The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dobáld ki a leveleket, vagy rakd ládába, akkor biztos frissülnek. Tuti mindig más helyszínre küldtek.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Minden levélbe egy helyet ír ahol kiáltást tudok tanulni. Azokat már megcsináltam. Csak az zavar engem, hogy egybe rakta őket és csak 1-et lehet így utólag elolvasni.
2. Passz. Elolvastad a leveleket? Mi van bennük?
1. Windhelm-be csak akkor lehet venni házat, hogy ha a viherköppenyes felkeléshez csatlakoztunk és megcsináltunk ott pár küldit? Mert én a birodalomhoz csatlakoztam, és már meghalt Ulfric.
2. Ugyebár szoktam kapni futároktól sokszor egy levelet és egy barát küldte. Ezeket egy idő után egymásba rakta, vagyis nem külön külön mutatja őket, hanem egybe pl. 5-öt. A levél elnevezése után zárójelbe írja, hogy mennyi van. Ez hibának számít? Vagy meglehet oldani, hogy külön külön mutassa őket?
U.i: Robokutya sajnos én ebbe nem tudok segíteni, nem használok crossbowt
Utoljára szerkesztette: erno92, 2014.08.16. 17:19:59
Van egy furcsa hiba amire felfigyeltem
Ha crosbownnal irtom az ellent és amikor a videó előjön elvileg az utolsó embernél akit megölök akkor előfordul hogy megakad a videólejátszás feltételezem amikor újra akarja tölteni az íjat.
Mit lehet ezzel kezdeni?
-- Mert nagyon nem tetszik ez a szárnyas micsoda😊
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Halhatatlan vér
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Legyen is a Witcher 3 korszakalkotó! Ez a minimum amit elvárunk tőle. Hiszen ezzel fejlődik az ipar. Csak a beszűkült utálattal teli tudatod eddig nem jut el. A két játék nem ellenségei egymásnak, hanem konkurenciái, amely rivalizálás csak a játékosokat szolgálja. Csak te, az őstulok focidrukker erre még nem jöttél rá, neked mindig valami/valaki ellen kell menned, sosem mellette...
Szívesen.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
ui: Hihetetlen az orosz gyerek mennyire megfogta a lényeget. Zar1n a név már nincs de kedvenc volt.
Edit: Pár napja ránéztem a nexusra 20 oldalon keresztül kellett lapoznom míg találtam egy képet ami nekem tetszett, a többi kb. koreai foss volt.
Utoljára szerkesztette: Although, 2014.08.15. 20:20:06

Csak pár kép milyenek kellett volna lennie. Nem talán mint kép hanem mint világ.
Neked olyan kell ami ebben turkál: Skyrim\Data\Meshes\actors\character\character assets\
Meg ebben: Skyrim\Data\textures\actors\character\female
baj?
és ha igen akkor be tudom rajta állítani hogy minden típus passzoljon?
@RoboKutya78: nem stimmel a ruha a testhez. Összeillőnek kell lenniük. Figyelj a kódra a végén (UNP, CBBE, mittomén).
lesne valaki rá ötletet? Elvileg kéne hozzá egy harisnya is ha igaz
+18
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Közbe gyűjtőm a trófeákat is. És egy trófeát és egy helyet nem kapok. A trófea neve Díszes Mézboros palack, a hely ahol van az Mézelő Kifőzde. Ez merre van?
uespwiki
Kérj küldetéseket Vextől meg Delvintől. Célpont-városok: Solitude, Markarth, Whiterun, Windhelm. Ha Riftenbe akarnak küldeni, az nem érdekes, hacsak nem csak pénzt akarsz halmozni. Minden városban meg kell csinálni 4 küldetést, és akkor beadják a bónuszt. Ha minden bónusz megvan, akkor kapod meg az Under New Management-et.
Érdemes gyorsmenteni a küldetések kérése előtt, és egyszerre kettőt megcsinálni ugyanabban a városban (egyet Delvintől, egyet Vextől).
Városokból csak Riften van külön pakkban, de a Townsban azt hiszem az /architekture-on belül ott vannak a városok (De nem biztos. Nem városokra, hanem építőanyagokra vonatkoznak a textúrák, emiatt lehet hogy ömlesztve vannak).
Utoljára szerkesztette: genndy, 2014.08.15. 12:06:55
Kíváncsi lennék rá mit bír a vga karim ebben a játékban és gondoltam feldobnám Hd grafba a dolgot
Ezt a kiegészítőt lestem .
