The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Fejsze elég sok hever szerteszét, főleg ott, ahol lehet fát is aprítani (fűrészmalom, favágó rönkök)
A rönkre kattintva a fejsze bortokában automatice aprít némi fát a karaktered (a bányászathoz sem kell kézbe venni a csákányt, elegendő, ha van az inventory-ban)
bajgunar : Koszi a tippet <#eljen>#eljen>
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Data fileokat nézd meg, ha van dawnguard, hearthfires, dragonborn esm, akkor minden ok.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
@Savaran: Ugyanolyan követő mint a többi, azokat se jelzi. Gyorsutazásnál meglesz. Oda is mehetsz ahol éppen vagy, csak gyorsutazz.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Abban igazad van, hogy ha minden DLC kell neki, akkor a LE-vel jár jobban még akkor is, ha az alapjáték megvan neki.
http://isthereanydeal.com/#/page:game/info?plain=elderscrollsvskyrimdragonborndlc
History-nál nézd az árakat, Steamet pipáld be.
@ sznek1975: passz. leginkább user error. Nekem 600 órája megy, modolva, pedig gépet meg oprendszert is cseréltem már alatta.
Static Mesh Improvement
Water And Terrain Enhancement Redux
Realistic Lighting Overhaul
Lush Trees and Grass
Realistic Smoke and Embers
Enhanced Distant Terrain
Ruins Clutter Improved
Project Parallax Remastered
A Quality World Map - With Roads
Colour Map Markers
Footprints
No More Blocky Faces
The Eyes Of Beauty
Realistic Ragdolls and Force
ezeket.
HIALGOBOOST GPU UPGRADE -et berakod alá.
Aztán lefuttatod egyszer az Optimizer Textures-t.
Az .ini -ben ezt azt (meg ne kérdezd mit), kissé átírogatod, tuningolod, tweak-eled. (ehhez már utánnajársz net-en, mit s hogy kell)
Alanti gépen alapjáraton ment auto beállításokon ~50-60 Fps -el. Ezek a modok, meg még pár (fejből nem vágom) mind felrakva. Meg plusz még skyui (amit valahogy átbűvöltem, hogy csoportosítsa a cuccokat), valami valósághűbb idő, látóhatár kitolva, leszedhető növények (amik újranőőnek x idő után) + ini-ben átírogatva rengeteg sor. Árnyék dinamikusabbra és élesebbre téve. Nincs videó indításnál, forog a skyrim logo, időt kiírja alul, bla-bla, sok extra csemege.
Az egész álleejtős lett, és leesett az fps kinnt a mezőn ~35-45-re, barlangban 60-70-re!!! Az alanti gépen!!! Ezzel a fos vga-val.
Egy kis bűvöléssel, ini tweak-el, stb. ki lehet hozni olyan grafikát, hogy csak lestem. Na meg örültem is, mint majom a farkának.
Mutatnék shot-ot, csak sajnos alanti alaplapom meghalta magát, jelenleg egy egymagos amd prockóval, 3Gb rammal, kezdetleges alaplappal tolom, amibe már beraktam azt a 250-es vga-t, hogy legalább dukenukemezni tudjak.
Meglepetésemre sniperelite3 elég magas graf beállítások mellet fhd-ban egész élvezhetően játszható.
Gondolkodom, h le kéne szednem skyrim-ot, csak nemtudom mennyire menne. Gagyi graf-on meg nem akarom tolni. A vinyókat nem szedtem ki amire telepítve van, s nincs kedvem átrakni ebbe a gépbe. Így most az a gép egy alaplapra vár (meg RAM-ra, meg VGA-ra) ez meg majd megy páromnak. <#email>#email> Akkor visszatérek Tamriel-be. <#nyes>#nyes>
@ sznek1975: túl nagy a bőrtextúra, nem bírja a géped hirtelen betölteni (vagy valami ilyesmi, nekem is volt ilyen gondom hogy vetkőztetésnél majdnem mindig kidobott, és a skin lecserélése kisebb felbontásra oldotta meg). Vagy nem passzol a ruha és a karakter mesh-je, vagy textúrája és megzavarodik a hirtelen váltástól.
@Fantusz: igen, unoff.patchek angolosítanak, de a hivatalos DLC-kben is van szöveg ami hatással van az alapszövegekre, úgyhogy ha azok fönt vannak akkor is észrevehető a pár angol mondat (LE-nél már automatikusan be vannak kapcsolva ugye).
