30713
TES
-
#27997 Sweet mother, sweet mother, send your child unto me, for the sins of the unworthy must be baptized in blood and fear. -
#27996 Áhh nem hagyott nyugodni, vártam 5 napot nem jött semmi, konzolba az útmutatás alapján újraindítottam és beadta :) [Női karakterem van most, és azért az pofátlanság hogy az aranyos pofim nem kellett a dark brotherhoodnak :)]
Még egyszer köszi hogy segítettetek! -
#27995 Álmatlan éjszakád lesz. :) -
#27994 Köszönöm a segítséget:) megpróbálom holnap délután! -
#27993 Álj meg egy városban és kezdj el várakozni 24 órát, majd menj el mondjuk Riftenbe. Nekem így jött oda hozzám. Szerintem nincs ilyen, hogy utol kell érjen. Oda fog spawnolni amikor úgy érzi a játék, hogy itt az ideje. :) Utána már jó lesz az alvás. -
#27992 Várhatsz is még, mert a futárnak oda kell érnie ahol vagy (és ha közben utazgatsz a városok között akkor nehezebben ér utol).
Vagy bebugolt, nekem is volt ilyen, ekkor uespwiki és a Bugs részénl próbáld meg a konzolparancsokat. -
#27991 Nekem olyan problémám lenne hogy nem adja be a dark brotherhood küldetéseket, régebben előző karakteremnél simán beadta de most nem, pedig megcsináltam az ártatlanság elvesztése küldetést, ami után elméletileg kapnom kellett volna egy üzit hogy "tudjuk" és utána alvás egy kinti ágyban és elrabolnak, de az üzenet most nem érkezett meg és hiába alszok nem rabolnak el -
#27990 Magic increased rank 2 :) -
#27989 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#27988 Fingom sincs, hogy mit csináltam, simán újraraktam és most jó. -
#27987 Mindjárt megnézem ezeket, gyorsan felrakom ötödjére. -
#27986 "You can also try deleting the ClientRegistry.blob file found in the Steam folder, then launch Steam and let it update fully." -
#27985 Legyél offline mikor rámész? -
#27984 Próbáltam feltelepíteni a könyvtárából a cuccokat.
Próbáltam rendszergazdaként indítani.
Próbáltam újrarakni többször.
Próbáltam kikapcsolva a DLCket.
Lassan kifogyok az ötletekből. -
#27983 Megvolt. Egy hibát javított, amit aztán újraletöltött. De még mindig nem enged játszani, ugyanaz van. -
#27982 "left click the game from the list on Steam, then Properties, then Local Files, then check the game cache integrity" próba? -
VL67 #27981 Azonos feltételek mellett (GTX 650/2GB Vram és I5/3,5GHz) az optimalizált textúrákkal érezhetően más a játék futása nálam.
Szükségszerű volt tehát ez a megoldás és a játékélményből sem vesz el igazán.
-
#27980 Valaki segítsen pls mert mindjárt kidobom a gépet az ablakon.
Felraktam a legendary editiont, de hiába indítom el steamből, launcherből vagy az indítófájllal, NEM TUDOK JÁTSZANI. Csak az install szöveg jön fel, de azt megnyomom akkor bejön újra. Mi a fasz lehet? -
#27979 Parallax-os landscape textúrák nagyon eszi elvileg. Nem is sikerült megcsinálnom, mert lila volt a föld. Át kellett volna konvertálni bizonyos textúrákat alpha channel nélkül egy másik formátumba, de nem jött össze, pedig órákat szórakoztam vele. -
#27978 Illetve senki sem fog bele több száz órát ölni hogy összefésüljön ennyi modot.
Memória patch nélkül 3,1 gigánál kifagy, ehhez elég egy kis szaladgálás is változatos terepen textúramodokkal.
Utoljára szerkesztette: genndy, 2015.03.31. 10:45:31 -
#27977 4,6GB? Jó ég. Én a 2.5nél (a 3ból) már számat tátottam. (Mondjuk nem 2/4k felbontásban toltam, így az még szépen megdobná elvileg) -
SaGa #27976 Az a hőn áhított "nagy pack" sosem fog kijönni, mert ami nekem kell abba a nagy packba, neked nem biztos. Ezt mindenki magának rakja össze... -
setchoo #27975 Igen, az alap esm-eket én is tisztítottam. Viszont úgy tudom, hogy a modokat nem feltétlenül szükséges. Néhány mod szándékosan tartalmaz rossz értékeket, így működik jól. Végülis a stabilitással nem panaszkodhatok 2 óránként, ha 1 fagy.
