The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Am azt vettem észre hogy a kovácsnál az egyéb kategória alatti dolgoknak nincs meg a kinézete a neve benne van de más nem a zip filet simán behúzom a listába kipipálom és ha kell telepíti a modot de ebbe az esetbe csak egy okét kér. Mit kell hova rakni hogy megjelenjen rendesen.
Tetszenek az orosz módok fõleg ha ciril mappanevük van😊
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Biztos, hogy játszani akarsz vele? <#nevetes1>#nevetes1>
Valami Hunters meg pirate ruhacsomag.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Mi van azokkal a modokkal amikbõl 2 vagy több féle változata van és ha kijelölöm az egyiket a másik piros lesz lehet hogy azok kavarnak?Vagy esetleg a többféle testmódosító skin?

#26358: modoktól függ, hogy okoz-e gondot a felülírás. Az biztos hogy ilyenkor mindkét mod ugyanarra hivatkozik, tehát elõfordulhat emiatt hiba. Ha lila felületeket, látványosan elcsúszott textúrákat vagy sárga felkiáltójeleket látsz, akkor bekavart egyik a másiknak. Ezt csak az adott a modok ismeretében lehet megmondani, illetve készítõk szokták írni ha tudnak ütközésrõl (modleírást MINDIG elolvasni. Mindig. Alaposan.)
Konzol leginkább csalásra jó. Meg hasznos lehet beragadt küldetéseknél és bugoknál. Rendes játékhoz nem szükséges.
ezzel lehet beállítani, hogy milyen magas legyél. 😊 Én ezt szoktam használni. 0,95-tel mondjuk olyan kis alacsonyabb osonós kari leszel, 1,3-al jó nagy debella harcos stb. 😄
A 0 megnyomásár elõjön a vezérlõpanel hasznos parancs kódok nincsenek véletlenül amiket jó ha tud az ember?
Egyébként a NexusModManager sok tekintetben jobb, mint a workshop. Én a steames játéknál is inkább azt használtam. Nagyobb a control.
A játék futása közben lehet valahogy modot váltani vagy mindig ki kell lépni hozzá?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De gondolom kell hozzá valami paracs megadás hogy betöltse, vagy hogy aktiválom? Illetve honnan tudom hogy egy mod összeakad egy másikkal? Van egy bizonyos mod ami eddig mûködött manuálisan másoltam a filokat a helyére most betettem ebbe a progiba és nem úgy mûkszik ahogy eddig töröljem a manuális telepítést?
Másodszor: Off topik. Leginkább a warez miatt lett, az ilyet oda.
Harmadszor: nem értem teljesen a kérdést. Aktiválás: Launcherben kipipálod. Vagy Managerben van erre direkt fül, de ott is pipálás a lényeg. Vagy mire gondolsz? Ha modokról van szó, akkor pontos nevet légyszíves, mert millió van. Bár gondolom SkyUI-ról van szó, az jön a magyarítással is.
Remélem még figyeli valaki ezt a topikot 😊
Nem eredeti a játékom még.
A kérdésem az lenne hogy hogyan lehet aktiváltatni bizonyos módokat a játékban?
A frissítést megoldottam Magyarítás megvan elvileg a Nexus Mod Manager illetve a SKSE is aktív ha igaz.
A manager mûködését nem vágom.
A tárgyak tartalmát kilistázó rendszer is mûködik.
A Dance of Death mod-ban van egy olyan, hogy perk restriction system... ez mi a manó? Engedélyezzem, vagy inkább ne? Mit tud ez konkrétan?
Csak az adott skillekbõl ad 5-5 pontot.
Unofficial Skyrim Patch.esp
Unofficial Hearthfires Patch.esp
Unofficial Dragonborn Patch.esp
Ha respawnolt sárkányt ölsz meg sárkányfejes helyen, az nem mindig ad már lelket.
Dawnguard.esm
Dragonborn.esm
Hearthfires.esm
HighresTexturePack01.esp
HighresTexturePack02.esp
HighresTexturePack03.esp
SkyUI.esp
Unofficial Dragonborn Patch.esp
Unofficial Hearthfires Patch.esp
Unofficial Skyrim Patch.esp
Mit csináljak ujra vegyem az egész Skyrim-et ? Mert most igy bármelyik régebbi kimentést töltöm vissza ( Septimus Signus elöttit ) akkor sincs sárkánylélek elszivás .Pedig vissza vannak kapcsolva a kiegészitések és ezekkel idáig müködött a sárkánylélek elszivás ! Valami elállitodott nemtudom mi ?
Végül úgy oldottam meg, hogy szintén konzolból be lehet fejezni küldetést és azt a részküldetést befejeztettem vele, mire ott termett a csaj és lehetett is vele beszélni, innen már minden ment tovább normálisan. Fura. De rákeresve a fórumokban, rengeteg embernek volt ugyanez a baja 😊
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Egy csajnak kellene megkeresnie téged ott. Próbálj meg várni.
