30713
TES
-
#27475 Egy kerdes: vannak modok a skyrimhez, ilyen realvision meg hasonlo graf tuningok. A legalis steam verziohoz if fel lehet tenni ugyhogy ne seruljon a jatek mentes ill ne tiktsa le a steam a jatekot/fiokot?
A steamen keresztul letoltheto ingyenes Hig quality texture pack fennvan. -
#27474 Senki nem gondol semmit. Ha nem tud angolul, akkor nyilván fölteszi a magyarítást, amiben a menü Help is szépen le van fordítva.
Csak mivel hülyeségeket is írkáltál, javíthatom ki:
-Van e personal storage, lada, sajat haz ilyesmi ahova le tudom tenni a cuccom es nem veszik el? PL sarkanycsontokat es pikkelyeket szorom el, mert meg nem tudok mit kezdeni vele, de nagyon nehezek es nem veszi meg oket a trader.
Igen, de csak a saját házban lévő ládák biztonságosak. A főküldit csinálva az első és legolcsóbb házat Whiterunban megveheted. berendezés nélkül is jár mindegyikhez legalább egy alapláda. Kovács tudtommal megveszi a sárkánycsontokat, ha nem akkor a vegyesboltos.
-Mi ertelme van leolni a sarkanyokat? Megkapom az erejuket, de igazabol semmi valtozas
Ez majd a főküldi közben derül ki, találsz majd sárkányszavakat amiket a sárkánylelkekkel tudsz unlockolni. Nincs 24 órás intervallum, mindegyik szónak rövidebb a cooldownja. A 24 órán belül egyszer használhatók a faji módosítók.
-Van e idolassito shout es ha igen mi a neve, hol es mikor lehet beszerezni?
A shout az nem perk. Az íjászkodós az perk, és csak íjászat közben használható. Van időlassító shout, de most spoilerezzem el? Majd megtalálod. Vagy wiki.
-Lehet e elementalis sebsezu ijat/vesszot kesziteni, es ha igen, hogy?
Csak íjat tudsz bűvölni, nyilat nem. Whiterunban a kastélyban találhatsz enchant asztalt. Bűvöléseket meg meglévő tárgyakból tudsz kinyerni. Semmiféle kovácsolás kell, maximum töltött lélekkő. Mint ahogy a Help is írja. Mérgezni lehet az éppen kilőtt nyílvesszőt, csak az nem enchant.
-Lehet e csatlost/segitot felfogadni, es ha igen, hol.
Már az első faluban belebotlasz egybe. A főküldi alatt is csapódik hozzád. Meg leginkább kocsmákban, pénzért.
-Lehet e steamen multiban coopban tolni, vagy ez csak single?
Csak single. TESO meg egy MMO, annyi köze van csak a Skyrimhez hogy benne van mint tartomány.
Utoljára szerkesztette: genndy, 2014.12.26. 20:39:03 -
#27473 sirany, akkor elmegyek whiterun-ba ijasz csatlost keresni, valamint megnezem kinel lehet hazat venni.
Meg valahol utannanezek ennek a mereg nyilnak elementalis enchantnak is
Koszi a kimerito valaszt meg lesz kerdesem
-
#27472 még mindig azt gondoljátok hogy aki bármilyen játékot koptat a billentyűjén perfekt angol?
-Van e personal storage, lada, sajat haz ilyesmi ahova le tudom tenni a cuccom es nem veszik el? PL sarkanycsontokat es pikkelyeket szorom el, mert meg nem tudok mit kezdeni vele, de nagyon nehezek es nem veszi meg oket a trader.
- - igen lehet tudsz venni magadnak házat egy bizonyos szint elérése után amit berendezhetsz.
-Mi ertelme van leolni a sarkanyokat? Megkapom az erejuket, de igazabol semmi valtozas
-- Bizonyos varázslatokat el kell sajátítani amit egy 24 órás intervallumban és a sárkány lehelet segítségével használhatsz
-Van e idolassito shout es ha igen mi a neve, hol es mikor lehet beszerezni?
-- ha íjjász vagy megtanulhatod egy szinten felül az íjjász tanulópontok alatt.
-Lehet e elementalis sebsezu ijat/vesszot kesziteni, es ha igen, hogy?
-- fel lehet erősíteni a nyilat is meg az íjat is ha jól emlékszem a mágus asztalánál lehet összekovácsolni kell hozzá bizonyos varázslatokat tartalmazó kövecske vagy akár mérget is kenhetsz a nyiladra.
-Lehet e csatlost/segitot felfogadni, es ha igen, hol.
-- Igen lehet elvileg az elsőt játék menet alatt fel is ajánlja, illetve ha beszélgetsz az emberekkel kiderül ki hol tartózkodik de többnyire kocsmákban találsz segítőket, illetve egy szint után akár házastársat is találhatsz magadnak aki vezeti a boltot ami ezzel együtt jár és főz is rád.
