TES
  • pecaboy
    De jó csatá(i)m volt(ak) az ebony warriorral :))

Aki még nem találkozott vele kellően magas szinten, annak spoiler.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

81. szinten jött, hogy csatázna velem, gondoltam, nem lesz gond. Harcos jellegű karakterrel vagyok, max enchant és smithing skill stb., de az alkímia-enchant oda-vissza trükköt nem használom. A páncélom rendben volt, fejlesztett, mindegyik 2 enchanttal, de egy minden tuning nélküli sárkánykard és egy paralízisre+léleklopásra bűvölt fejlesztés nélküli sárkánytőr volt nálam (ez a kettő egykezes fegyvert fejlesztendő ill. lélekköveket töltendő).

"Kicsit" meglepődtem az első találkozásnál :D Jó csata volt, vagy egy órán keresztül öltük egymást (vagy próbáltuk volna), elsősorban a helyszíntől nem messze, nyugatra lévő erőd körül. Hiába csapkodtam az alap kardommal ill. alap, de enchantelt tőrömmel, a paralízis nem fogott rajta, "köszörülés" nélküli fegyverekkel nem tudtam legyőzni, tehát csapkodtam-fusrodáztam, utána futottam és "balkezes" varázslattal gyógyítottam magam.

Szóval egy óra hajkurászás után kénytelen voltam feladni, elrohantam az erőd belsejébe, elrejtőztem és gyorsutazással visszatértem a "bázisomra". Ott komolyra vettem a figurát, és direkt erre az alkalomra elkészítettem a nem túl fantáziadús "Destroyer" névre hallgató sárkánykardomat, max. sebzésre kovácsolva, életszívással és tűzsebzéssel. Jártam egy keveset előző csatánk helyszíne, a torony körül, de egyelőre nem találtam meg. Elmentem a kezdeti küldihelyszínre is, ott sem. Vissza a toronyhoz, némi keresgélés után felbukkant, és érdekes módon nem volt ellenséges (bug?). Csaptam rá egyet, kezdődött a harc, és kb. 5 perc után a "Destroyer"-emmel sikerült legyőznöm. :)

Szóval szerintem tök jó poén ez az "Ebony Warrior", legalább valami kihívás 80. szint fölött. :)