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Mi van olyankor, ha befejeztem a fõ küldetésszálat és fel van telepítve a Dragonborn és a Dawnguard is, amelyek közül a Dragonbornt szeretném elkezdeni, de tök bugos a játék. Elvileg meg kellene, hogy támadjanak Cultist-ok, de Whiterun-ban csak 2 Cultist mászkál összevissza, akik csak kötözködnek, ha pedig megölöm õket, akkor elméletben az egyiknél kellene lennie valami megbízólevélnek, vagy minek, de átkutattam mindkettõt és nyoma sincs. Szóval: hogyan kell elkezdeni a Dragonbornt? 😊
Feltelepítettem a Skyrim-et és azzal a problémával találkoztam, hogy szaggat. FPS 16-20 között van, annak ellenére, hogy a játék a beállításokat automatikusan high-ra rakta, tehát bírnia kéne a laptopomnak. Lejjebb vettem low beállításra is és így is ugyanannyi FPS-en van. Ez a problémám volt az AC IV-nél is és arra se találtam megoldást.
Remélem ti tudtok segíteni.
Elõre is köszönöm!
De van aki szerint a 0 manából varázsolás is már csalás, hiába engedi teljesen legálisan a játék.
"kell vinni magával potikat": igen, pont erre akartam felhívni a figyelmet, hogy a 0 manából varázsolás sem tejjel-mézzel folyó Kánaán, akkor is oda kell figyelni a manára.
Miért, mi van itt az echanttal? Én csak azt látom, hogy kimaxolta, és rátette az utolsó perket. De az meg játék adta lehetõség.
Fantusz: "Mana csökkentõ enchantok nem befolyásolják a mana-reget."
Ez így igaz. Viszont ha bármit varázsolsz (még ha 0 manából teszed is, mert enchantolt cucc van rajtad) varázsolás közben nincs mana regen. Direkt most kipróbáltam:
- ahová csak lehetett dupla enchant, Dest+Reg -25%,
- Dest -25%x4, és mellé mana ahová csak lehetett regen
Egyik esetben sem volt mana regen miközben varázsoltam. Amíg nyomtam a Tûzfalat, addig nem töltõdött vissza az, amit az Ébenhúsra elõtte elhasználtam (és ki volt maxolva mindkét iskola, de az regenben úgyse számít). Tehát még enchantolt cuccban is oda kell figyelni, mert kevés lehet a mana, ha hirtelen más mágiaiskolából akar varázsolni az ember.
Volt pure mage-m, két választott mágia iskola mana igénye csökkenthetõ nullára enchanttal, vagy megosztva három felé (100%-50%-50%), de az elsõ megoldás a jobb.
Van mana reg, ha a harc elõtt felveszi a karakter a mágikus páncélt, s aztán elkezdi szórni a pusztító varázslatait, ha az utóbbit nulla manából teszi, visszatöltõdik a páncélra elhasznált mana, s ha a perkeknél oda figyelt a játékos a mágia orientáltságra, 250-300 manából bármelyik iskolához tartozó varázslatot tudja alkalmazni.
Mire érdemes figyelni:
El kell dönteni már a játék kezdetén, hogy melyik mágia irányzat mana igényét szeretné nullára csökkenteni a játékos, s oda nem kellenek a mana felezõ perkek.
Némi alaptõkét összegyûjtve - ehhez sajnos kezdetben minden kacatot össze kell szedni - fel kell vásárolni minden petty, lesser méretû üres lélekkövet, s néhány fontos varázslatot: minél hamarabb irány a winterholdi akadémia (ott lehet venni a legtöbb követ, varázslatokat, a saját kuckóban pedig nyugodtan le lehet pakolni a fölösleges cuccokat, mágusnak a 100 erõnlét elegendõ, arra nem nagyon lesz lehetõség fejleszteni.
Megfelelõ védelemmel, támadó varászlatokkal, lélekcsapdával felszerelkezve irány Azura szentélye - lehetõleg minél hamarabb.
Gyûjtögetve a lelkeket, cél a Black Star megszerzése.
Kezdetben még 5 skill növekedés kell a szintlépéshez a szétbontások kivételével ne kezdjünk enchatolásba, a szintlépéseink fõleg a használt varázslatokból, ha lehetséges trénelésekbõl jöjjenek össze.
Mágus növendékünk kezdetben nagyon sérülékeny, ha szükséges vihetünk magunkkal egy tankot (Lydia).
10-15-ös szint körül, ha jól mentek a dolgaink, megvan a Black Star.
Használjuk rendszeresen, kezdjünk enchantolni a kicsi köveinkkel piacra a, Balck Star-t pedig használjuk mana csökkentõ cuccok gyártására, amit használunk, folyamatosan jobbakra cserélünk.
Varázslatoknál fontos, hogy olyanokat használjunk, amit biztossággal meg tudunk tenni, jobb a flame, mint a tûzlabda, ha az utóbbihoz csak 1-2 töltetre elegendõ a mana.
Mana kifogyás pure mage-nak a halalt jelentheti, ezért is jön jól kezdetben a segítõ, késõbb fölöslegessé válik, egyesedül is képes lesz a varázsló elbánni egy csapat ellenséggel, de odáig el is kell jutni.
