TES
-
pecaboy #27641 Én ezt olvastam uesp-net-en (habár ott van utána, hogy nem biztos a dolog):
"In addition, the speed of dual attacking is affected by whatever weapon is in your off-hand. For example, if you have a mace in your right hand, but you have a dagger in your left hand, both weapons will have the same attack speed as a dagger.[verification needed]"
(Meg írja még, h a bal kézben tartott fegyó sebessége felére csökken. Ez mondjuk a fenti megállapításnak ellentmond :P)
Magyarán bal kézbe nem árt egy gyorsabb fegyvert, pl. tőrt nyomni, mert annak a támadási sebességét veszi fel a jobb kézben tartott fegyver is. Van benne ráció, hiszen a valóságban sem sűrűn használtak mindkét kézben két (szerk.: egy-egy) nagyobb fegyvert. A (sztereo)tipikus fejvadász-orgyilkos jellegű figura is egy kisebb meg egy nagyobb fegyóval hentel. A fentiek alapján bal kézbe a leggyorsabb fegyvert, jobb kézbe a leglassabb de legnagyobbat ütő fegyvert érdemes rakni.
Jómagam nem tudom biztosan, mert jelenleg pajzsos+buzogányos+heavy armoros kombinációval tolom.
Utoljára szerkesztette: pecaboy, 2015.01.16. 15:41:29