A textúra optimalizálást 1x próbáltam, de valamiért látványban elég rossz eredményt kaptam. Néhány textúra elég kis felbontású lett. Valószínű, hogy én nem állítottam be jól valamit. De végülis mindegy, van 6 GB Vramom. Eddig a max amit megtudtam etetni az 4,6 Gb Vram volt. -
VL67 #27974 Szerintem igen.
A TessEdit is ezt a lehetőséget adja meg indításkor.
A Skyrim.esm és az Update.esm tételeket is pipálom és így futtatom le a programot...
... De a mod-ok által használt textúrákat is érdemes optimalizálni, ahogy sokminden mást is.
Szerintem az 1K-s méret elfogadható látványt nyújt, és szükségtelen a 2-4 vagy 8K-s felbontás.
Az a textúra pakk, amit összeválogattam, eredeti méreteiben 16GB-ot tett ki.
Optimalizálva a fele lett.
A mod és textúra pakk együttes használatával 15-35 FPS értékeket tud produkálni a gépem, ami egy közepes konfignak nevezhető.
-
setchoo #27973 TessEdit-tel érdemes a modokat is megtisztítani? Én csak a játék alap esp-it tisztítottam. unofficial pecseket természetesen nem bántottam. -
VL67 #27972 Hali!
Nekem ezekkel most elfogadhatóan működik.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!HearthFires.esm
Unofficial Skyrim Patch.esp
Dawnguard.esm
Dragonborn.esm
Unofficial Dragonborn Patch.esp
Unofficial Dawnguard Patch.esp
Unofficial Hearthfire Patch.esp
SkyTEST-RealisticAnimals&Predators.esm
ImmersiveContent.esm
When Vampires Attack.esp
V740T_MGolDinS&M.esp
Throwing_Weapons_Redux.esp
The Dance of Death - Ultimate Edition.esp
Steel Bolts For All.esp
Smoking Torches.esp
Smoking Candles.esp
SMIM-FurnitureChestSnowFix.esp
SkyUI.esp
secunda Size x1.5.esp
redoranuardarmor.esp
Rebirth Monster.esp
RealisticNeedsandDiseases.esp
Unique BOOZE Bottles.esp
Real Roads.esp
Purewaters.esp
RND_PureWaters-Patch.esp
More_Saddles.esp
MMVD.esp
mintylightningmod.esp
MinimalHUD.esp
Locational Damage.esp
LeftHandRings.esp
LeftHandRings - Dawnguard.esp
ImprovedFrostyFrostSalts.esp
masser Size x1.5.esp
Immersive Sounds - Compendium.esp
Throwing_Weapons_Redux_PerkTrees.esp
Immersive NPC in the dark.esp
Immersive detection of NPC.esp
SkyRealism - Encumbrance.esp
IHSS.esp
IceBreaker's Improved Reverb v0.025.esp
MoreSoundOptions.esp
Traps Are Dangerous.esp
Scary Undead.esp
RND_USKP-Patch.esp
Henrys Ring of Light.esp
Moss Rocks.esp
Headtracking.esp
HARODATH_ImmersiveSoulgems.esp
HardyGiants.esp
GQJ_DG_vampireamuletfix.esp
ImprovedFireyFireSalts.esp
Footprints.esp
Footprints - Ash.esp
ImpWeapEnchFX.esp
fFastTravelSpeedMult_4.esp
vwr Wet Eyes.esp
Skysan_Icicle.esp
DeadlyCombat_GiantsAIFix.esp
RealisticHumanoidMovementSpeed.esp
SolitudeHeavyArmorGuards.esp
DeadlyCombat_ASIS_Patch.esp
No_stretching.esp
DeadlySpellImpacts.esp
Dead Body Collision.esp
Dr_BandolierDG.esp
Duel - Combat Realism.esp
RND_Dragonborn-Patch.esp
Craftable Torches.esp
Convenient Horses.esp
imp_helm_legend.esp
Chesko_WearableLantern.esp
Brawl Bugs CE.esp
BFSEffects.esp
SkyRealism - Detection Durations.esp
SkyRealism - Grass.esp
RockRemoverALL.esp
SkyRealism - Time and Travel.esp
Elemental Staves.esp
WetandCold.esp
Better Dynamic Snow.esp
EnhancedLightsandFX.esp
ELFX - Dragonborn.esp
ELFX - Dawnguard.esp
moveit.esp
vSCM_SmarterCombatMusic.esp
Dual Sheath Redux.esp
Automatic Variants.esp
Auto Unequip Ammo.esp
