TES
  • Terawatt
    Dawnguard ha jól emlékszem akkor lvl 10től elérhető és ott új területek nyílnak meg és kütyük. Pl a crossbow. Companionnek lehet kutyád/vámpír kutyád utóbbi elég horrorisztikus egy jószág. Attack trollt lehet venni 500 (?) aranyért ami egy troll páncéllal. A története a dawnguardnak 10/10. Minden másodpercét imádtam. Két frakció van, az egyik a Dawnguard a másik meg a vámpír Clan amit most nem tudom fejből. Én vámpírokkal toltam és nagyon hangulatos volt.

A dragonborn is ugyan úgy meglévő karakterrel folytatod és tevékenykedsz. Ott volt pluszban olyan conjuring spell amin szám tátottam annyira királyul néz ki a lény. Spoiler alatt kép róla.

A házépítés is mókás volt, de azt csak azután csináltam, hogy már tele voltam pénzzel és effektíven nyugdíjas korom miatt csináltam meg a házat és ide oda fast traveleztem vasért és egyéb másért, ami miatt ez a rész grind volt, de ha folytonosan csinálod játék közben úgy még hangulatosabb. Szép volt látni ahogy fejlődött, meg én választhattam ki, hogy mik legyenek benne. Tele rakni fegyverrel páncéllal, kertben ültetni gyógynövényeket.

Szerk.: A dragonbornt csak pár órát játszottam, de addig tetszett. Sárkány lovaglás még nem volt meg, de az elvileg elég gagyi lett és megvan kötve a kezed irányítás terén, de majd mostani végigjátszással azt is meg akarom csinálni.

El fog tartani egy jó ideig, mert nagyon lassan haladok ezzel a hardcore modolással. :)
    Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.03.23. 20:19:14