TES
-
mort1981 #27623 Sziasztok. Jó régen jártam itt egyszer házvétel ügyben, akkor tudtatok kicsit mögékerülősen segíteni a problémán. Most is hasonló a szituáció... :( kb fél év után újra elkezdtem a Skyrimot láttam van kint 13.-as patch meg unofficial cuccok, gondoltam aktiválok is néhányat, majd ugyanazokkal a modokkal bővítettem az új telepítéses gémet amikkel régen játszottam Nos a pofonok akkor ütöttek először vissza amikor az új karival elkezdtem bóklászni. először is az összes lepke, bogár, méh, szitakötő eltűnt. Nincs sehol... néhol kaptárakban van méh(meg ha gyorsan oldalra fordítom a fejem akkor a Hearthfire-s ház greenhouse részében egy pillanatra lehet belépéskor látni egy méhet amint beássa magát a talajba...), itt-ott az asztalokon szitakötő (no meg a víz alatt néha halak közt úszik o_o) meg pár natúr lepkeszárnyat... már eleve félek mi lesz majd a Moth priestes barlangi küldetésnél... Nos ez a rovar gondom.
A másik megint csak ház gond. Akár mennyi városban érem is el a Thane rangot (vagy mostanság kóbor lovag... asszem) mennék házat venni, fel is ajánlja, hogy megvehetem kattintok, hogy itt a mani, mondja, hogy akkor adja a kulcsot, de se a manit nem veszi el, se a kulcsot nem kapom meg... a lehetőség továbbra is fent áll, mint ha nem is kérdeztem volna... pedig azért van a Dragon lord modom is meg a Konahriks Accoutrements mod is berakva, mert valahol szeretném a páncélokat kirakni... tudom-tudom, örüljek, hogy legalább a Hearthfire műkszik... mert az is (ha minden házba rakok armoryt) házanként 7 páncél + 1 a bűvölő szobában... de tudjátok én gyűjtögetős vagyok és szeretem ha mindenem megvan, és minden be van rendezve....
Tudnátok esetleg tippet adni? mert Karácsony óta már van pár száz óra játékom benne és nem szeretném ha veszne :( Ha csak paranccsal lehet elérni a ház vásárlást arra is szívesen vennék tippet. (becs szóra az árát egy jelöletlen kinti ládába rakom majd és abból úgyis eltűnik.)
A bogarak meg a szívem csücskei. Ha erre is van ötletetek azt is megköszönném:)
Előre is köszi