30713
TES
  • Savaran
    Néztem youtube-on egy olyan modot, ami a kísérőket lengén öltözött lányokra cseréli szép pofival :), nem emlékszem mi volt a neve, szóval ha valaki azt tudná honnan lehetne letölteni azt megköszönném :)
  • xxxpaulxxx
    Ki kell engedni a csapdából (egy szinttel feljebb, ahol az 1-1 őr áll), hogy beszélni tudj vele.
  • Xeadron
    Üdv! 2 kérdésem lenne:
    1. Több városban is lehetek kóbor lovag? Mert Fehércsermelyben ügye ha megölöm a sárkányt és visszamegyek akkor kóborlovag leszek, de én Riftben akarok kóbor lovag lenni mert tolvaj karaktert építek.
    2. Van a főküldetés (SPOILER VESZÉLY) amikor Odahviingot elkell fogni és beszélni kell vele. Na, én csapdába csaltam, viszont nem lehet beszélni vele... Kimentem abból a zónából, átmentem winterholdba, vártam "24 órát" és semmi... Valami ötlet?
  • setuh
    Ez engem is erdekelne.
  • zyndar
    Melyek az ajánlott/legjobb grafikai modok?
  • Vincentcloud
    pláne hogy telerakva grafikai moddal eszéletlen gyönyörű, van hogy csak megállok és nézem a tájat
  • genndy
    Az a 300 lelkes sárkányszó valami mod? Mert az alapjátékban+DLCkben sincs ilyen.
    Ha DLC-ket is megcsinálod akkor lesz a vége 300 óra, simán, nekem is mindig akörülre jött ki.
  • Savaran
    Igen ez a játék a türelmeseknek való :) Pl én a legritkább esetben teleportálok, mindenhová gyalog vagy lóval megyek, az sem érdekel ha félóra :) szeretem kiélvezni a tájat :)
  • Szuni
    Köszönöm, valóban az volt a megoldás, várni kellett egy kicsit, kalandoztam két napot kb, aztán a sárkány "megszelidült". lol, hát ez van.
    Minden hátsó szándék és vita nélkül a többi hozzászólásra megjegyezvén: 154 órám van a játékban, és a terület kétharmada van csak felfedezve kb, bőven van mit csinálni, holott a frakciók nagy részének küldetéseit és a főszálat és végigtoltam. Mindezt ráadásul kiegek nélkül, azok még aktiválva sincsenek, csak az alapjáték, meg pár szépítő, bugjavító és kényelmi mod. Így vagyok 54-es szintű. A frakciók egy idő után véletlen generált és folyamatos küldetésekbe "fulladnak", így aligha lehet megunni, egy csomó hely felfedezetlen, ráadásul a dlc-k aktiválásával új területek és küldetések is nyílnak, még van rengeteg tennivaló tehát - minimum még ennyire számolok (pl láttam sárkányszót, amit 300 lélek begyűjtésével lehet aktiválni csak, és engem izgat milyen), le se merem írni mennyit "nyeltem be" eddig -töredékét.. Aki 35 óra alatt vagy miket írtak, megunja a játékot, az sztem ne ilyenekkel játsszon, tömegével van a könnyen fogyasztható üsdvágdnemapád fps, meg ingyombingyom ugrabugra. Itt lehet kalandozni hónapokon át, és az én játékidőm is kispista a fanatikusokhoz képest ahogy a fórumokat olvasgattam, de munkaidőn kívűl ennyire futja, viszont szeretem teljesen átérezni és megismerni a világot, amelyben játszom, így az utolsó fa mögé is benézek, mi van ott. El lehet lenni itt szépen, persze megértem ha valaki rohanósabb tempóban játszik, csak sztem így elvész az igazi varázs... písz.
  • setuh
    Steamen kerestem ott nem lattam...Koszonom!
  • Fantusz
    1 - Falskaar - teljesen új terület, új NPC-k, sok küldetéssel
    2 - Helgen reborn - a lerombolt település ismét betelepül lakókkal, újjá építés, védelem megszervezése a fő feladat.
    (ezt a modot addig nem szabad aktiválni a játék elején, amíg el nem hagyja Helgent a főhős, mert különben bugot okoz - ezt kezelhette volna jobban a modder, pl. szinthez kötötten indítva a küldetéssort)
    3 - Undeath - nekromanta vadászat

És még ezeken kívül ki tudja mennyi a lehetőség - azért van a nexus és a google, hogy használd...