Jól látom hogy lehet olyat is csinálni vele hogy város részenként felfrissíteni?
Hogyan kell ezt feltelepíteni?
Megcsináltam A sötétség visszatér (Darkness Returns), de nem adja a következő fő küldit az Új vezetés alatt (Under New Management). Miért? Vagy mikor fogja ezt adni?
A kannibalizmus, ártatlan ember feláldozása nem lovagias cselekedet - nem kötelező minden küldetést megcsinálni, amivel nyakon vágnak <#eplus2>#eplus2>
Nem tudom megszerezni Calcemo Farmer nyelv forditásos naplóját 😞
15 van asszem.
Fölül a csomóminta jelzi a küldetés típusát. Ennél éppen egy Oblivion-jel. A többi is elég jól kitalálható, de a wiki-n van jelmagyarázat (a játékban sajnos nincs). Wikin a "Knot" szóra kell keresni.
Utoljára szerkesztette: genndy, 2014.08.14. 10:51:41
Illetve van még egy (bár ez sem kimondottan céh): a Dawnguard DLC-ben is dönteni kell a két oldal között, és adott karakterrel csak a választotton lehet végigvinni a küldetésszálat.
Utoljára szerkesztette: genndy, 2014.08.14. 10:32:55
Köszi
AMD Ryzen 7 X1800 64BIT, DDR4 16GB RAM, Gigabyte Gforce 1080 GTX GM1 VGA, 250 GB Samsung SSD
AMD Ryzen 7 X1800 64BIT, DDR4 16GB RAM, Gigabyte Gforce 1080 GTX GM1 VGA, 250 GB Samsung SSD
Van a legfrissebb alapjáték (1.9.32.0.8) meg az Unofficial Skyrim Patch (2.0.5a). Ennek a kettőnek működnie kell együtt, és a fegyverállványok is jók. Ami a magyarításban van unoff.patch az is az 1.9.32.0.8-hoz készült, de az is jó, nincs benne ilyen hiba.
Azt már meg se kérdezem hogy ugye eredeti a játékod... Ha nem, akkor hagyjuk is, mert úgy nem kutatok hibát (példa: probléma a játékkal, millió ötlet, ezt próbáld ki, azt tedd föl, még mindig nem jó, nagy nehezen kiderül hogy természetesen warez verzió. Modlista bemásolása után híre-hamva sincs az Update.esm -nek... köszönjük szépen, én ott abba is hagytam a bug-gyomlálást).
Egy kis segítségre lenne szükségem. Felraktam a Unofficial Skyrim Patch-19-2-0-3 verziót mert korábbi verziónál sem működtek a fegyver állványok a házaimba. (Gondoltam ezzel a verzióval működni fog.) Amint kikapcsolom egyből működik a fegyver állvány. Van valakinek valami ötlete mit lehetne csinálni? Ha kikapcsolom ezt a javítást egyből elkezd sírni a program, hogy tönkre fog menni a mentésem a hiánya miatt. Előre is köszönöm a választ.
Sikeres kigyógyulás után is úgy viselkedik, mint előtte, panaszkodik a napfényre, vörös a szeme, használja a vámpiric drain varázslatot, viszont nem lesz képes a főhőst vámpír lorddá változtatni, és bloodcursed nyilakat sem kérhet tőle (ennek akkor van jelentősége, ha a főhős is vámpír)
Az ikonok valamelyik modhoz tartozhatnak, nézz be a varázslatok-aktív hatások menübe, s jó eséllyel kiderül melyik ikon mit is jelent.
Nem rossz az, ha a buffokat kijelzi a játék, a harc közben bekapott negatív módosítók milyenségével általában nem szükséges foglalkozni (úgyis észre veszed ha egy sárkány tüzet, vagy jeget lehel, szükség esetén a megfelelő védőitalt kell meginni - amelyek hatása szintén ikon formájában követkető)
Másik kérdés hol van jelmagyarázat a képernyö jobb felsö sarkában megjelenö ikonokrol " effekt-ek " nemtudommicsodákrol piás állapot stb-re gondolok nem értek minden jelet ?
Nekem 160 órát ír a steam és még hátra van a főküldi utsó harmada, a tolvaj és bérgyilkos céh, a daedra shrine-ok jórésze, a dlc-k és a Falskaar. 😊
Egyszer még remélem megélem, hogy kiveséztem... <#banplz>#banplz>