-Lehet e steamen multiban coopban tolni, vagy ez csak single?
-- CSak single mod van a játékban de jól tudom akkor van egy elderscrolls online verzió bár azt nem tudom összeköthető e ezzel a játékkal. -
#27471 Az összes kérdésedre a választ megtalálod a játékon belüli főmenüben lévő Help-ben. Azt átolvasva ha mégsem világos valami várunk vissza.
Nincs benne semmilyen multi, ez egy single-only játék (mondjuk erről lehet hogy nem árt tájékozódni mielőtt megveszed... a Steam is írja az adatlapján) -
#27470 Sárkánycsontot érdemes gyűjteni majd a sárkány vérthez fegyverekhez sárkány íjjhoz, az a legkomolyabb íj a játékban -
#27469 Es megvalami? Lehet e steamen multiban coopban tolni, vagy ez csak single? -
#27468 Sziasztok!
Tobb kerdesem is lenne:
Lehet e csatlost/segitot felfogadni, es ha igen, hol.
Lehet e elementalis sebsezu ijat/vesszot kesziteni, es ha igen, hogy?
Van e idolassito shout es ha igen mi a neve, hol es mikor lehet beszerezni?
Mi ertelme van leolni a sarkanyokat? Megkapom az erejuket, de igazabol semmi valtozas.
Van e personal storage, lada, sajat haz ilyesmi ahova le tudom tenni a cuccom es nem veszik el? PL sarkanycsontokat es pikkelyeket szorom el, mert meg nem tudok mit kezdeni vele, de nagyon nehezek es nem veszi meg oket a trader.
Egyenlore ennyi :) -
sznek1975 #27467 Sziasztok tudtok valami jó fajta aréna módot ajánlani ami nem fogyaszt sokat? nincs nagy gép igénye. előre is köszönöm -
#27466 Semmilyet, elveszed az ellenféltől.
Perk van lövés gyorsításra, az íjaknak csak sebzése növekszik.
Ajánlott játékon belüli Help végigböngészése, minden alapinformáció benne van. -
#27465 En tegnap ejjel kezdtem, 3 vagy 4 perket kaptam eddig. 2-t toltam az archery-re, es 1-1 -et a stealth es blacksmithingre.
Mar tudok vas es acel vesszoket gyartani, egyebkent a sebzese ezeknek 8 es 10. valamint talaltam egy bow-ot, ami 10et sebez( a golden clawos templomban egy elohalottol vettem el)
Milyen vesszoket erdemes gyartani az elejen es hol lehet egy jobb ijat talalni, amivel nem 3 masodpercenkent tudok loni?
Koszi! -
#27464 A daedra vesszőkhöz találtam egy kimeríthetetlen daedra szív forrást, a múzeumlátogatós küldinél a végén valami tőr lesz a jutalom egy daedra templomnál a hegy tetőn ott van 4 daedra, azok 10 játékbeli nap után újratermelődnek, kimeríthetetlen ingyenes daedraszív forrás :) -
#27463 Nyílvesszőkovácsolás is csak a DG DLC-vel jön.
Highlighting alapból nincs, modot se ismerek rá. Amire elég közelről ránézel kiírja hogy micsoda. -
#27462 Nyílvesszőket tényleg kovácsolással a legjobb elkészíteni, bár a játék későbbi szakaszában sok vesszőt össze lehet szedni, azok többnyire vas és acél nyilak - sokkal jobbakat lehet készíteni.
Settenkedő íjászt rendszerint könnyű páncélba öltöztettem, ezért a kovácsolást is ezen a vonalon fejlesztettem: vas - acél - elf - nordic - üveg - sárkány.
Az ében és a daedric kétségtelenül erősebb irány, de az harcosokhoz illik, deadric kovácsoláshoz meg dremora szívek is szükségeltetnek, ami nyílvesszőkhöz szinte luxus.
A Dawnguard DLC számszeríj használatot is lehetővé tesz, de azért el kell menni az erődbe (elkezdeni a küldetést), a vesszők kovácsolása pedig csak azt követően lehetséges, miután Sorine és Gunmar csatlakozik a vámpírvadászokhoz (vámpírok oldalán körülményes számszeríjjal lövöldözni, szűkösen lesz lőszer a dwemer romokból) -
#27461 koszi, tegnap ejjel kezdtem a jatekot, meg nem annyira vagom, de megprobalom majd a kovacsolasos temat.
Koszi a gyorsbill helpet is. Item highlightningrol van valami spell vagy hasonlo? -
Toomy_Xp #27460 Hozzá lehet rendelni fegyvereket, varázslatokat, shout-okat is gyorsbillentyűhöz. Úgy tudod megcsinálni, hogy az inventory-ban vagy a varázslatok menüben állj rá a kívánt tárgyra/varázslatra és nyomj egy "f" betűt. Ilyenkor kedvencként jelöli meg a rendszer ezeket az elemeket. A kedvenceknek van egy gyors menüje amit a "q" betűvel tudsz előhozni játék közben. Ha ezt előhozod és ráállsz valamelyik kedvencre a listában és nyomsz hozzá egy számot, akkor azt a számot hozzárendeli. Ezután ezzel a számmal bármikor gyorsan ráválthatsz a beállított tárgyra vagy varázslatra.