  • setuh
    Vannak olyan modok amik plusz questeket adnak a jatekhoz?
  • Fantusz
    Respawn viszonylag hosszú idő, és csak akkor ketyeg az óra, ha a karaktered nem tartózkodik a területen.
    Nem kell olyat cselekedni, amit később megbánnál...
    Farkasember formában minden NPC ellenséges lesz, lehetőleg ne adj esélyt arra, hogy meglássanak, ha zavar a lehetőség, hogy oktalan vérengzésbe torkollik a lelepleződésed (visszaváltozáskor meg azonnal 1000 arany vérdíj kerül a fejedre, ha meglátnak).
    Vannak helyek, ahol gond nélkül lehet vérfarkaskodni, városok közelében csak akkor jelenj meg bestia formában, ha nem okoz gondot az egyébként semleges NPC-k mészárlása.
  • Savaran
    Farkasember formában éjszaka Rorkifalva 2db éjjeli őrét megettem XD a gond az hogy most már nincs katonaság ott, és ez így nekem nem jön be, újra fognak termelődni a katonák egy idő után?
  • genndy
    Mielőtt továbbmennénk: "azt".
    Jobb gomb - Tulajdonságok - Kompatibilitás - A program futtatása rendszergazdaként

Milyen modok vannak fönt? Ha azokat bizgeráltad akkor simán lehet hogy amiatt nem tölt be. Launcherben is kivetted a pipát, vagy csak törölted?
  • mate23
    1:ja
    2.igen
    3.már aszt aszt is egyszer letöröltem
    4.aszt hogy kell rendszergazdaként indítani?
  • genndy
    Lehetne kicsit több az infó... na mindegy, akkor majd kérdezek:
    1. Eredeti?
    2. Új játék kezdésénél is ezt csinálja, vagy állást akarsz betölteni?
    3. Modolt?
    4. Próbáld Rendszergazdaként indítani vagy a játékot, vagy a Steamet, vagy mindkettőt, lehet hogy nem tudja legenerálni az ini-ket.
  • sznek1975
    Esetleg nem magyarban lehet valami hasonló gyűjtőoldal szerű?
  • mate23
    genndy!
    Elindul a játék menüje de utána pedig töltésnél kidob a játék már próbáltam újra tenni de az se segített rajta!
    tudsz ebbe segíteni?
  • sznek1975
    oks köszönöm
  • genndy
    Nem, mert nincs. Gyűjtőoldal van, likekkel, onnan össze lehet vadászni. Skyrim G.E.M.S.-re keress.
  • sznek1975
    ezért keresek olyat LE modokat ami élővé teszi a skyrimet nem agyatlan Star Wars beli fegyverek kellenek oda, noha az a univerzum is a kedvencem. korhű modok és élő lélegző világ ez az amit annyira keresek. és ezért kérdem hogy van e aki tud listát hozzá.
  • RoboKutya78
    nekem sincs csak google angolom sajna valahogy nincs hozzá nyelvérzékem hogy megtanuljam
  • sznek1975
    hát ha tudod hogy mit keress akkor jó én ehez a részhez kevésbé értek főleg a angol részéhez
  • RoboKutya78
    fél napot modolni űhha én első esetben egy hetet keresgéltem a cuccokat:) és vagy x alkalommal telepítettem újra:) és legalább egy alkalommal a mentéseimet is elturtam:)
  • sznek1975
    vagy Le hez kompatibilis mod lista vagy hasonló annyira nem értek a dolgokhoz
  • Meridius
    Mod pack? Akkor elveszne a varázs, hogy fél napig modokat töltögetek/javítok, hogy aztán másfél órát játszak.
  • zyndar
    18-19-es szintű assassin vagyok, experten játszok és azért van tapasztalatom Skyrimben. Az normális, hogy a vadonban sétálgatva esélyem nincs, ha rámugrik egy medve vagy egy sabre cat? :)
  • sznek1975
    Tudtok Legendary Editionhoz kompatibilis mod packot 2014 vagy 13 as ha van és létezik akár torrent is jó
  • sznek1975
    megoldódott menet közben csak törölni kellet amit ki irt,
  • sznek1975
    Sovngarde Steel Armor and Weapons.esp Active
    Warning: Contains unexpected (or out of order) records. A compatibility patch fixed and cleaned with TES5Edit can be obtained here. (Compatibility Patch)
    TorchArrow-Dawnguard.esp Active
    ViceroyInquisitor.esp Active
    Requires: CBBE
    Witch Of The Wild.esp Active
    ImmersiveArmorsNPCs.esp Active
    Equipping Overhaul.esp Active
    DDX.esp Active
    betterdawnstar.esp Active
    betterinns.esp Active
    Warning: This file contains 1 deleted NavMesh record(s) that TES5Edit cannot repair automatically and it may cause problems with your game. NavMesh deletions should be reported to the mod author. A guide to repairing NavMesh deletions with TES5Edit is located here.
