30713
TES
-
#27716 Lödd le az öröket és a gond megoldva -
pecaboy #27715 Tudom, csak érdekelne, hogy ha pl. belépek egy városba és van vmi közjáték, mit mondanak. Néha elég gyorsan pörög a szöveg, meg rám nézve beledumálnak az őrök is (az őrök sablonszövege felülírja a "közjátékot"), így elég nehezen érthető, mi is történik. Na mindegy. -
#27714 Nincs ilyen, nem lehet. Őrök dumája marhára nem lényeges, a végén már herótod lesz attól hogy mindig csak ugyanazokat mondják. -
pecaboy #27713 Van valami lehetőség arra, hogy visszanézzem az elhangzott szövegeket-beszédeket? Valami dialogue log vagy ilyesmi. Elég zavaró, miközben ketten-hárman társalognak egymással, de ott van mondjuk három őr is, akik állandóan rizsáznak... Ilyenkor jó lenne visszanézni a feliratokat. -
sznek1975 #27712 van itt olyan aki élő lélegző skyrim-et rakott már össze? -
pecaboy #27711 Meg lehet csinálni, hogy ne végezzék ki. Viszont akkor... khmm... "szívrohamban" (??) halálozik el, és valaki egyből friss halnak nézi :D
Szóval a lényeg, h a dolog scriptelt, nem tudod megmenteni akkor sem, ha trükkösen kinyírod a "kivégzőosztagot".
Itt egy videó a "szívrohamról" (utána "Fresh fish! Fresh fish!" :D )
https://www.youtube.com/watch?v=fAxpAU3qigU -
#27710 Sikerült bebuggolni pont a legelső questnek itt Solitude-ban. :(
Hamarabb vettem el az amulettet a halottól,mint hogy a kiscsajjal, vagy a feleségével beszéltem volna, így amikor oda akarnám neki adni az amulettet, nem reagál semmit. :(
Van rá valami mód hogy restartoljam a questet? -
#27709 Gondolom, hogy akkor rám jönnek vagy börtön vagy egyéb. :D -
#27708 Oda mehetsz balhézni az őrökkel:-) -
#27707 Köszi!
Akkor sajnos csak nézni tudom. :( -
#27706 Nem lehet, ez scriptelt. Egy-két mellékküldetés is ezt veszi alapul (a feleségéé pl.) -
#27705 Sziasztok,
Lenne egy kérdésem, nem tudom hogy spoiler-e, inkább abba teszem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Solitude-ba elsőre beérve lefejezik Roggvirt. A kérdésem az, hogy normál játék-körülmények között ez megakadályozható-e? Illetve ha igen, van e hatása a későbbi feladatokra? A normált arra értem, hogy semmi kód beírás. Köszönöm. -
SaGa #27704 Letöltöd a modot, kicsomagolod valahova. Ha bsa fájl van benne, akkor azt is a Skyrim BSA Unpackerrel, majd a benne lévő "textures" és ha van a "meshes" (ha jól emlékszem ez a 3d modelkönyvár neve) mappát bemásolod a telepített skyrim data mappájába...
Ezzel magát a modot nem használod, csak a benne lévő texturákat.
