TES
  • Aborg
    Koszonom, nagyon finoman ravezettel. Az volt a baj hogy en a FPS SHADOW kulcsszoval kerestem.

Erdekelt nagyon a MODdolas, de iszonyu bonyolultnak tunt. Aztan ma ratalaltam erre a cikkre: Skyrim moddolási alapok. Ez a ficko nagyon szepen elmagyarazza a dolgokat. Fel is raktam sorba a dolgokat ahogy ajanlotta: Nexus Mod manager, SKSE segedprogram es indito, OneTweak teljesitmenynovelo, SkyUI kellektar-felulet, Unofficial Skyrim Patch, BOSS hibaellenorzo. Szoval magamhoz kepest rengeteget fejlodtem ma.

De sajnos a RealVision ENB grafikai modba beletorott a bicskam. Hiaba rakom a MODmanagerbe ahol aktivalom is, aztan elinditom kezzel a Skyrim\Data\RealVision\Tesv.exe -t, kivalasztom a minoseget, megadom a RAM-ot (2048), telepitem, vegul a SKSE-vel inditom a jatekot. De mindig csak az alap grafikan fut. Tobbszot is leinstalaltam es ujra felraktam mas minosegi beallitasokkal, de soha nem aktiv a jatekban, pedig a MODmanagerban az.

A jatekomhoz nincsenek felrakva a kiegeszito DLC-k, es a verzioja v1.9.32.0 (Update 13). Mi lehet a hiba?