TES
-
mort1981 #27655 Köszi kipróbáltam. nem jön össze. bemutatkozok neki megfenyegetem, elmondja amit tudni akarok, azután a választól függetlenül, hogy hazudok, hogy élhet, vagy nem hagyhatom életben... stb próbáltam nyillal, külön visszatöltve kill paranccsal de lépten nyomon csak elesik aztán kis idő múlva feltápászkodik és megy tovább. Viszont találtam valamit külföldi oldalon, nem tudom mennyire használható... beírom, hogy player.sqs meg a küldetés számát a db08-at és kiadja, hogy melyik részfolyamatok nincsenek meg a küldetésből. Azokat 0-val jelzi. És elvileg ezt kell beírni a setstage <id> <ide meg a folyamat számát>... valahogy így ha jól értettem. Viszont amikor megpróbáltam, teljesítettnek vette az egész küldetést, pedig a legelső számot írtam be, viszont a megölni a császárt nevű küldetést sehol nem tudom felvenni, pedig ha jól emlékszem az jönne ezután a jarinn gyökérrel... (az volt a fura, hogy kiírta, hogy megöltem az ínyencet, holott el se jutottam addig és hogy a levele nálam van ami a bejutáshoz kell... nos, ez se volt nálam) egyszerűen már lövésem sincs mit kezdjek vele. Lehet megint szünetre rakom a gémet
Utoljára szerkesztette: mort1981, 2015.01.17. 10:15:06