Előtte azért nem árt, ha a felülírandó könyvtárakat előbb kimented valahová. -
#27703 Tudnál egy kicsivel többet segíteni ebben az át-textúrázásban? Nem kell plussz dög, csak ezek nagyon jól néznek ki. -
steweee #27702 nem, a boltban rákérdeztem hogy már meg is filmesítették a skyrimet ? mondták hogy nem mozifilm, csak promo anyag, de vagy 10 percet voltam bennt és folyamatos volt, nem ismétlődött. a dovakint egy pankrátor alkatú szőke szakállas fickó alakította. természetesen előszereplős, nem gépi. mert vannak már nagyon jó movie-k is géppel, párat megnéztem most a tyúbon
ha ráakadok majd belinkelem én akkor -
#27701 Tuti, hogy Skyrim? Nem lehet, hogy az ESO cinematic 4 reszes trailere volt? Van meg egy Skyrim fan film, eloszereplos, abbol csak egy kb. 5 perces anyag van kinn, az is lehet... -
steweee #27700 nem ez az, de keresem -
#27699 Ha több sárkányt akarsz a meglévők mellé új textúrákkal, akkor nincs másik ilyen mod. Ha elég a játékban meglévőket áttextúrázni, akkor is ezt szedd le, de ne aktiváld hanem csak a textúrákat másold be a megfelelő helyekre. -
#27698 Helló mindenkinek! Tudna valaki olyan modot ajánlani ami különböző sárkány textúrákat ad? Mint például EZ , de ne legyen egyszerre 3-4 olyan amit baromi nehéz legyőzni? Igazából csak a skin érdekelne. -
#27697 Skyrim Live Action Trailer
Utoljára szerkesztette: genndy, 2015.01.31. 16:34:32 -
steweee #27696 láttam egy számtechboltban vmi skyrim filmet. kérdeztem, mondták hogy csak promo. tyúbon milyen néven van fennt ? -
#27695 Köszönöm! -
#27694 Összeadódnak. -
#27693 Sziasztok!
A különböző ruha darabokon, gyűrűn, medálon lévő hatások, enchantok összeadódnak, vagy csak a legnagyobb erősségűt veszi figyelembe a játék ?
-
#27692 En elorehaladott allapotban vagyok a lopakodos ijaszommal. Full sneak and archery enchantos (40-40%) glass cuccok, lvl41.
Meg a blacksmithinget kellene feltolnom 100-ra es kesziteni egy sarkanyijat, meg hozza egy raklap vesszot. Van kb 40 sarkanycsontom, abbol csak el leszek egy darabig.
Most azonban kicsit unalmas lett a game, eleg sok a duma es keves a kihivasos kuldi.
Altalaban csak a tough es berserker karik elik tul az elso lovest, de 2-3-tol azok is fekszenek. Mar 40-es szinten is alig van kihivas, az elder dragonokat leszedem 5-6 vesszobol... Merre keressek kihivast? Van egy csomo kuldi, de nem akarok a journalban 300+ bejegyzest latni :) -
Youtube-n is fönt van, az Indavideo is onnan lejmol sok videót. -
Although #27690 Hogy állsz a projekteddel Ryder? :) -
#27689 Undormány indavideó. Meg sem tudom nézni. -
SaGa #27688 Alig 6-8 beírással lejjebb ott a válasz. #27682
Az első sárkány leöléséig ki kell kapcsolni a Dragonborn DLC-t, ha magyarítással játszol. Utána már mehet vissza...
-
DonPedro22 #27687 Egy kicsit elakadtam, még az elején járok a játéknak és van egy feladat miszerint meg kell ölni egy sárkányt pár segítővel egy toronynál, megöltem a sárkányt, köv. feladat kutasd át a sárkányt, átkutattam kiszedtem mindent de nincs kész a feladat és a követőkkel sem tudok beszélni és semmit nem tudok csinálni mert a feladat nincs kész pedig semmi nincs a sárkányban többször átnéztem. -
pecaboy #27686 De jó csatá(i)m volt(ak) az ebony warriorral :))
Aki még nem találkozott vele kellően magas szinten, annak spoiler.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
81. szinten jött, hogy csatázna velem, gondoltam, nem lesz gond. Harcos jellegű karakterrel vagyok, max enchant és smithing skill stb., de az alkímia-enchant oda-vissza trükköt nem használom. A páncélom rendben volt, fejlesztett, mindegyik 2 enchanttal, de egy minden tuning nélküli sárkánykard és egy paralízisre+léleklopásra bűvölt fejlesztés nélküli sárkánytőr volt nálam (ez a kettő egykezes fegyvert fejlesztendő ill. lélekköveket töltendő).
