TES
  • Fantusz
    Jó helyre próbálod tenni a cuccot?
    Pajzs, és fegyver, elég, ha csak egy picit mozdul a kéz, s a pajzsost keresi, miközben nálad fegyver van.
    A Herathfire lakosztályaiban annak idején nekem is voltak jócskán bugok, a fali fegyvertartókról elmásztak a fegyverek, a páncéltartó állványok méterekkel az alapzatuk mellé kerültek, sőt azokról még véglegesen el is vesztek cuccok, a vitrinekből "csak" kiestek a bele rakott tárgyak.
    Nem is foglalkoztam a hiba javításával, biztos vannak bugfixek, de nekem nem jött be a vadonbéli-lakosztályokba költözés.
    El lehet tölteni az időt az építkezéssel, ötletes kiegészítők is vannak (kertészkedés, halfarm, trófea gyűjtemény), a berendezés is több, mint amire valójában szükség van, de kereskedők még a közelben sincsenek.
    Az meg hangulatilag volt idegesítő, hogy gyakran a küszöbön vártak a banditák, vámpírok, giantok, sárkányok, vadállatok - nem volt gond a leverésük, de egy biztonságos otthon nem ilyen: a két kölök kergetőzik a vadonban, a tetőn meg gólya helyett sárkány ül
    Természetesen ki kell próbálni, fel kell építeni mind a három épületet (van közöttük némi különbség), én is megtettem, s voltak karaktereim, akik bele is költöztek, de leginkább valamelyik szimpatikus városi lak megszerzését tűztem ki célnak, a Hearthfire épületeit sokszor fel sem építettem, a városokban ott vannak a kereskedők, a gyerkőcök kergetőzhetnek a falakon belül (jelentősége nincs, csak szimpatikusabb volt nekem így)