TES
  • Terawatt
    Meg kell lesni. Szerintem nagyon jó kis mod. Leszedtem egy followert, aki egy rogue csajszi és megtanítottam neki pár varázslatot (mivel mágus vonalon megyek küldetés és stílusban egyaránt). Például azt állítottam be neki, hogyha a player leesik 75% hp alá akkor nyomjon el rám egy healing spellt. Ez nagyon hasznos, mert általában egy ütés fél hp alá visz le engem, így elég sokszor megmenti a seggem. Jelenleg vele és az újonnan megszerzett Lydia-val barangolok.

Requiem moddal nagyon király érződik a fejlődés. Lvl 7 voltam amikor végig mentem egy sokkal nagyobb szintű részen, meghaltam vagy 70x (nem túlzok) 2.5-3 órámba telt mire végig mentem az amúgy sem túl rövid dungeonön és a végén egy nagyon jó rewardot kaptam a sok loot mellé. (alapjátékban szerintem elég gagyi volt a questek rewardja, ezt teljesen átdolgozták a mod készítői)

Elöbbi dungeont még sokáig elkerülhettem volna, mert szintben durván 10-20 szinttel volt nagyobb, ami itt hatalmas szakadék, de megcsinálható. (Minden egylövésezett, ami spelleknél elég fincsi, főleg amikor még fel is támasztották egymást. :D)