    bettermarkarthexterieur.esp Active
    bettermorthal.esp Active
    Warning: This file contains 1 deleted NavMesh record(s) that TES5Edit cannot repair automatically and it may cause problems with your game. NavMesh deletions should be reported to the mod author. A guide to repairing NavMesh deletions with TES5Edit is located here.
    betterwinterhold.esp Active
    Legendarygraveyard.esp Active
    markarth_plus.esp Active
    Contains dirty edits: 37 ITM, 28 UDR records. Needs TES5Edit cleaning. A cleaning guide is available here.
    MXEvergreenHollow.esp Active
    whiterunexenhanced.esp Active
    Contains dirty edits: 9 ITM, 6 UDR records. Needs TES5Edit cleaning. A cleaning guide is available here.
    cbbecurvy.esp Active
    Civil War Overhaul.esp Active
    DynamicMerchants.esp Active
    FireAndIceOverhaul.esp Active
    HearthfireHorseRelocation.esp Active
    make inferno 1_24.esp Active
    dD-No Twitching Dragon Death Animation.esp Active
    SFO - Expanded Diversity.esp Active
    Note: Uninstall old version of Skyrim Flora Overhaul if using SFO - Expanded Diversity.esp
    Convenient Horses.esp Version 14950 Active
    Note: Do not clean. "Dirty" edits are intentional and required for the mod to function.
    riverwoodenhancedplugin.esp Active
    Contains dirty edits: 4 ITM, 5 UDR records. Needs TES5Edit cleaning. A cleaning guide is available here.
    taveriften.esp Active
    Contains dirty edits: 13 ITM, 2 UDR records. Needs TES5Edit cleaning. A cleaning guide is available here.
    tavesolitude.esp Active
    Contains dirty edits: 14 ITM, 1 UDR records. Needs TES5Edit cleaning. A cleaning guide is available here.
    tavewindhelm.esp Active
    Contains dirty edits: 12 ITM, 2 UDR records. Needs TES5Edit cleaning. A cleaning guide is available here.
    tavevillages.esp Active
    Contains dirty edits: 15 ITM, 0 UDR records. Needs TES5Edit cleaning. A cleaning guide is available here.

szeretném meg kérdezni hogy itt mikt kell törölni hogy ne legyenek sárga Warningosok ?
  • sznek1975
    s mindegy hogy északit választasz vagy valami más népet ugyebár ?
  • Savaran
    Kétkezes fegyver, íjhasználat, nehézpáncél, kombók már majdnem maxon vannak :) Csak ezeket használtam mivel tápos terminátor barbár harcost nevelgetek, nem holmi lányos varázslót XD Azt majd a következő végigjátszáskor, Amúgy erdei elfen vagy gyíkemberben gondolkozom :)
  • Savaran
    Most öltem meg Alduint meg a viharköpenyeseket az előtt csináltam végig, meg pár mellék küldit, és már így is 37 órát jelez a steam XD
  • Savaran
    Szar voltam mindíg angolból, de ez nem egy nehéz mondat: Odahving néha ellenséges. Menjél ki a nagycsarnokból, várj pár órát kint, és térj vissza Odavinghez.
  • genndy
    Neked válaszoltam? Nem. Akkor meg mit üvöltözöl?
    Majd ha az illetékes nem érti akkor szól. Mondjuk ennyi angoltudás amúgy sem árt, ha már minden segítség meg leírás úgy van, a modok is.
  • sznek1975
    Magyarul !!!!!
  • genndy
    "Odahviing sometimes becomes hostile after releasing him. To fix this, simply exit the Great Porch, wait a few hours inside Dragonsreach, and return to Odahviing."
    wiki
  • sznek1975
    ez nagy vonalakban van : http://www.gamekapocs.hu/cikk/1730/the_elder_scrolls_v_skyrim_vegigjatszas ezt is érdemes megnézned hátha : https://www.youtube.com/channel/UC4MiVQ1jHaKWoEhJ83h65nQ
    ha egyik sem jön keress te magad utána irány a google
  • sznek1975
    van magyar végig játszás leírás azt nézd meg