TES
-
Koszonet a tippert a magyarított skyrim modokra!
En is probalkoztam mostanaban sokfele moddal a Nexusrol. Rajottem hogy nekem a jatek eredeti szinvilaga tetszik a legjobban. Sok texturacsomag letezik, kiprobaltam parat de valahogy tul szinesek, tarkabarkak. Ehhez a hideg vilaghoz szerintem nem nagyon illenek. Maradok az eredetinel :)
Ami tetszett, es meg is tartom, az a Realistic Water Two (szebb viz, zuhatagok stb.). Telepiteskor kivalaszthato a minoseg, raadasul a jatek verzioja szerint telepitheto (alapjatek, vagy kiegeszitokkel stb.) Mindenhez jo. Ezt irtak hozza: "javasoljuk, hogy helyezze ezt a modot nagyon alacsonyra a mod listán." Lefuttattam a BOSS programmal, a kepernyon legalulra tette, gondolom igy rendben is van. De ha nem ott lenne, hogy tudnam lejjebb vinni?
Meg egy kerdes a BOSS automatikus mod-sorolo programrol: ezt ugye nem kell minden jatekinditas elott lefuttatni, eleg csak egyszer, akkor ha mar keszre modoltam a jatekot?
Meg egy mod jol jonne, nem tudom letezik e ilyen, vagy melyik kategoria alatt lehetne: FPS nezetbol, ha elindulok, lehetne egy kis gyorsulasom, mintha lenduletet vennek. Nem rogton teljes sebessegu mozgassal indulnek mint az alapjatekban. Oldalazasnal meg kicsit bebillenhetne a testem (a kamera). Peldaul a regi QUAKE 1-ben vagy a Dark Messiah-ban igy volt megoldva.