TES
-
Érdemes, mert akkor ahogy szerzed a nyersanyagokat úgy építheted a házadat. Viszont baromi drága móka egy házat is fölépíteni, úgyhogy könnyen lehet hogy csak jónéhány órai játék (tucat órákra gondolj) után lesz rá pénzed/nyersanyagod. Én pl. utólag raktam föl, de rákészülve folyamatosan gyűjtögettem a házra az anyagokat (ércek, öntecsek, szőrmék, alkímiai hozzávalók, pénz, pénz, pénz. Iron ingotból pl. elképesztően sok kell). Kezdésnek biztos hogy a legolcsóbb megvehető házzal jársz, de rakd föl nyugodtan, hátrányod nem lesz belőle.
ENB-ket nézd meg, Nexuson van egy rakat. RealVision elég népszerű, és ha mégis akarsz textúracserélni akkor rengeteg ajánlás is van az oldalán. De van hozzá SweetFX is, az kevésbé gépzabáló, mert csak filterezik, az ENB meg totálisan saját rendert használ.
@sznek1975: ha vetted volna a fáradságot rákeresi gugliban már tudnád. Kicsit több önállóságot, mert így nehéz lesz modolni. Modrendező, olyan mint a BOSS volt, csak azt már nem frissítik, ezt meg igen. Online adatbázisból dolgozik, sorrendbe tudja rakni a modokat az előfeltételeik meg kapcsolódásaik alapján.
Utoljára szerkesztette: genndy, 2015.03.15. 10:37:54