TES
-
Szuni #27307 Köszönöm, valóban az volt a megoldás, várni kellett egy kicsit, kalandoztam két napot kb, aztán a sárkány "megszelidült". lol, hát ez van.
Minden hátsó szándék és vita nélkül a többi hozzászólásra megjegyezvén: 154 órám van a játékban, és a terület kétharmada van csak felfedezve kb, bőven van mit csinálni, holott a frakciók nagy részének küldetéseit és a főszálat és végigtoltam. Mindezt ráadásul kiegek nélkül, azok még aktiválva sincsenek, csak az alapjáték, meg pár szépítő, bugjavító és kényelmi mod. Így vagyok 54-es szintű. A frakciók egy idő után véletlen generált és folyamatos küldetésekbe "fulladnak", így aligha lehet megunni, egy csomó hely felfedezetlen, ráadásul a dlc-k aktiválásával új területek és küldetések is nyílnak, még van rengeteg tennivaló tehát - minimum még ennyire számolok (pl láttam sárkányszót, amit 300 lélek begyűjtésével lehet aktiválni csak, és engem izgat milyen), le se merem írni mennyit "nyeltem be" eddig -töredékét.. Aki 35 óra alatt vagy miket írtak, megunja a játékot, az sztem ne ilyenekkel játsszon, tömegével van a könnyen fogyasztható üsdvágdnemapád fps, meg ingyombingyom ugrabugra. Itt lehet kalandozni hónapokon át, és az én játékidőm is kispista a fanatikusokhoz képest ahogy a fórumokat olvasgattam, de munkaidőn kívűl ennyire futja, viszont szeretem teljesen átérezni és megismerni a világot, amelyben játszom, így az utolsó fa mögé is benézek, mi van ott. El lehet lenni itt szépen, persze megértem ha valaki rohanósabb tempóban játszik, csak sztem így elvész az igazi varázs... písz.