Szintlépésekkor erõnlétre nem kell pont, páncélt mágiából használ, nincs leterhelve, a fölös cuccait le tudja rakni a kollégiumi cellájában.
Kezdetben a manát érdemes fejleszteni, idõnként beiktatni egy-egy életerõ fejlesztést.
200-250 manánál nem lesz szükség többre, amit természetesen nem egy lendületbõl kell addig feltolni, de amikor érezhetõen elegendõ a mana, nem kell tovább növelni a mennyiségét.
Születésébõl adódóan a high elf a legjobb mágus (+50 mana), bár ezt a fajt eléggé elcseszték hangulatilag.
Plusz manát lehet szerezni az Atronach Stone bónuszaiból, de arra érdemes figyelni, hogy a +50 mana, -50% mana reg büntetéssel együtt jár az 50% varázslat elnyelés esélye mellett -magas szinten nem gond a mana reg csökkenés, amikor már a (majdnem)semmibõl is tud varázsolni a mágus.
Szeretnék kérdezni valamit.Vannak küldetések a játékban amik soha nem fog véget érni?Azért kérdezem mert van a varázsló iskola,és van ott egy könyvtáros,én már rengeteg könyvet vittem neki,küldetés gyanánt.Egy darabig,aztán meguntam és pihentetni hagytam egy ideig,de most 1-2 napja mondom folytatom,hogy ha megyek majd hozzá akkor többet ne tudjon adni küldetést,és így neki állok egy másik küldetésnek,de olyan mintha elõröl kellene kezdenem.
Némi kiegészítés és pontosítás:
Ezek rutinos játékosoknak (én is <#vigyor>#vigyor>) elég régóta ismert exploitok (nem csalás, csak a játék rendszerének/hibáinak/hanyagságainak kihasználása), de ha valakinek ez belefér, használja ki nyugodtan, az enchantolósat én is használom.
A végtelen mana viszont nem az, mert csak az adott mágiaiskola varázslatainak manahasználata csökken le 0-ra. Ez azért fontos különbség, mert igaz hogy ingyen használhatod mondjuk a pusztítást, de közben nincs manaregen. Tehát mondjuk egy Átváltoztatás páncélt magadra varázsolva jól lecsökken a manád (ha nem vagy jártas az iskolában), és utána a tûzgolyókat ingyen lövöldözheted, de a mana alacsony marad, aztán ha megütnek akkor nem tudod már magad gyógyítani mert tûzgolyózás közben nem regenerálódott. A végtelen mana az lenne ha bármit bármikor bármeddig varázsolhatnál (ezt csinálja mondjuk a tcl konzolparancs, de az már erõsen nem exploit).
Egyébként pedig ha megvan a dupla enchant, akkor egy mage jobban jár ha két mágiaiskola varázslataiból tud ingyen varázsolni szvsz.
Szintén szvsz: én varázslónak inkább Teherbírást enchantolnék a csizmájába, a loot miatt jobban jár. Egy lopakódós-sunnyogós illuzionistának persze jó a Tompítás - de inkább könnyûpáncélba <#wink>#wink>
A ládák pedig a khajit karavánok ládái, ebbõl adnak-vesznek amikor éppen a város mellett táboroznak. Viszont a kifosztásuk csak unoff. patch nélkül mûködik, abban ugyanis ezt javították, mélyebbre tették õket, nem lehet felülrõl hozzájuk férni.
Találtam egy videót mikor a küldetést kerestem,hogy nem-e raktak róla fel videót,hogy hogyan kell megcsinálni,és akkor bukkantam rá ha valakit érdekel,és remélem sokan tudjátok majd használni.Ez a videó link amit majd mutatok végtelen mannát mutat be,hogy hogyan kell csinálni de nem csalás formájában,és nem kód vagy ilyesmi. :http://www.youtube.com/watch?v=qpIWk1W3wZ4 + vannak láthatatlan ládák is: http://www.youtube.com/watch?v=QlSkfzAKQC0. Ezeket a linkeket úgy raktam be a hozzászólásba,hogy megmondom õszintén,nem olvastam el az összes hozzászólást,elég hosszadalmas lett volna.Úgy,hogy ha már valaki felrakta akkor bocs,csak a jó szándék vezérelt.
Köszönöm a segítséget.
Kisebb segítség:
A pontos helyszínek:
Visit North Skybound Watch, same as before, but casting a frost spell.
Visit Four Skull Lookout, same as before, but casting a shock spell.
Kaptam egy küldetést,amiben a PUSZTÍTÁS SZERTARTÁS VARÁZSLAT van,be kell fejeznem az elemek hatalma könyvet,de a térképen nem mutat semmilyen jelet.A könyvben írva van valami északi part,én végig gyalogoltam rajta ha az a part amire én gondolok,voltak zátonyra futott hajók,szerintem ez az a part,de nem tudom mit kell keresnem.Szeretném kérni a segítségeteket ,hogy mit keressek,vagy hova kell mennem,vagy kell-e vennem valamit?A választ elõre is köszönöm.