The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Easter_Eggs_%28Skyrim%29
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Régebben olvastam egy magyar cikket amibe le volt írva a 10 vagy talán több legjobb easter egg vagy a játékba úgymond oda nem illõ fun dolgok térképestül mindenestül. IGN weboldalán találtam egy ilyen részt, hogy easter eggek de ott kb semmi értelmes nem volt. Nem emlékszik véletlenül valaki ennek a cikknek az írójára/linkjére?
Egy dologra emlékszem ebbõl a cikkbõl az a fürdõzõ pár volt valamelyik forrásnál.
Mod Organizer többet kínál, de pont emiatt problémásabb is lehet vele.
Volt valami különösebb oka, hogy váltottál, vagy csak mert valaki említette?
(\__/) ( X.x) ( } . { )
feltelepítettem nexussal a skyui-t elindítottam vele és jó volt
majd vissza modoriginbe és megtaláltam benne a skyuit és mükszik végre😊
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Varázsláshoz ki mit ajánlana, eddig 1db! rpg-t se toltam le varázslós karival(dual wield ftw😄), ugy érzem itt az ideje. Szóval a kérdés adott ki mit ajánlana?(leginkább ilyen necro féle, idézõs lenne jó, de bármi más is jó ami sokféle, nem szeretnék ilyen faceroll fireball karit összerakni)
Kiegek vannak, max bodymodot meg ruha<#idiota>#idiota> tervezek mellé felrakni, meg alternatet life start
Köszi elõre is.<#worship>#worship>
NMM nagyon hasznos, fõleg kezdõ modosoknak, de azt is tudni kell ésszel használni meg próbálgatni. A modolás idõigényes dolog.
Nem modoláshoz, hanem modokhoz:
SKSE: script-kiterjesztés, sok mod igényli. Ha kéri, akkor a leírásban említik (illetve most már a Nexus is szól miatta). Egyébként felesleges felrakni.
ENB-khez kell a d3d9.dll, amit szintén be szoktak linkelni, mert a készítõje csak a saját oldaláról engedi tölteni.
Unofficial Patchek: nevükben benne van. Amilyen DLC-t használsz, az ahhoz valót tedd föl. Rengeteg játékbeli hibát javítanak, és könnyen lehet hogy mod is támaszkodik rájuk.
Érdemes a nexus all-time Top 100-at is nézni, mert ezek abban mindig benne vannak.
Mi lenne egyébként ha te írnál neveket, hogy tudjuk merre indultál el?
Egyébként azok test csere modok, van kiscsillió féle, legtöbb a "nyálazz tinédzser" jeligével készült. Amit alább nézegettél BodyChange mod az arra való, hogy a játékos váltogathassa magának játék közben az ilyen testeket.
Amikor egy páncél nevében van benne, vagy leírásában feltétel, akkor az a páncél ahhoz a testhez készült.
Ha valamikor illesztési problémák voltak a páncél és a test egyéb részei között, akkor az eséllyel amiatt volt, mert nem az a test van fent neked, amihez a páncél készült. Egyébként sok páncélból van több alternatíva a különbözõ test modokhoz.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Meg akartam kérdezni mi a különbség a cbbe unp hcsbhc meg a többi kiterjesztés közt?
Van a karakternek, de az NPC-knek is. A karaktereset rakd föl.
a racemenuig eljutottam de ott még midig az alap csomag látható
Tippre fent vannak a DLC-k, amik már inkább bekavarnak ilyesmiben.
A DLC-ket is meg lehet egyébként tisztítgatni egy picit, hogy kisebb legyen az ilyen esélye, de ez nem tudom fordítás terén számít-e egyáltalán.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
A magyarítás az alapjáték minden szöveges részére kihat, ott nem kellene angol szövegnek megjelenni, patchek a DLC-k, illetve a modok kavarhatnak be, de a hivatalos DLC-k sem kevert szavú mondatokat eredményeznek, ott az egész mondat angol.
Van esetleg olyan magyarítás ami a kérdésekre leadott választ is kiírja magyarul?
Mert csak kapiskálom hogy mi a feladat néha😊
a Skyrim oldalon levõ magyarítás se tökéletes. Néha van magyar szöveg néha nincs olyan is van hogy ami magyar volt az máshol nem az pl ha az eladóknál a vásárlást elõhívó szöveget lesem néha magyar néha angol.
Ha meg nagyon elszúrom kezdek új karaktert😊
Megölted a rifteni árvaház gonosz vezetõjét, elhappoltál egy megbízást a Sötét Testvériség elõl, és magara irányítottad a figyelmüket.
Azt neked kell tudnod, mi volt a célod valójában, de ha egy nyamvadt ruháért legyilkolsz NPC-t, akciójátékot, nem szerepjátékot játszol.
Kinyírtad a Sötét Testvériség vezetõjét, ezek után nincs módodban csatlakozni a bérgyilkosok szervezetéhez.
