The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na korrigáltam a hibám. Megvan az igazi gyilkos. Calxido vagy hogy írjak le. de még nem tudok várost venni. Köszi a segítséget. Remélem, hogy majd lehet 😄
genndy
Nem vagy jó nyomozó. Akkor még nem kaphatsz házat, mert ezzel nincs lezárva az ügy. Járkálj vissza a városba, majd beindul.
Dobáld ki a leveleket, vagy rakd ládába, akkor biztos frissülnek. Tuti mindig más helyszínre küldtek.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

A mészáros küldit megcsináltam. Letartoztatták az ottani mágust, mert hozzá vezettek a küldetések.
Minden levélbe egy helyet ír ahol kiáltást tudok tanulni. Azokat már megcsináltam. Csak az zavar engem, hogy egybe rakta őket és csak 1-et lehet így utólag elolvasni.
genndy
1. Nem, de van még más feltétele is a ház vásárlásnak. A városiak beszélnek egy bizonyos "Mészáros"ról. Mászkálj a temető környékén és majd elindul a küldi. Vagy menj el egy kicsit a városból, kalandozni aztán vissza.
2. Passz. Elolvastad a leveleket? Mi van bennük?

Sziasztok lenne két kérdésem és/vagy problémám.
1. Windhelm-be csak akkor lehet venni házat, hogy ha a viherköppenyes felkeléshez csatlakoztunk és megcsináltunk ott pár küldit? Mert én a birodalomhoz csatlakoztam, és már meghalt Ulfric.
2. Ugyebár szoktam kapni futároktól sokszor egy levelet és egy barát küldte. Ezeket egy idő után egymásba rakta, vagyis nem külön külön mutatja őket, hanem egybe pl. 5-öt. A levél elnevezése után zárójelbe írja, hogy mennyi van. Ez hibának számít? Vagy meglehet oldani, hogy külön külön mutassa őket?

U.i: Robokutya sajnos én ebbe nem tudok segíteni, nem használok crossbowt

Utoljára szerkesztette: erno92, 2014.08.16. 17:19:59
RoboKutya78
Volna még egy kérdésem
Van egy furcsa hiba amire felfigyeltem
Ha crosbownnal irtom az ellent és amikor a videó előjön elvileg az utolsó embernél akit megölök akkor előfordul hogy megakad a videólejátszás feltételezem amikor újra akarja tölteni az íjat.
Mit lehet ezzel kezdeni?
-- Mert nagyon nem tetszik ez a szárnyas micsoda😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Miért kellene emberibbé tenni? Ezt olvasd el ha teheted!
Halhatatlan vér

RoboKutya78
van valami olyan mód ami egy kicsit emberibbé teszi a vámpírt átalakulás után?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

PiszkosFred
Nagyon buta vagy. Kinek a jobb? Az egyiknek, aki habzó szájjal epét okádva szidja a Skyrimet, és úgy megy Withcerrel játszani. Vagyi annak, aki élvezi a Skyrim minden percét, majd megy szépen Witcherrel játszani, és azt is élvezni fogja sokáig? Gondolkozz el egyszer ezen! Mert oké, hogy neked szar, de kvázi nekünk a legjobb, két nagyszerű játékkal is eltölthetjük az időnket, amíg te csak nyűglődsz és ereidet vagdosod. Egyszer, majd rájössz erre te is.

Legyen is a Witcher 3 korszakalkotó! Ez a minimum amit elvárunk tőle. Hiszen ezzel fejlődik az ipar. Csak a beszűkült utálattal teli tudatod eddig nem jut el. A két játék nem ellenségei egymásnak, hanem konkurenciái, amely rivalizálás csak a játékosokat szolgálja. Csak te, az őstulok focidrukker erre még nem jöttél rá, neked mindig valami/valaki ellen kell menned, sosem mellette...

Szívesen.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Még pár kép, talán majd 10 év múlva és talán majd tanulnak is azoktól akik tudnak rpg-t csinálni. 😊 Addig is witcher 3!!!!!!!!!!

ui: Hihetetlen az orosz gyerek mennyire megfogta a lényeget. Zar1n a név már nincs de kedvenc volt.

