TES
-
Igazad van. Csak mióta kijött a játék, aztán jöttek sorba a jobbnál jobb mod-ok, folyamatosan mod-oltam, újítottam, szebbé tettem a játékot.
Kezdettől fogva buheráltam ini-t, bővítettem, stb. 59-es volt a karakterem, nem kevés időt töltöttem Tamriel-ben. Eddig gts250-el csapattam. Agyonra buherálva, nem max grafon ~közepes szinten de ment játszható fps-el. Most nemrég (1 hónapja) szereztem egy gtx660-at. Azóta minden este elmegy a buherával ~2-3 óra. Kilépés, betöltés, írogatás, mod on/off, betöltés, kilépés, újra buhera. S valami sosem jó, vagy nem tetszik, vagy bug-os. Hiába csutkamax graf. Most meg az árnyék nem tetszik. Tűéles árnyékot sehogy se tudok bele varázsolni. Nem tetszik ha messzi cuccoknak nincs árnyéka, a közelinek meg recés az éle, stb.. Felrakom ES-fx-et, erremeg az SSAO kiakad. Ami árnyékos, az totál fekete, 0 textúra. ÁHh. kész... Belefáradtam. Nem mókolom tovább. Megutam. Delete.
Majd HA egyszer kijön egy nagy pack, ami berak mindent, ami alap-ból kellett volna, hogy benne legyen a game-ben, akkor újra előveszem.
Addig nemhiszem.
Értem itt CoT-ot mindenféle patch-el, unoff patch-ek, skyui, map tuning, parallax javítás, immersive cuccok, high text, landscape, detailed body/face/lips, ragdoll, ruins clutter és persze static mesh., vér, füst, tűz effekt tuning, nap, árnyék, víz tuning, havazás, lábnyom, stb..
De ilyen nincs. Egyesével berakva meg valami mindíg bugzik. :/
Na mind1.