertoredekert. Ott volt egy runasor, amirol ujabb kialtast tanultam (tuzokadas). De az meg nem volt aktivalhato, azt irta hogy ahhoz eloszor sarkanyt kell olni.

Azutan elvitettem magam postakocsival az eszakon levo varazsloiskolaba mert mielobb magiat akarok tanulni. Ott is megtamadott egy sarkany. Lenyilaztam (segitettek a helyiek is), ujra atjott belem a narancssarga energia, de ettol se lett aktivalhato a tuzokado orditasom. Valamit rosszul csinaltam?

Lelekkovek: ha befogom a lelket es felhasznalom egy magikus fegyver toltesehez, a ko nem csak kiurul hanem maga is megsemmisul?

Erre tudja valaki a valaszt? A magikus hatasu fegyvereknek van egy kijelzocsikja hogy mennyire toltottek. A vilagoskek szin jeloli a toltetet, a hattere szurke. A vilagoskektol jobbra neha latni egy rovidke sotetkeket is. Az mit jelent?

Utoljára szerkesztette: Aborg, 2015.05.09. 09:07:00