RoboKutya78
íjász elfet akartam összedobni de azt majd máskor😊

Ja nekem az ork a kedvencem. 😊 Bár oké mind jó, a nord csaj, az imperial is. Persze a kis elfünk is perfekt. 😊

Nincs semmi gond 😊 Én még ahhoz a világhoz tartozom amelyik próbálja megfogni mi való ehhez a világhoz. De a szabadságod megvan azt képzelj amit szeretnél 😊

Edit: Pár napja ránéztem a nexusra 20 oldalon keresztül kellett lapoznom míg találtam egy képet ami nekem tetszett, a többi kb. koreai foss volt.
Utoljára szerkesztette: Although, 2014.08.15. 20:20:06

RoboKutya78
Na most ezzel mi a gond nem tudom szerintem egy íjjász karakter így is kinézhet jó rendben nem korhű.

Már csak árnyék a játék annak ami lennie kellene, de pár kép ami szerintem hozza a világot. Ha valaki túl jut ezen a cicanadrágos korei szaron amit ép feltesz, csúfolni ezt a játékot ami már önmagát is csúfolja akkor ezek a képek talán visszavisznek oda milyen az a hangulat ami odabasz. 😊

Csak pár kép milyenek kellett volna lennie. Nem talán mint kép hanem mint világ.

genndy
Nem, nincs köze hozzá, ebben csak animációk vannak.
Neked olyan kell ami ebben turkál: Skyrim\Data\Meshes\actors\character\character assets\
Meg ebben: Skyrim\Data\textures\actors\character\female

RoboKutya78
szeretek mindent kipróbálni😊
baj?

huh merő érdeklődés, pusztán kíváncsiság. Érdekel is a világ vagy csak háttér? Milyen gondolatok vannak a játék kapcsán mikor ilyen modokat felteszel? Félre ne érts már szinte csak ti vagytok a tes világnak, de érdekel milyen gondolatmenet mentén megy ez? Mert nem értem.

RoboKutya78
Feltettem egy 360 Walk and Run Plus modot ezzel tudom valahogy szabályozni hogy milyen rucitípus menjen fel a karakterre?
és ha igen akkor be tudom rajta állítani hogy minden típus passzoljon?

genndy
Whiterun mellett, a patkányirtós küldiben jártál ott. Fönt van az emeleten.

@RoboKutya78: nem stimmel a ruha a testhez. Összeillőnek kell lenniük. Figyelj a kódra a végén (UNP, CBBE, mittomén).

RoboKutya78
A franc esne bele végre azt hittem kreálok egy rendes karaktert erre amikor a külön kiszemelt rucit akarom feltenni rá olyan rajta mint a szita😞
lesne valaki rá ötletet? Elvileg kéne hozzá egy harisnya is ha igaz

+18
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://kepkezelo.com/images/a2yxmt5trjppq42f649y.png

Értem. Köszönöm szépen. Nagyon hálás vagyok neked 😄
Közbe gyűjtőm a trófeákat is. És egy trófeát és egy helyet nem kapok. A trófea neve Díszes Mézboros palack, a hely ahol van az Mézelő Kifőzde. Ez merre van?
genndy
Mert lopós küldiket kell csinálni hozzá.
uespwiki
Kérj küldetéseket Vextől meg Delvintől. Célpont-városok: Solitude, Markarth, Whiterun, Windhelm. Ha Riftenbe akarnak küldeni, az nem érdekes, hacsak nem csak pénzt akarsz halmozni. Minden városban meg kell csinálni 4 küldetést, és akkor beadják a bónuszt. Ha minden bónusz megvan, akkor kapod meg az Under New Management-et.
Érdemes gyorsmenteni a küldetések kérése előtt, és egyszerre kettőt megcsinálni ugyanabban a városban (egyet Delvintől, egyet Vextől).

Genndy légyszi válaszolsz az én kérdésemre is?
genndy
Darabokban van, ahogy a nevek mutatják. Ami kell, azt tedd föl. Ha minden kell, akkor az 5 pakk.
Városokból csak Riften van külön pakkban, de a Townsban azt hiszem az /architekture-on belül ott vannak a városok (De nem biztos. Nem városokra, hanem építőanyagokra vonatkoznak a textúrák, emiatt lehet hogy ömlesztve vannak).
Utoljára szerkesztette: genndy, 2014.08.15. 12:06:55

RoboKutya78
Vagy egyáltalán melyik linket érdemes leszeni?