@gibson9: az alap 512-es textúrákat 1024-re cseréli. Mondjuk olyan 1,5x lesz az erősforrásigény, vagy másképpen: olyan kétharmadára esik vissza az fps.
másik gondom meg hogy van néhány kék fa szerű azokat hogy lehet eltüntetni?
A patch vissza-angolosítja a magyarított szöveg jelentős részét, és azon nem biztos, hogy segít a magyarítás újra telepítése, inkább a "tisztal lappal, helyes sorrendben" a követendő.
Results of payment may not be immediate due to the fact that the bounty collecter has to walk all the way to the jarl of the hold to deliver the bounty. Be wary of fast traveling to an associated city immediately after paying the bounty collector.
Feleségeknél, társaknál, egyéb npcknél is megesik ez, hogy elindul a megadott feladatot elvégezni vagy elindul a megadott helyszín felé, de mivel nem "csal" a játék, ezért végig fog kolbászolni a főúton az adott NPC - ami nem minden esetben egy leányálom a vidéken pusztító és fosztogató sárkányok és/vagy banditák idejében...
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2014.09.19. 16:04:46
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
vagy tedd fel újra a magyarítást
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2014.09.19. 15:42:35
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Most amit észrevettem, hogy a magyarosítás olyan lett mint ha félkész lenne. Angol lett pár tárgy, könyv és küldetés leírás/párbeszéd ami eddig magyar volt. Ki tudom ezt küszöbölni valahogy?
Ércből öntvényt csinálni csak a kemencénél lehet, nem ott, ahol a fegyvereket páncélokat készíted...
A bőrcserző állványt már megtaláltad, az is fontos, a köszörűkőnél fegyvereket lehet élezni, az asztalnál páncélokat feljavítani.
Ha megvan a kellő mennyiséged ugyan úgy fehér lesz a neve és megcsinálja
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2014.09.19. 13:43:25
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Egyébként PrntScrn is jó, csak be kell kapcsolni valamelyik ini-ben.
Kép mentésre van e valami lehetőség? Print Screen sajnos nem jó ehhez.
- a 1.9.32.0.8 az a játék verziószáma. Ez már nem fog változni, de egyébként ezt frissítené a Steam ha jönne még hozzá patch.
- az USKP meg 2.0.6. Ezt nem fogja frissíteni a Steam, maximum az NMM. Vagy neked kell kézzel.
Jelenleg az 1.9.32.0.8 (skse 1.7.1 rel 46) fut nálam.
Unofficial Skyrim Patch
Unofficial Dawnguard Patch
Unofficial Hearthfire Patch
Unofficial Dragonborn Patch -eket.
Aztán NexusModManager (NMM) -el állítsd be a betöltési sorrendet, ami ez legyen:
Skyrim.esm
Update.esm
Unofficial Skyrim Patch.esp
Dawnguard.esm
Unofficial Dawnguard Patch.esp
Hearthfires.esm
Unofficial Hearthfire Patch.esp
Dragonborn.esm
Unofficial Dragonborn Patch.esp
Mindenképp frissítsd le az Unoff Patch -ekkel. És tedd sorba a betöltési sorrendet. Ennyi.
NMM-ert itt találod.
Itt meg megtalálod az Unoff Patch-eket, meg modokat is.
NMM-ben, meg ha telepítetted, csak fel-le kell pakolászni a sorrendet kialakítani.
Ezzel a nyillal pakolgatod a mod-ok sorrendjét. <#eljen>#eljen>
Ha nem akarsz modolni akkor kapcsold ki, aztán ha a szigeten akarsz kalandozni (ez a DLC ugyanis egy külön területen játszódik, nem számít sokat az alapjátékban) akkor majd bekapcsolod.
Utoljára szerkesztette: genndy, 2014.09.17. 13:30:08
Mondom a szitut: megvettem a legendary editiont lemezes formában. Úgy tudom/olvastam, hogy ez az 1.9es patchet tartalmazza. Feltelepítettem és játszok bármiféle mod nélkül. Egyetlen baki ami bejött, hogy a döglött sárkánnyal nem tudok mit kezdeni. Oda megyek, megvizsgálom, kiveszek belőle mindent ami van és nem történik semmi, változatlanul azt kéri vizsgáljam meg és a tetemre mutat az irányjelző.