TES
  • RoboKutya78
    még mindig azt gondoljátok hogy aki bármilyen játékot koptat a billentyűjén perfekt angol?

-Van e personal storage, lada, sajat haz ilyesmi ahova le tudom tenni a cuccom es nem veszik el? PL sarkanycsontokat es pikkelyeket szorom el, mert meg nem tudok mit kezdeni vele, de nagyon nehezek es nem veszi meg oket a trader.
    - - igen lehet tudsz venni magadnak házat egy bizonyos szint elérése után amit berendezhetsz.
    -Mi ertelme van leolni a sarkanyokat? Megkapom az erejuket, de igazabol semmi valtozas
    -- Bizonyos varázslatokat el kell sajátítani amit egy 24 órás intervallumban és a sárkány lehelet segítségével használhatsz
    -Van e idolassito shout es ha igen mi a neve, hol es mikor lehet beszerezni?
    -- ha íjjász vagy megtanulhatod egy szinten felül az íjjász tanulópontok alatt.
    -Lehet e elementalis sebsezu ijat/vesszot kesziteni, es ha igen, hogy?
    -- fel lehet erősíteni a nyilat is meg az íjat is ha jól emlékszem a mágus asztalánál lehet összekovácsolni kell hozzá bizonyos varázslatokat tartalmazó kövecske vagy akár mérget is kenhetsz a nyiladra.
    -Lehet e csatlost/segitot felfogadni, es ha igen, hol.
    -- Igen lehet elvileg az elsőt játék menet alatt fel is ajánlja, illetve ha beszélgetsz az emberekkel kiderül ki hol tartózkodik de többnyire kocsmákban találsz segítőket, illetve egy szint után akár házastársat is találhatsz magadnak aki vezeti a boltot ami ezzel együtt jár és főz is rád.
    -Lehet e steamen multiban coopban tolni, vagy ez csak single?
    -- CSak single mod van a játékban de jól tudom akkor van egy elderscrolls online verzió bár azt nem tudom összeköthető e ezzel a játékkal.