TES
-
Although #27032 Most először szántam egy kis időt a mass effect verziójára a requiemnek. Hát a Beth jobban járna ha szerződést kötnének Ogerrel. Közelébe se jutnak a gyereknek Xarrianról nem is beszélve.
Szóval ez már átlag felhasználónak is barátságos, kemény 4 menetből már le tudtam nyomni Lokirt :) Időzítés fontos, másodpercek de tervezhető, a mass hatás nagyon korrekt. Így már elég volt a DB-s penge meg egy ebony.
- A láthatatlan entitások továbbra is horror belefutottam egybe és azt se tudom hol van. :) Azért levegőt csapkodva sikerült némileg megsebeznem.
Szóval gördülékeny, bátran próbálkozzon az aki kicsit gondolkodós részt is akar, már amennyire egy TES erre képes lehet.
-Elképesztő eddig is durván feljavította a beth által elszart dolgokat, mostmár nemcsak nem tudod vámpírként felvenni a Meridia questet de ha nálad van instant halál ha a Harkon át akar változtatni ez valami olyan immersion dolog hogy csak na. Kemény 1 óra volt míg rájöttem miért fekszik ki a karim. A beacon kifejti az istennő gyűlöletét az élőhalottak ellen.
Edit: Sok sok apróság. Sajnos a sztorik jó része még mindig gyenge, továbbra is ott a thief szál problémája miért nem megy vissza a guild leader miután veled "végzet" a dungeonba. sok sok apró elbaszott dolog ami egyszerűen felbassza az ember agyát
a mágus céhről nem is beszélve ahol egyből mélyvízbe kerülsz, nehogy véletlenül se ne gyere rá, szartak bele az egészbe és 5 percet sem gondolkodtak a történeten. Reméljük egy nap valaki átírja ezeket is élvezhetőre. :)
Utoljára szerkesztette: Although, 2014.08.24. 16:06:56