The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy hogyan lehet megtisztitani a bejáratot az Neloth-nak ( Dragonborn ) Old Friends küldetést csinálnám ?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Lenne egy kérésem hozzátok. Ezt letudnátok fordítani nekem? Mert nem értem teljesen. Csak részben
Kismillió mod összeállításból egyénileg kell kibogarászni, hogy melyek működnek jól, és melyek nem.
Visszaolvasva vannak képek a mások által használt modokról (mod sorrend), de azt ők használták, amit meg te szeretnél annál lehet teljesen más sorrend szükséges.
BOSS GUI sem tökéletes segéd, de sokat segíthet, s ha valami mégsem jó, neked kell kibogarászni mi a hiba.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Skyrim.esm
Update.esm
Dawnguard.esm
HearthFires.esm
Dragonborn.esm
Unofficial Skyrim Patch.esp
Unofficial Dawnguard Patch.esp
Unofficial Hearthfire Patch.esp
Unofficial Dragonborn Patch.esp
Ezeken kívül már a modleírásból kell tájékozódni. Vagy BOSS (ez egy modsorrend-rendező program).
Modok: Steam Workshop vagy Nexus. Nem kompatibilisek, olvasni és figyelni kell mit mikor raksz föl és mi a betöltési sorrend.
Videó kari Sapphire radeon ddr5 1GB
Proci A4 5300 3.6 ghz max turbo
Ram 2x 2 Gb 1033 as wint 7 64 bit dual core ha nem a gépakkor mik lehetnek a hibák hogy ki dob?
"Dragonborn Force — Your Unrelenting Force shout does more damage and may disintegrate enemies." Tehát wiki szerint több kárt okoz, esetleg szétrobbantja az ellenséget. Ha csak az első szó van meg belőle, akkor nem fogsz túl sok változást tapasztalni. Szerezd meg a maradék kettőt is, akkor majd erős lesz.
A több szóhoz nem többször, hanem hosszabban kell nyomni a gombot.
Dragonborn Force/ Unrelenting Force kiáltáshoz
Dragonborn Frost/ Frost Breath kiáltáshoz
Legalábbis a wikipédia szerint !
Unrelenting Force magyar forditásban az Ádáz Erő ? Csak azért kérdem mert a Dragonborn Force fejlődést választottam és nem venném észre hogy az Ádáz Erő kiáltástól hasraesnének az emberek ! Vagy valamit rosszul csinálok ? A Frost Breath magyar forditása a fagylehellet volna ? Még ezt nem probáltam de kiprobálom majd hátha lesz valami változás ? Ja a kiáltások hatékonysága fejlődik-e a játékban ?? 3 szavas kiáltásnál gondolom háromszor kell gyorsan lenyomni a kiáltás pl:z billentyüt ?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Azert ok is kuzdenek kretenekkel eleget 😊Best reaction of the new Enderal video: "lol looks so gay... haha COD is much more epic HAHA fuckin nerd game for ugly people who cant get out of their cellar Nubs!"
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2014.08.26. 13:39:06
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Tudnátok segíteni?
Ismét kaptam egy hibát 😄
Markath városba a jarl felajánlotta, hogy vehetek házat. Meg is veszem a házat, csak az a gond, hogy kulcsot nem kapok és a párbeszédbe szintén megjelenik, hogy van egy eladó házuk 😄
Mi lehet a probléma? 😛
A minimális nem alapfokot jelet, annál kevesebb is elég, ha máshogy nem, de a google fordítót használva előbb tájékozódj, hogy a használni kívánt mod mit változtat, milyen kiegészítők kellenek hozzá, és esetleg mivel nem kompatibilis.
A modolás nem egy néhány perces villám-művelet, mielőtt felraknál egy modot nézd meg, hogy kell-e az egyeltalán neked, és a szükséges feltételek megvannak-e hozzá.
A fejlécen lévő mod leírást böngészve ne lepődj meg nagyon, valaki belebarmolt a leírások szövegébe, de legalább a linkek többsége működik - mazsolázz először onnan.
Vitrinekbe pakolni módosítás nélkül elég macerás: kidobod az invetory-ból a cuccot, s bele rángatod a vitrinbe (s ha szerencséd van, bele is fér, sőt benne is marad)
Nekem a lakberendezősdi nem volt soha a mániám, ezért sem keresgéltem javításokat a hibákra.
Először meg kell ismerkedni a nyers modolatlan játékkal, s azt követően lesz elképzelésed, hogy mi az ami neked hiányzik.
Vannak, akik kedvelik pl a Frostfall modot, de másokat bosszantana, ha a fagyhalállal is küzdeni kellene (ők nem használják)
Kiindulónak ott van a fejlécben egy mod gyűjtemény, érdemes böngészni a nexuson, youtube.n, rengeteg a választék.