"Kicsit" meglepődtem az első találkozásnál :D Jó csata volt, vagy egy órán keresztül öltük egymást (vagy próbáltuk volna), elsősorban a helyszíntől nem messze, nyugatra lévő erőd körül. Hiába csapkodtam az alap kardommal ill. alap, de enchantelt tőrömmel, a paralízis nem fogott rajta, "köszörülés" nélküli fegyverekkel nem tudtam legyőzni, tehát csapkodtam-fusrodáztam, utána futottam és "balkezes" varázslattal gyógyítottam magam.
Szóval egy óra hajkurászás után kénytelen voltam feladni, elrohantam az erőd belsejébe, elrejtőztem és gyorsutazással visszatértem a "bázisomra". Ott komolyra vettem a figurát, és direkt erre az alkalomra elkészítettem a nem túl fantáziadús "Destroyer" névre hallgató sárkánykardomat, max. sebzésre kovácsolva, életszívással és tűzsebzéssel. Jártam egy keveset előző csatánk helyszíne, a torony körül, de egyelőre nem találtam meg. Elmentem a kezdeti küldihelyszínre is, ott sem. Vissza a toronyhoz, némi keresgélés után felbukkant, és érdekes módon nem volt ellenséges (bug?). Csaptam rá egyet, kezdődött a harc, és kb. 5 perc után a "Destroyer"-emmel sikerült legyőznöm. :)
Szóval szerintem tök jó poén ez az "Ebony Warrior", legalább valami kihívás 80. szint fölött. :)
-
SaGa #27685 Fallout vs Skyrim
Utoljára szerkesztette: SaGa, 2015.01.22. 18:46:47 -
#27684 A jó fórumtulajdonos csinálhatna ezekről a visszatérő gondokról egy linket. úgy látszik a fórumosok 60% nem szereti lapozgatni a bejegyzéseket és a böngésző kereső funkcióját:)
Köztük néha én is ilyen vagyok előbb írok aztán googlezok.
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.01.22. 18:24:08 -
#27683 Tudom, hogy nem használódik el, csak arra gondoltam, hoyg ezt esetleg meghatározták, mert akkor megölsz 10 sárkányt, aztán csak unlock-olsz. :D -
#27682 Ha a főküldis legelső sárkányról van szó, az ismert Dragonborn bug, milliószor ki lett tárgyalva, mindenki belefut aki fölteszi a magyarítást (de nem az okozza!)
Nincs limit, akárhány sárkánylélek lehet nálad. Nem használod el kiáltásnál, csak a szavak feloldásához kell. Olvassatok beépített Helpet, feketén-fehéren benne van minden a sárkánylelkekről (meg minden alap dologról). -
#27681 Nem tudom van-e limit a tárolható lelkek számát tekintve, amennyiben nem tudod ordításra felhasználni. Lehet azért nem vesz fel többet. -
Rodman6 #27680 Az érdekes, mert sokaknál a legelső alkalommal sem ad lelket. Nekem sem adott első nekifutásra, azután meg már az összes sárkánynál adott amikkel összefutottam. -
#27679 Lélekkő és fal olvasás nem számít a sárkánylelkeknél, nincs közük hozzá. Amit Marinecorps ír az inkább igaz. -
#27678 Ahha!
Szerintem ez lehetett, mert egy másik sárkánytól, már jött a lélek.
Köszönöm! -
Rodman6 #27677 Ha van az embernél lélekkő, és elolvasta az ádáz erő feliratot a falon mikor meg kellett szerezni a sárkánytáblát a sárkányos küldetés előtt, akkor elvileg már le kell bomlania a sárkánynak halála után. Ha nincsenek meg az alapvető képességek, hanem az ember túlszalad mindenen és otthagy mindent akkor az rövidtávon visszaüthet. Ha így sem sikerül, akkor ki kell kapcsolni arra az időre a dragonborn kiegészítőt, ami a bejelentkező ablak data menüpontjában lehetséges.