Grass Field.esp
Dragonborn HD Ultra.esp
dD - Realistic Ragdoll Force - Realistic.esp
Atlas Compass Tweaks.esp
PumpingIron.esp
ImmersiveContentExteriorLighting.esp
HroldanNightgateSawmillSingleESP.esp
Better Forests and Environments.esp
PWwaterfall.esp
BarenziahQuestMarkers.esp
DYNAVISION Dynamic Depth of Field.esp
RND_Dawnguard-Patch.esp
Moss Rocks_DB.esp
Animal Tweaks.esp
troll overhaul size 60percent 1_2.esp
BuyAndSellTorches.esp
AMatterOfTime.esp
Longer Days - 4 Hours - Dawnguard.esp
Longer Days.esp
ChaurusLights.esp
Appropriately Attired Jarls Redux.esp
AoG BetterWorld.esp
fairy.esp
RealShelter.esp
RSPatch.esp
Distant DetailHF.esp
ELFXEnhancer.esp
SkyrimCoinReplacerRedux.esp
AshesOfTheRedMountain.esp
BirdsHF.esp
LakeExpanded01.esp
SoS - The Wilds.esp
Weathered Road Signs.esp
MikeFoxs_CorrectLighting.esp
SoS - Civilization.esp
SkyFalls + SkyMills.esp
Pureweather.esp
TrueStorms-PureWeather.esp
Alternate Start - Live Another Life.esp
Dark Light Templates.esp
SoS - The Dungeons.esp
hold guard.esp
JK's Falkreath.esp
EWS.esp
MoreTorches.esp
DeadlyDragons.esp
SephDragonAuras.esp
Armored Skeleton.esp
Cartographers Map Markers.esp
WhiteRunExpInt.esp
HOPv - Horses On Patrol - Vanilla.esp
JKs Solitude.esp
JK's Rorikstead.esp
JK's Dawnstar.esp
JK's Winterhold.esp
JK's Riverwood.esp
Immersive Whiterun.esp
WindhelmBetterDocks.esp
SolitudeBetterDocks.esp
JKs Riften.esp
Skyrim Better Roads - All In One - Merged.esp
JKs Windhelm.esp
Cloaks.esp
WhiterunpillarFIX.esp
StormcloakCuirassEnhanced.esp
Dr_Bandolier.esp
BandolierForNPCMasterFile.esp
BandolierForNPCsCheaperBandoliersDawnguard.esp
BandolierForNPCs.esp
BandolierForNPCsCloaksOfSkyrim.esp
BandolierForNPCsCheaperBandoliers.esp
ABT - Kevkas All-in-One.esp
Skyrim Enhanced Physics - Force and Projectiles.esp
DeadlyCombat.esp
Enhanced Fall damage.esp
dD-No Screen Blood.esp
Primal Fear - Default.esp
DeadlyMonsters.esp
Run For Your Lives.esp
Immersive Orc Strongholds.esp
Various Hunter.esp
Whiterun GREENized.esp
JKs Markarth.esp
HOP - Horses On Patrol - Dawnguard.esp
JK's Morthal.esp
Cloaks - Dawnguard.esp
JKs Dragon Bridge.esp
UniqueBorderGates-All.esp
Atlas Legendary.esp
Map Markers Complete.esp
HorsesGoneWild.esp
High Hrothgar Interior and Lights.esp
Immersive Solstheim.esp
SkyFalls + SkyMills Dawnguard.esp
AshRocks.esp
Sneak Alarm Time.esp
abotFiresHurt.esp
1nivWICCloaks.esp
BandolierForNPCsWIC_V2.esp
StormcloakArmorVariety.esp
LegionArmorVariety.esp
Immersive Patrols II.esp
JK's Ivarstead.esp
Rooster At Dawn v1.0.esp
SkyrimImprovedPuddles-DG-HF-DB.esp
torchofthelightbringer.esp
Immersive Shors stone.esp
Firewood - Explorer.esp
Wild Horses of Skyrim.esp
AppleTrees.esp
Firewood-Ranger.esp
Firewood-Tourist.esp
Immersive Karthwasten.esp
Drinking Fountains of Skyrim.esp
SkyFalls + SkyMills Dragonborn.esp
pinewindhelm.esp
WindhelmMarketPuddlesBeGone.esp
RND_DrinkingFountains-Patch.esp
Moirai - Forest Way Reststop.esp
DungeonQuestAwareness.esp
Chesko_Frostfall.esp
ImmersiveContentEXTLightDawnguard.esp
Immersive Darkwater crossing.esp
Immersive Stonehills.esp
RND_HearthFires-Patch.esp
RiftenBetterDocks.esp
Immersive Kynesgrove.esp
Morning Fogs.esp
Creeping Forests.esp
Honningbrew Village.esp
Solitude Jetty.esp
NPCsOnHorses.esp