RoboKutya78
Kéne egy kis segítség
Kíváncsi lennék rá mit bír a vga karim ebben a játékban és gondoltam feldobnám Hd grafba a dolgot
Ezt a kiegészítőt lestem .
Jól látom hogy lehet olyat is csinálni vele hogy város részenként felfrissíteni?
Hogyan kell ezt feltelepíteni?

Sziasztok

Megcsináltam A sötétség visszatér (Darkness Returns), de nem adja a következő fő küldit az Új vezetés alatt (Under New Management). Miért? Vagy mikor fogja ezt adni?
Fantusz
A daedra hercegek küldetéseit nyugodtan megcsinálhatod, hátrány nem származik belőle, de ezek között a küldetések között van néhány, amelyek teljesítése akkor kérdéses, ha valóban szerepjátékként csinálod a küldetéseket, s nem a sötét oldalon állsz.
A kannibalizmus, ártatlan ember feláldozása nem lovagias cselekedet - nem kötelező minden küldetést megcsinálni, amivel nyakon vágnak <#eplus2>

Vagy egyre nehezebbek a küldetések, vagy én kezdek kijönni a formából 😞
Nem tudom megszerezni Calcemo Farmer nyelv forditásos naplóját 😞
genndy
Biztos hogy megkapod, a felület része.
15 van asszem.

Bocsánatot kérek. Megkaptam. Sok daedra herceges küldetés van?
Ezt a csomómintát amit írtál nem kapok. Lehet, hogy velem van a baj 😞
Akkor nyugodtan megcsinálhatom és nem lesz befolyással a többi küldetésre? Tudnál egy linket adni, hogy mik a Daedra herceg küldetések? Az a küldi is ebbe a kategoriába tartozik, ahogy egy botot kapok és egy Daedrát tudok megidézni vele?
genndy
Daedra herceg küldetés. Nem leszel vámpír, hanem kannibálkodhatsz. Nem lesz hatása a kinézetedre, nem fognak félni tőleg az NPC-k.
Fölül a csomóminta jelzi a küldetés típusát. Ennél éppen egy Oblivion-jel. A többi is elég jól kitalálható, de a wiki-n van jelmagyarázat (a játékban sajnos nincs). Wikin a "Knot" szóra kell keresni.
Utoljára szerkesztette: genndy, 2014.08.14. 10:51:41

A Halál Ize kaland miről is szól? olyan mint a vámpirizmus vagy mi? hogy ha megcsinálom fognak félni tőlem az NPC-k?
genndy
Ez igaz. Mondjuk a küldetés vége után vissza lehet változni vámpírnak.
Illetve van még egy (bár ez sem kimondottan céh): a Dawnguard DLC-ben is dönteni kell a két oldal között, és adott karakterrel csak a választotton lehet végigvinni a küldetésszálat.
Utoljára szerkesztette: genndy, 2014.08.14. 10:32:55

PiszkosFred
Illetve - bar nem frakciokrol van szo -, vampirkent a Companions sztori nemi ideiglenes "lemondassal" (is) jar a jatekos reszerol.

Értem. Köszönöm szépen genndy.
genndy
Nincs. Polgárháborúban van csak a két szál ami kölcsönösen kizárja egymást.

Sziasztok. Nekem az lenne a kérdésem, hogy van-e olyan céh itt a céhek közül ahová, hogy ha belépek más céhbe nem tudok belépni?
Köszi
bladex
Köszönöm genndy sokat segítettél. Amit akartam azt megtudtam.

