TES
-
A csapat felállása Arissa és két kutya, amit Fort Dawnguardból szedtem össze. Elég szépen működik a csapat. Csajszi kezébe adtam egy kardot pajzsot, kutyuk meg harapdálnak amíg én hátulról íjjal szedem ki a támadókat.
Felraktam egy modot, hogy területi sebzések legyenek, mint pl ha támad és meglövöd a kezét akkor kisesik a fegyver a kezéből, vagy ha ütöd a fejét vascsővel akkor többet sérül, plusz magicka sebzést is szenved. Szíven is lehet lőni őket. Ez közelharci fegyverekkel is működik.
Egyik bányát ellepték a banditák és kettő elkezdett veszekedni, hogy biztos elég csapdát állítottak-e. Végül megnyugtatta a másik és elment járőrözni, míg a másik lefeküdt aludni. Gondoltam majd az alvót jól seggbe lövöm, erre kapott egy 200as szorzót a sebzésem.
Valszeg a requiem mod hozta magával. Este rakok fel képeket is, mert nagyon jól nézett ki a hely. Volt egy belső kis vízesés rész is. Járőröző íjászt szemen lőttem íjpuskával.
Barlang végére haza küldtem az egyik kutyát, mert állandóan bele lőttem. Szerintem bugos a hitbox, mert irreális volt néha. Majd vissza megyek és megkeresem a páncélozott trollt amit lehet venni elvileg 500ért.