Prometheus_BeastSkeletons.esp
Horsemen.esp
ZFixed Lights.esp
Dynamic Giant Campfires.esp
ScRealisticNatureWhiteRun.esp
ScRealisticLifeAndLandScapes.esp
PilgrimsDelight.esp
GiveADogAHome.esp
Breezehome-hf-CTD-fix.esp
reachedmarkarth.esp
HoldBorderBanners.esp
DragonPriestMaskQuestMarkers.esp
konahrik_accoutrements_dpe.esp
Skyrim_Ice_Shader_Fix.esp
Banditry.esp
high hrothgar overhaul.esp
DragonbornDockMarkers.esp
SolstheimBetterDocks.esp
BlockSparkles.esp
More Winterhold Flora.esp
mcCampingLite.esp
theMannysOutPost.esp
ImmersiveContent - USP patch.esp
Windstad_Row_Boat.esp
Dayspring Canyon Map Marker.esp
Convenient Horse Herding.esp
SOT-Sleeping.esp
horsebacktorch.esp
Dual Sheath Redux Patch.esp]
Loot, TessEdit és textúra optimalizálás után természetesen.
Egy kis időt (több, mint 100 óra) én is elvacakoltam a "személyre szabással".
Jó kis játék ez, azt javaslom; ne add még fel!
Utoljára szerkesztette: VL67, 2015.03.30. 20:07:29 -
#27971 Igazad van. Csak mióta kijött a játék, aztán jöttek sorba a jobbnál jobb mod-ok, folyamatosan mod-oltam, újítottam, szebbé tettem a játékot.
Kezdettől fogva buheráltam ini-t, bővítettem, stb. 59-es volt a karakterem, nem kevés időt töltöttem Tamriel-ben. Eddig gts250-el csapattam. Agyonra buherálva, nem max grafon ~közepes szinten de ment játszható fps-el. Most nemrég (1 hónapja) szereztem egy gtx660-at. Azóta minden este elmegy a buherával ~2-3 óra. Kilépés, betöltés, írogatás, mod on/off, betöltés, kilépés, újra buhera. S valami sosem jó, vagy nem tetszik, vagy bug-os. Hiába csutkamax graf. Most meg az árnyék nem tetszik. Tűéles árnyékot sehogy se tudok bele varázsolni. Nem tetszik ha messzi cuccoknak nincs árnyéka, a közelinek meg recés az éle, stb.. Felrakom ES-fx-et, erremeg az SSAO kiakad. Ami árnyékos, az totál fekete, 0 textúra. ÁHh. kész... Belefáradtam. Nem mókolom tovább. Megutam. Delete.
Majd HA egyszer kijön egy nagy pack, ami berak mindent, ami alap-ból kellett volna, hogy benne legyen a game-ben, akkor újra előveszem.
Addig nemhiszem.
Értem itt CoT-ot mindenféle patch-el, unoff patch-ek, skyui, map tuning, parallax javítás, immersive cuccok, high text, landscape, detailed body/face/lips, ragdoll, ruins clutter és persze static mesh., vér, füst, tűz effekt tuning, nap, árnyék, víz tuning, havazás, lábnyom, stb..
De ilyen nincs. Egyesével berakva meg valami mindíg bugzik. :/
Na mind1. -
setchoo #27970 Pontosan! Nagy türelem kell ahhoz, hogy közel hibamentesen fusson a modolt Skyrim. 3 hétvégém ment rá, hogy olyan legyen mint amilyet elképzeltem. És utána sincs vége. olvasgatod a fórumokat, mások említik ezt és azt. Megtetszik és megint modolsz. Ez egy mókuskerék, nincs kiszállás. És mikor kész vagy,
Jöhet a jól megérdemelt kaland!
-
SaGa #27969 Hamar feladod. Amikor a Skyrim világomat építettem, úgy 150 (oblivionban annó több mint 270, ott azért kellett több modot egyesíteni, mert nem tudott annyit betölteni a motor, 256 a maximum) körüli modot hangoltam össze egymással (bel kellett nyúlni az esp-kbe is elég mélyen, hogy a problémákat javítsam), csak ez elvitt 150-200 órát és akkor még nem is játszottam. Ez a játék (meg a többi TES) arról szól, hogy felépítsd a magad Tamriel-jét és abban irányíts egy-több neked megfelelő karaktert.
