TES
-
Dragonborn a főküldi egy pontjánál indul, de az igazi kalandok a szigeten vannak. Dawnguard is egy külön vámpíros küldetésszál, azon kívül hogy több vámpírtámadás lesz az utakon, meg vegzálják a lakosokat nincs túl sok hatása. Ki is hagyhatod őket egyelőre ha gondolod.
@fpocok: na ez hosszú lesz:
1. Nem igaz. Van ilyen könyv zárnyitásról a játékban ami ezt írja, de nincs hatása. Plusz lopakodva fáklyával zárat törni? Instant lebukás.
2. igen. Illetve ki lehet használni a mentek-megütöm-visszatöltök exploitot is. Ilyenkor resetelődik a készlete.
3. Igen, ezért jók a követők. Zárakat nehézségtől függetlenül mindig kinyitják.
4. Igen. úszni biztosan nem úsznak.
5. igen, meredekebb lejtőkön is föl tudnak menni. Azért hülyén néz ki.
6. Asszem igaz. A szemükkel látnak, ha azt letakarod akkor pakolhatsz.
7. Igen, csak el kell vánszorogni odáig. Meg aztán be a városba, mert oda ló nem megy be.
8. Igen, egy pár órára.
9. Lehet, sose figyeltem. Az biztos hogy minél közelebb van a jó pozícióhoz annál nehezebben törik.
10. Igen.
11. Igen, de azért nem mindent.
12. Nem tudom, lehet.
13. Igen.
14. Nem tudom, lehet.
15. Nem tudom, valószínűleg.
16. Működik, jó móka.
17. A csirkék szemtanúk voltak (meg az összes állat), ha látta a bűntényt bounty lett a fejedre. Ezt peccselték, de azért a falusiak zabosak lesznek ha öldöklik az állataikat.
18. Persze, ez a sneak lényege. Azért magas skill kell ehhez.
19. Asszem igen.
20. Igen, de ugrani nem lehet vele. Tehát max. egy szintben lévő helyekre lehet eljutni.
21. Lehet, sose figyeltem.
22. Lehet, sose figyeltem.
23. Persze, lovaknál is van sprint. Egy idő után elfárad.
24. Szerintem nem. Engem még sose vezettek sehová, pedig 4-5 után mentem. Körbe mászkálnak.
25. Igen.
26. Nem az egyetlen ilyen helyszín.
27. Igen, sőt kettővel+kiperkelve a kétkezes harcot+ütésgyorsítő shouttal kb. két másodperc egy telér. Nem kell animációt nézegetni.
28. Persze.
29. Igen.
30. Lehet, sose figyeltem.
31. Azért ehhez jó magas pickpocket+sneak kell, de egyébként igaz.
32. Lehet, sose figyeltem.
33. Persze, és tök jól néz ki.
34. Igen. be kell járni hozzájuk az egész térképet, jól el vannak dugva.
35. Igen. Respawnolnak, ezért nem biztonságosak.
36. Igen, meg hajó is van ilyen a partoknál.
37. Igen. Silver Handoknál mindig van is pár darab.
38. Igen.
39. Igen. A játék jelzi is, kiírja.
40. Lehet, sose figyeltem.