AMD Ryzen 7 X1800 64BIT, DDR4 16GB RAM, Gigabyte Gforce 1080 GTX GM1 VGA, 250 GB Samsung SSD

bladex
Elírtam a Patch verzió számát ez a jó: Unofficial Skyrim Patch-19-2-0-5a

AMD Ryzen 7 X1800 64BIT, DDR4 16GB RAM, Gigabyte Gforce 1080 GTX GM1 VGA, 250 GB Samsung SSD

genndy
Ennek fuss neki még egyszer, mert ilyen nincs.
Van a legfrissebb alapjáték (1.9.32.0.8) meg az Unofficial Skyrim Patch (2.0.5a). Ennek a kettőnek működnie kell együtt, és a fegyverállványok is jók. Ami a magyarításban van unoff.patch az is az 1.9.32.0.8-hoz készült, de az is jó, nincs benne ilyen hiba.
Azt már meg se kérdezem hogy ugye eredeti a játékod... Ha nem, akkor hagyjuk is, mert úgy nem kutatok hibát (példa: probléma a játékkal, millió ötlet, ezt próbáld ki, azt tedd föl, még mindig nem jó, nagy nehezen kiderül hogy természetesen warez verzió. Modlista bemásolása után híre-hamva sincs az Update.esm -nek... köszönjük szépen, én ott abba is hagytam a bug-gyomlálást).

bladex
Sziasztok!

Egy kis segítségre lenne szükségem. Felraktam a Unofficial Skyrim Patch-19-2-0-3 verziót mert korábbi verziónál sem működtek a fegyver állványok a házaimba. (Gondoltam ezzel a verzióval működni fog.) Amint kikapcsolom egyből működik a fegyver állvány. Van valakinek valami ötlete mit lehetne csinálni? Ha kikapcsolom ezt a javítást egyből elkezd sírni a program, hogy tönkre fog menni a mentésem a hiánya miatt. Előre is köszönöm a választ.

genndy
Jobb fölső ikonok alapból nincsenek, a SkyUI-hoz tartoznak, de én se találtam jelmagyarázatot. Meg kell nézni az aktív hatásoknál éppen mi van rajtad és abból lehet következtetni. Azért elég jók a szimbólumok.

Fantusz
Serana - sajnos, vagy nem sajnos - vámpírként eltöltött sok évszázad után nem gyógyítható tökéletesen.
Sikeres kigyógyulás után is úgy viselkedik, mint előtte, panaszkodik a napfényre, vörös a szeme, használja a vámpiric drain varázslatot, viszont nem lesz képes a főhőst vámpír lorddá változtatni, és bloodcursed nyilakat sem kérhet tőle (ennek akkor van jelentősége, ha a főhős is vámpír)

Az ikonok valamelyik modhoz tartozhatnak, nézz be a varázslatok-aktív hatások menübe, s jó eséllyel kiderül melyik ikon mit is jelent.
Nem rossz az, ha a buffokat kijelzi a játék, a harc közben bekapott negatív módosítók milyenségével általában nem szükséges foglalkozni (úgyis észre veszed ha egy sárkány tüzet, vagy jeget lehel, szükség esetén a megfelelő védőitalt kell meginni - amelyek hatása szintén ikon formájában követkető)

PiszkosFred
Nagyon erzekeny a beszelgetesekre adott valaszokra a folyamat Serana eseteben. Csak akkor lesz elerheto az opcio, ha korabban a megfelelo valaszokat/valasztasokat adtad/valasztottad.

Serana-t hogyan lehet kikurálni a vámpirizmus-ból valahogy nem akar összejönni ? Néztem egy youtube-s felvételt Serana kikurálásáról milyen párbeszédre klikkelt a játákos de akkor se jőtt össze ' Pár nap mulva megjelent Dawnguard-ban Serana szemei mindig vámpirosak voltak sött a csatában az áleterö elszivást sem felejti el egyszoval használja ugyanazt mint a vámpirok '

Másik kérdés hol van jelmagyarázat a képernyö jobb felsö sarkában megjelenö ikonokrol " effekt-ek " nemtudommicsodákrol piás állapot stb-re gondolok nem értek minden jelet ?
benőmenő
Tuti el leszel vele sokáig.
Nekem 160 órát ír a steam és még hátra van a főküldi utsó harmada, a tolvaj és bérgyilkos céh, a daedra shrine-ok jórésze, a dlc-k és a Falskaar. 😊
Egyszer még remélem megélem, hogy kiveséztem... <#banplz>