Az is lehet megoldás, hogy Astrid-ot ölöd meg, de a D.B. kiirtása nem különösebben érdekes küldetés.
Szerepjátszó szempontból, aki nem bérgyilkos a vénasszony megölésére sem hajlandó, ha megölte meg a bérgyilkosok céhében otthonra találhat
azt vajon lehet valahogy javítani ha mondjuk a karakter bokájánál ahol a lábbelije véget ér ott olyan mintha semmi se lenne pár pixel semmi tartja a cipõt a helyén ugyanígy a karján a kesztyû végén is gond van.
Ha lefekszek szunyálni többször elõ fog fordulni ehhez hasonló álom küldetés vagy mi is ez ?
Most volt egy olyan hogy álmomban megjelent egy csajszi aki valami gyilkosságra akart felbujtani 3 emberke közül kellett választanom meg is tettem, majd végeztem a csajszival is mert felismertem rajta az egyik telepített rucimat <#smile>#smile>Gondolom ölés nélkül más módszerrel nem lehet leszedni róla a cuccot?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Különbözõ szempontok szerint válogatjuk a használt modokat, nekem nem jönnek be a tangában kalandozó csinababa-modok, azok megbízhatóságáról nem tudok nyilatkozni.
Realisztikusabb páncél modok közül az Immersive Armors-t használtam.
Megfelelõ kovácsolás szakértelemmel el lehet készíteni az öltözéket, de NPC-k is viselik az egyszerûbb darabokat - nem mondanám szépnek, inkább praktikusnak, egy vadászhoz inkább a bõrpáncél illik, egy lovagon nem mutat rosszul a paladin páncél.
Gondolom ha elindul a játék a mod feltelepítése után akkor már nagy bajok nem lehetnek vagy tévedek?
Teljesen kezdõ vagyok ezen a területen sok modot nem is teszek fel max ruha fegyver azok meg általában vagy megjelennek vagy nem, ha nem akkor gondolom vagy szint kell hozzá vagy extra kihelyezett ponton van elrejtve ha meg megjelenik és probléma van vele lyukas a karakteren a cucc vagy eltolódik a skin rajta ezek már fogósabb gondok nálam.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Ha nexuson egy modnál van fent mondjuk 10 letöltés és ha azt mid felteszem mûködni fog a mód?
Vagy ha nagyon nincs angolom akkor figyeljem a letöltések mennyiségét és az alapján vagy esetleg a final illetve legújabb verziót töltögessem?
Vannak kivételes letöltési ablakok amik külön felhívják a figyelmet kiegészítõ modokra azt is le kell tölteni?
Szeretnék némi felvilágosítást kérni ezzel a mod kezelõvel kapcsolatban.Pl használat jelek a mod mellett mi micsoda, honnan tudom hogy valamivel gond van.Bár ugy tûnik mintha kevésbé lenne gondom az összeakadást illetõen mint a nexux mode managerrel.
itt tudok olyat csinálni hogy saját mappát kreálok és abba beletenném az aznap feltett modokat hogy a másnap felrakott modok ne keveredjenek egymással?

impressive Dragon Priest😉
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Kahlan cuccát kéne kiderítenem merre pakolták le😊 kísérõnek nem lenne rossz összeállítás
Ez is olyasmi lehet, a távol-keleti feliratok mondjuk csak figyelmeztetõ jelek, de a textura minõség, kompatibilitás is kétségessé válik, összességében ez a mod nem tûnik készre hangoltnak.
A színeket azért nappali fényben próbáld beállítani, a képen látható rossz világítás arra nem igazán alkalmas.
Na most már csak azt kéne elérnem hogy a fehérret és a feketét is ki tudjam szedni😊

Jelenleg itt kolbászolok
Ez most egy barlang vagy hol mit kell kergetnem?
Ahogy a mod leírása mondja.
Ezzel minden gondod elmúlik.
Telepítsd fel az alap Skyrimet, a DLC-ket, unofficial patcheket normálisan, minden egyebet meg ezzel.
Nem nyúl a program könyvtárába, külön "virtuális diszket" kreál, és abból futtatja a modokat. A sorrendet is segít beállítani, bármi ki-be kapcsolható, nem ír felül semmit.
Valamelyik modtól kiakadt a játék elkezdtem forgatni a karakterem és kampeca lett mondom oké akkor megint moduninstall.Gondoltam valami gond lehet a followers mappába mert a követõm megjelenésénél akadt le a játék
Lehet több followers karakter fent vagy csak egy?
Gondoltam ha a Nexus Mod ManagerSkyrimMods mappából kimásolom a zip filokat az elég lesz
Elég is de ha újra telepítem õket mindet a Unassigned kategória alá tesz ezt is nekem kell manuálisan visszarakosgatnom?
Letörlés elõtt direkt kategorizáltam õket mappákba.