TES
-
Mik a géped paraméterei? Felrakhatod, ütősebb lesz tőle az tuti. + akkor még :
Static Mesh Improvement
Water And Terrain Enhancement Redux
Realistic Lighting Overhaul
Lush Trees and Grass
Realistic Smoke and Embers
Enhanced Distant Terrain
Ruins Clutter Improved
Project Parallax Remastered
A Quality World Map - With Roads
Colour Map Markers
Footprints
No More Blocky Faces
The Eyes Of Beauty
Realistic Ragdolls and Force
ezeket.
HIALGOBOOST GPU UPGRADE -et berakod alá.
Aztán lefuttatod egyszer az Optimizer Textures-t.
Az .ini -ben ezt azt (meg ne kérdezd mit), kissé átírogatod, tuningolod, tweak-eled. (ehhez már utánnajársz net-en, mit s hogy kell)
Alanti gépen alapjáraton ment auto beállításokon ~50-60 Fps -el. Ezek a modok, meg még pár (fejből nem vágom) mind felrakva. Meg plusz még skyui (amit valahogy átbűvöltem, hogy csoportosítsa a cuccokat), valami valósághűbb idő, látóhatár kitolva, leszedhető növények (amik újranőőnek x idő után) + ini-ben átírogatva rengeteg sor. Árnyék dinamikusabbra és élesebbre téve. Nincs videó indításnál, forog a skyrim logo, időt kiírja alul, bla-bla, sok extra csemege.
Az egész álleejtős lett, és leesett az fps kinnt a mezőn ~35-45-re, barlangban 60-70-re!!! Az alanti gépen!!! Ezzel a fos vga-val.
Egy kis bűvöléssel, ini tweak-el, stb. ki lehet hozni olyan grafikát, hogy csak lestem. Na meg örültem is, mint majom a farkának.
Mutatnék shot-ot, csak sajnos alanti alaplapom meghalta magát, jelenleg egy egymagos amd prockóval, 3Gb rammal, kezdetleges alaplappal tolom, amibe már beraktam azt a 250-es vga-t, hogy legalább dukenukemezni tudjak.
Meglepetésemre sniperelite3 elég magas graf beállítások mellet fhd-ban egész élvezhetően játszható.
Gondolkodom, h le kéne szednem skyrim-ot, csak nemtudom mennyire menne. Gagyi graf-on meg nem akarom tolni. A vinyókat nem szedtem ki amire telepítve van, s nincs kedvem átrakni ebbe a gépbe. Így most az a gép egy alaplapra vár (meg RAM-ra, meg VGA-ra) ez meg majd megy páromnak.
Akkor visszatérek Tamriel-be.