A betűk amiket írtam az alapértelmezett billentyűzetkiosztás esetén érvényesek. Remélem segít! -
#27459 Szia! A hullákban lévők nem mindíg szerezhetők vissza!, Az íjász képességek között van egy olyan képesség amivel növelhető a visszaszerezhető vesszők száma! Amúgy a nyílvesszők készíthetők, kovácsolási képesség szükséges az adott nyílvesszőhöz, a hozzá tartozó érc kinyerhető bányákból egy ott található csákány segítségével vagy megvehető kovácsoknál, valamint tüzifa amihez kell egy balta, fűrészmalmok közelében van, vagy 1-2 nagyobb város kohói közelében pl fehérvágtában a kovácsműhely mellett két házzal az út mellett. -
#27458 Sziasztok!
En jatekmeneti kerdessel jottem ide.
Van olyan hogy item highlightning? Tehat megnyomok egy gombot, es a kozelemben levo interaktiv targyak vilagitanak? Vagy hasonlo varazslat?
Ijasz vagyok, es iszonyu nehez keresgetni a nyilvesszoket. A masik, hogy a hullakbol lognak ki a belelott vesszok es nem tudok felvenni oket, csak neha van az inventorijukban 1-1 db.
Ami zavaro, hogy lehet e gyorsgombhoz rendelni a fegyvervaltast/magickat?
Nagyon zavaro, hogy ijaszkodom, lerohannak 3-an es a menubol kell elokotorasznom a pajzs+kard kombot, meg a healt is. Esetleg nyilvesszo tipust valtoztatni lehet nem menubol? korulmenyes. -
#27457 ha nagyon lejjebb olvasol akkor lesznek sorrendek a helyes modolásról nekem sajna még csak az alap van meg
-
sznek1975 #27456 tudsz linkelni helyes sorrendet mutató mód listát? vagy mutatni?
-
#27455 az is lehet hogy összeakadnak, szerintem lesd meg modolás nélkül, ha úgy nem szaggat akkor valami bekavar
-
sznek1975 #27454 azt még meglesem, de lehet hogy van jó pár nagy gépigényű módom -
#27453 Hm vacak ..:) akkor most már lassan kifogyok az ötletből driver? -
sznek1975 #27452 8 giga ram van. bele van építve, nem hinném hogy a táp kevés hozzá HKC USP 5565 ös VideóKártya meg ez a vacak van jelenleg -
#27451 memória készlet?
a vga honnan kapja az 1 gb-t? -
sznek1975 #27450 tegnap pucoltam ki a gépházat a procit és a többit amenyire csak lehetett
-
#27449 először szerintem less bele a gépházba mekkora pormacskák lifegnek a vga karidon mert lehet nem kap rendesen levegőt és ezért is akadhat. Bár így hogy 1 gbs a karid sokat nem árultál el róla. Nem kell egyből modok után kajtatni.
-
sznek1975 #27448 Sziasztok tudtok valami módot akadásra ? 3.6 ghz proci 1 giga videókártyára. van hol megy jobban hol beáll -
#27447 Ingyenes, a Nehrim is az volt a TES IV-hez. Ha fizetni kellene, az sem érdekelne, az ziher.
Utoljára szerkesztette: Molnibalage, 2014.12.20. 21:04:27 -
#27446 utoljára hasonló dolgot a medal of honor 10. szülinapos dobozosát vettem meg potom összegért igaz abba csak a játékok voltak meg egy zenei dvd válogatás a játék zenéiből.
-
#27445 Az, és nem is vészesen drága. Csak nem minden játék Steames, és nem is mindegyik külön kód. De az artbook biztos szép. -
#27444 juj juj ez ebbe a formában egy gyöngyszem
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2014.12.14. 20:01:15 -
#27443 Trollkodtam csak nem a Skyrimhez kérdeztem hanem a modhoz amiről a videó szól. -
jocika #27442 Van, nekem is fent van. Magyarítások portál, vagy itt nyár körüli bejegyzéseknél talán. -
#27441 Hm. Fizetős modról még nem halottam, szóval én az ingyenesre tippelek. -
#27440 Mennyibe fog ez kerulni kb? -
#27439 Magyarítás van már? -
Nos #27438 Ez nem csak egy egyszerű mod, ez ugyanaz, mint az oblivionnál a nehrim. Gyakorlatilag egy új játékot kapsz.
ha egyszer végre kijön -
#27437 ÓÓÓ én azt hittem ez a tes6 XD közben csak egy mod XD -
Nos #27436 végre ki merték írni, hogy 2015 :)
amúgy jó a trailer