Amikor összeáll a világ, akkor hosszú hónapokig el lehet benne lenni. Aztán jön a következő lépés, amikor másfajta karatkerhez másfajta kiegészítéseket kezdesz összehangolni, megtartva a saját Tamrieled alapvető jellemzőit.
A játék időtöltés és nem az a cél, hogy egységnyi idő alatt minél több játékon végigrohanjak, hanem az, hogy egy adott játékba minél jobban bele tudjam élni magam. -
#27968 Majd egy év múlva úgyis visszarakod :) -
#27967 Töröld le totál. iObit Uninstaller biztos megteszi. Maradék file-okat szintén. felhaszn/Docu../bla-bla, appdata, roaming mappa, mindenhonnan mindenféle skírim, bethesda bejegyzést törölj. regedit futtatása, azon belül is minden skyrim, bethesda, stb bejegyzést törölj. CCleaner, vagy AdvancedSystemCare (ez egy fokkal jobb program) futtatása. És úgy próbáld meg telepíteni.
Ezért felesleges op-ot újrahúzni. Minden bejegyzést meg kell találni és törölni.
Egy volt vagy már telepített tört verzió mellé ne akarj már beaktiválni egy eredeti steam-es game-t! Előtte pucold ki a rendszered és utána. A végén még az eredetidet ban-olják! LoL, isteneeem
Na én meg belefáradtam az egész MOD-olgatásba, ini bűvölésbe. skyui 4 -es hibakód, mod ütközések, árnyék egy kula még 4096-ban is, ENB dev-el meg ami árnyékos az korom fekete (ssao hulla), tök sötét lesz, 400 térkép ikon mod sehogy se akar menni, bla-bla... sok hülye hiba, és nem akar úgy menni, ahogy nekem tetszene. Hiába MOD törlés, mókolás. ÁHh. Szenvedés az egész. Nekiállsz mod-olni, s elmegy vele ~2-3 óra és alig jutottál valamire. Addigra meg már játszani sincs kedved.
Elég volt. Totál uninstall, törlés. De még a mentett ini-k, screen-ek, mentések, még az utolsó akármi amiben skyrim is van, minden DELETE a gépről.
További jó játékot nektek! Részemről meguntam Skyrim-ot. -
#27966 Nekem volt olyan hogy nem engedett indítani egy eredeti játékot a steam, mert előtte egy crackelt sz@r változat volt fent, és az gondolom a registry-be beépült és nem működött ez miatt, cc-cleaner futtatása után sem lett jó win reinstall segített :) -
sznek1975 #27965 legendary változat van meg nekem . az számít hogy egy másik nem eredeti is fent van? -
#27964 Ha az az alap skyrm volt akkor azt hozzáadja amit most akartál becsekkolni kiegészíti a dlckkel.
Én is így vettem meg sajna vagy nyertem az alapot nem emlékszem de nekem is kiegészítette
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.03.29. 22:01:05 -
sznek1975 #27963 vettem erdetiben a cd galaxistól rendeltem anno. vagy lehet azért nem engedi mert egy Skyrim már fent van? de hülyén hangzik így. -
#27962 a lemez a te tulajdonod vagy kaptad valakitől?
Ha kaptad valakitől bontott állapotban akkor szívás lesz a dolog ha már aktivált lemez.
-
sznek1975 #27961 lemezen van meg a játék
-
sznek1975 #27960 vártam vagy 1 hete és semmi -
#27959 Erre a morrohun fórumán már válaszoltam múlt héten. Most írjam le megint?
"Sokszor próbálkoztál és egy időre letiltott a Steam. Várj, aztán majd megint engedi. De ha egyszer megadtad már nem kell többször, hozzárendelődött az accodhoz."
Nem kell minden egyes telepítésnél beírni. Egyszer hozzáadtad az accodhoz, ott marad. Csak telepíteni kell (letölteni).
Nézz kicsit utána hogyan működik a Steam (nem mintha bonyolult lenne).
Utoljára szerkesztette: genndy, 2015.03.29. 18:49:23 -
sznek1975 #27958 Eredeti skyrimot telepíteném de a mikor kéri a product code ez azonos az asktiválási koddal ugye? szóval nem engedi .
Aktiválási hiba
erre szeretnék megoldást ha akad