The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Tehát el tudom távolítani a profil alól azon modokat amit nem akarok használni de a másik profilon ott legyenek?
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Keresgélj tovább, az újrarakás sem lesz megoldás, nem fog változtatni semmit.
Msi p43 neo-f,q8400,8gbram,gtx460 1gb
Ha modorgban csinálok egy új profil menüt és oda úgy teszem fel a dolgokat hogy kezelje az unp rucikat és egy másik profilt ahol a cbbe rucit kezeli az működne?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2014.09.11. 14:22:19
ÓVATOSAN! Lehet hogy mögé a földre kattintasz és azt tünteted el, úgyhogy előtte ments. USKP-ban ezt is javították, érdemes föltenni.
Kéne egy mod lista hogy mit kell feltenni ha unp vagy cbbe vagy milyen rucik vannak még hogy jó legyen
http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/48652/?
akkor valószínűsítem Unp rucik futnak rajtam
Ez a mod is unp
http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/38053/?
Akkor viszont a
Calientes Female Body Mod Big Bottom Edition -CBBE- mod van rossz helyen?
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2014.09.09. 22:53:14
jelenleg ez van rajtam
igaz ez is furcsán mükszik mert csak akkor mutat jól ha minden alkatrésze fent van a karakteren.
Calientes Female Body Mod Big Bottom Edition -CBBE- így van betelepítve
you find it under the Hide section, amulet under Jewelry section." - mod első oldali leírásából copyzva...
Tehát bármelyik kovácsnál meg tudod csinálni, a páncél a Hide pont alatt, az amulett az ékszerek között lesz.
UNP kell hozzá, ugye arra is figyelsz.
http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/38053/?
Nem ismer valaki olyan modot, ami hasonlít az Oblivionos Trade and Commerce-hez? Kerestem, de nem találtam, csak a Heljarchen Farm-ot, de a karakterem jelenleg kincsvadász és kovács beállítottságú, így egy bolt - amiben egy felfogadott kereskedő (vagy a feleségem) adja el az általam gyűjtött/készített cuccokat - jobb lenne.
Vagy esetleg olyat, amiben egy megbízónak kell leszállítani a kért cuccokat (pl. egy tűzsebzéssel ellátott obszidián kardot)? Ehhez kicsit hasonló volt a Work a Steady Job as a Blacksmith, de nem fejezték be.
Nekem logikusnak tűnt, hogy a kiszedett mod kavart már be a scriptekbe, és ettől hülyült meg Belethor, de ezek szerint nem.
Kísérők: asszem a unoff.patchek ilyen stat-hibákat is javítanak (de nem biztos, végig kellene túrni a changelistet).
Demo video of Enderal.
Ha szeretnél egy kicsit 'interaktivabb' követőt, ajánlom a Vilja in Skyrim modot - az Oblivionban is volt egy Vilja mod, a 'nagyanyja' - lehet vele beszélgetni valamilyen szinten, sok ismerettel rendelkezik más NPC-kről, véleménye van egyes helyekről, esetleg egyes követőkkel el is beszélget (pl. Lydia-ról énekel hogy mindig a széken ül és eszik, aztán mikor Lydia rászól azt mondja csak cukkolja, és így tovább), vagy lehet azt is mondani neki hogy vezessen, és ezután nem ő követ téged hanem te őt.
Sok próba után a Buyable Paintings and Pictures - Place Anywhere mod, bár mint olvastam más modok is okozhatják. Javításnak a Belethor - Vendor Fix-et használom, eddig jónak tűnik. A Load Order végére érdemes rakni, ill. a BOSS ugyan 'Error'-t jelez, mert az 'Unofficial Skyrim Patch' is javítja ezt a hibát, de az elől van és a javítását más mod felülírja.
Farkasnál többszörösen faramuci helyzet állhat elő, annak ellenére, hogy ő az egyik mester trénere a nehéz páncél viselésnek, nincs neki olyan skillje, így a Companions főküldetés végigjátszása után nagyon sérülékennyé válik.
Level 50-es statjai:
Health 590
Stamina 345
Light Armor 20
Heavy Armor 15
Sneak 64
One-Handed 100
Two-Handed 25
Archery 15
Block 20
Alteration 15
Conjuration 15
Destruction 15
Restoration 15
Illusion 15
Enchanting 15
Speech 100
Lockpicking 15
Alchemy 15
Smithing 100
Pickpocket 10
Úgy ismerjük meg, mint egy nehéz páncélos, kétkezes pallost lóbáló rettenthetetlen harcost, de miután megszűnik a védettsége harmatgyenge tud lenni a harcokban... ő tulajdonképpen egy meggyőző beszédű kovácsmester, aki mesterien bánik ugyan az egykezes fegyverekkel, de a blokkolásból, páncélból adódó védelme nincs
A wiki jól írja, de még hanem is nehézpáncélos, akkor is ha abból jó páncélt adsz neki, azt fogja viselni. Csak a statokat nézik, a saját skilljeiket nem.
Nemrég kezdtem újra a játékot, és 2 olyan hibával találkoztam ennél a karakternél, amivel a többinél nem. Nem tud erre eseteg valki megoldást
1. Belethor boltja zárva van (erre azt írják a neten, hogy elmegyek messzebbre és várok 1 órát)
2. ha nincs zárva, akkor Belethorral beszélve a 'What have you got for sale?' hiányzik, így nem tudok vele üzletelni.
Ha visszatöltök egy régebbi karakter annál jelez hogy hiányzik neki valamilyen MOD, de a bolt nyitva van és tudok vele üzletelni.
Leginkább az 1.9.32.0.8 a kompatibilis a modokkal, ugyanis ez a legutolsó, és a modokat ehhez igazították.
@horthy: alul keresgélj, a föld alatt van a bejárat. Asszem egy alagút-féleség visz oda.