TES
-
Morlan #27776 Sziasztok, ismét itt, a régi problémámmal
- az eltűnő holttestek esete.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vagyis, megfogalmaznám pontosabban: a játék által generált véletlen események gyakoriságával van problémám. Van ugye több terület a játékban ahol véletlen szerűen történik valami: két bandita kószál, vagy két mágus ( egy tűz és egy jég ) csap össze, egy boszorka harcol egy tűzelementállal, vagy éppen a birodalmi és viharköpenyes katonák aprítják egymást. Na most elvileg, ha történik valami a játékban, annak legalább három napig, ( a respawn időig ) ott kéne maradnia ( ez az idő nem tudom mennyi pontosan ). Nekem igazából, ha elsétálok egy cellát ( ezt csak gondolom, hogy annyit ), és vissza megyek, már új esemény történik. A régi nyomai meg természetesen eltűnnek. Erre szeretnék egy megoldást, hogy legyen minden olyan mint régen volt. Megjegyzem, a farkasok és banditák, akik "gyárilag" be vannak programozva azoknak a holttestei nem tűnnek el, csak a respawn idő letelte után. Illetve kérdezném, hogy olvastatok-e már erről, vagy akár a nexuson láttatok erre már megoldást mod formájában? Bocsi, hogy ebben is rátok hagyatkozok, de hátha találkoztatok már vele... Bevallom a konzolos idő állításba belenyúltam, de nem tudok uralkodni magamon.
Betettem spoilerbe, hogy ne foglalja a helyet a "hülyeségem"...