TES
-
Szuni #26990 Elkezdtem játszani, és elég sokat vissza is olvastam a fórumon, hogy kiküszöböljem a kezdők hibáit modolással és mindennel kapcsolatosan. Úgy néz ki minden klappol is, egy dolog nem világos. A Dawnguard kieggel kapcsolatosan azt olvastam, hogy tizes szinttől felfele random támadnak majd a vámpírok a játékban városokat. Ez mindenképpen bekövetkezik akkor is, ha nem aktiváltam ezt a küldetéssorozatot, illetve kell-e egyáltalán aktiválni, vagy szimplán csak bekövetkeznek-e amúgy is ezek az események, ez nem világos (többen írták hogy esetleg elhalálozhatnak npc-k akiknek nem kéne). Legszívesebben kikapcsolnám, de már benne van pár óra, és olyan modokat is használok, amikhez kell ez a dlc, így ez az út már nem járható. Lehet az sem lesz zavaró (vagy meg se történik) ha meghal pár npc, de jobb szeretnék biztosra menni. Egy modot találtam ennek elkerülésére, de előtte megkérdezem inkább, ez okozhat-e valódi problémákat, eleshetek-e küldetésektől így (elég maximalista módon szeretek mindent felfedezni és a karakteremnek megfelelően minden csipcsup küldetést megcsinálni ha lehetséges)... vagy ez az egész nem olyan horderejű, hogy érdekeljen?