XES ncoren írtam velem és ahogy látom ért hozzá elég jól. és még van tőle még 2 van azok kisebbek ez a legnagyobb
Modok között is lehet hiba lehetőség, példának okáért a Helgen Reborn említhető, azzal tuti kifagy a játék, benne is volt a mod leírásba, hogy azt csak Helgen elhagyása után szabad aktiválni (elég jó a mod, de a játékba illesztése nem tökéletes, a későbbi aktiválás kényszer-megoldás, de kötelező - hacsak azóta nem javított rajta a modder)
Amúgy valaki egy módot tudna ajánlani a fegyvertartós állványos hibámra? Mert nem kaptam semmit 😞
snek1975. Szerintem a ramoddal nincs gond. Hányas Update van fent? És a videokártyád driver-e frissitve van?
alaplap fm2a55m-dgs
proci amd a4 5300 3.4 ghz
ram 2x2 gb de win 7 em van 64 bites
videókártya saphire hd 7770 1 gb ddr5 1033
lehetséges hogy a ram kevés éléggé? ha van ötleted hogy mi miatt lép ki írjátok meg léci és ha lehet rajta javítani hogy ne lépjen ki azt is léci. köszönöm
Utoljára szerkesztette: Although, 2014.08.24. 16:16:00
Szóval ez már átlag felhasználónak is barátságos, kemény 4 menetből már le tudtam nyomni Lokirt 😊 Időzítés fontos, másodpercek de tervezhető, a mass hatás nagyon korrekt. Így már elég volt a DB-s penge meg egy ebony.
- A láthatatlan entitások továbbra is horror belefutottam egybe és azt se tudom hol van. 😊 Azért levegőt csapkodva sikerült némileg megsebeznem.
Szóval gördülékeny, bátran próbálkozzon az aki kicsit gondolkodós részt is akar, már amennyire egy TES erre képes lehet.
-Elképesztő eddig is durván feljavította a beth által elszart dolgokat, mostmár nemcsak nem tudod vámpírként felvenni a Meridia questet de ha nálad van instant halál ha a Harkon át akar változtatni ez valami olyan immersion dolog hogy csak na. Kemény 1 óra volt míg rájöttem miért fekszik ki a karim. A beacon kifejti az istennő gyűlöletét az élőhalottak ellen.
Edit: Sok sok apróság. Sajnos a sztorik jó része még mindig gyenge, továbbra is ott a thief szál problémája miért nem megy vissza a guild leader miután veled "végzet" a dungeonba. sok sok apró elbaszott dolog ami egyszerűen felbassza az ember agyát
a mágus céhről nem is beszélve ahol egyből mélyvízbe kerülsz, nehogy véletlenül se ne gyere rá, szartak bele az egészbe és 5 percet sem gondolkodtak a történeten. Reméljük egy nap valaki átírja ezeket is élvezhetőre. 😊
Utoljára szerkesztette: Although, 2014.08.24. 16:06:56
Jó helyre akarom rakni a fegyvert és a pajzsot is. Ja és a vitrinekbe se tudok semmit rakni. Csak az az opció van hogy kinyitom és becsukom. Semmit nem tudok rakni. Hogy keressek ezekre bugfixet? Én sem akarok beköltözni a lakásba, csak szépen be akarom rendezni 😄
Pajzs, és fegyver, elég, ha csak egy picit mozdul a kéz, s a pajzsost keresi, miközben nálad fegyver van.
A Herathfire lakosztályaiban annak idején nekem is voltak jócskán bugok, a fali fegyvertartókról elmásztak a fegyverek, a páncéltartó állványok méterekkel az alapzatuk mellé kerültek, sőt azokról még véglegesen el is vesztek cuccok, a vitrinekből "csak" kiestek a bele rakott tárgyak.
Nem is foglalkoztam a hiba javításával, biztos vannak bugfixek, de nekem nem jött be a vadonbéli-lakosztályokba költözés.
El lehet tölteni az időt az építkezéssel, ötletes kiegészítők is vannak (kertészkedés, halfarm, trófea gyűjtemény), a berendezés is több, mint amire valójában szükség van, de kereskedők még a közelben sincsenek.
Az meg hangulatilag volt idegesítő, hogy gyakran a küszöbön vártak a banditák, vámpírok, giantok, sárkányok, vadállatok - nem volt gond a leverésük, de egy biztonságos otthon nem ilyen: a két kölök kergetőzik a vadonban, a tetőn meg gólya helyett sárkány ül <#falbav>#falbav>
Természetesen ki kell próbálni, fel kell építeni mind a három épületet (van közöttük némi különbség), én is megtettem, s voltak karaktereim, akik bele is költöztek, de leginkább valamelyik szimpatikus városi lak megszerzését tűztem ki célnak, a Hearthfire épületeit sokszor fel sem építettem, a városokban ott vannak a kereskedők, a gyerkőcök kergetőzhetnek a falakon belül (jelentősége nincs, csak szimpatikusabb volt nekem így)
Ezt kaptam a nexuson, csak ha jól értelmezem akkor nem működik a legjobban a legújabb USKP-al 😞
fegyver