TES
-
Töröld le totál. iObit Uninstaller biztos megteszi. Maradék file-okat szintén. felhaszn/Docu../bla-bla, appdata, roaming mappa, mindenhonnan mindenféle skírim, bethesda bejegyzést törölj. regedit futtatása, azon belül is minden skyrim, bethesda, stb bejegyzést törölj. CCleaner, vagy AdvancedSystemCare (ez egy fokkal jobb program) futtatása. És úgy próbáld meg telepíteni.
Ezért felesleges op-ot újrahúzni. Minden bejegyzést meg kell találni és törölni.
Egy volt vagy már telepített tört verzió mellé ne akarj már beaktiválni egy eredeti steam-es game-t! Előtte pucold ki a rendszered és utána. A végén még az eredetidet ban-olják! LoL, isteneeem
Na én meg belefáradtam az egész MOD-olgatásba, ini bűvölésbe. skyui 4 -es hibakód, mod ütközések, árnyék egy kula még 4096-ban is, ENB dev-el meg ami árnyékos az korom fekete (ssao hulla), tök sötét lesz, 400 térkép ikon mod sehogy se akar menni, bla-bla... sok hülye hiba, és nem akar úgy menni, ahogy nekem tetszene. Hiába MOD törlés, mókolás. ÁHh. Szenvedés az egész. Nekiállsz mod-olni, s elmegy vele ~2-3 óra és alig jutottál valamire. Addigra meg már játszani sincs kedved.
Elég volt. Totál uninstall, törlés. De még a mentett ini-k, screen-ek, mentések, még az utolsó akármi amiben skyrim is van, minden DELETE a gépről.
További jó játékot nektek! Részemről meguntam Skyrim-ot.