30713
TES
  • erno92
    Köszi Genndy. Megvan.
    Már csak azzal kínlódok, hogy el tudjam a játékot indítani az Unofficial Heartfire Patch-al. Mert ahogy bepipalom a data files-ba nem indul el a játék. Pedig minden megvan. Még a modok sorrendjén is probáltam változtatni :(
  • genndy
    Nem. A "Recommended" mindig csak "ajánlott". A letöltésnél a compatibility patchekre viszont figyelj, ha vannak DLC-k, akkor kellenek.

erno92 #26992: a DB szentélyében van egy Szófal. Az a Halál jele egyik szava. Ez nem a LL-t megidéző varázslat, az küldetésbónusz.

@Szuni #26990: ha fönt és aktiválva is van a DLC, akkor a vámpírok akkor is támadnak, ha te nem csinálsz semmit a küldetésszálban (10-es szinttől biztosan). Nem kell vámpírnak se lenni, támadnak.
    Én ezt használom a városi random vámpírtámadások ellen: Dawnguard no Vampire Attacks 220 órája semmi gondot nem okoz, küldetéstől sem esel el. Viszont érdemes gyorsan megszerezni, mert amíg nincs nálad, addig támadnak a vámpírok.

@RoboKutya78 #26989: beteszed a kockát, föléled a Centurion, levered. Ennyi a recept.
  • erno92
    Ennél a módnál kötelező a Recommended mods-okat felrakni, hogy működjön? :(
    Vér
  • erno92
    Fantusz ezen az oldalon olvastam a Halál jele kiáltás megkaparintásáról D.B.

És Szuni nálam akkor is támadták a vámpírok a városokat mikor még halandó (és nem vámpír) voltam. De gyors mentéssel és rendes mentésekkel kiküszöbőlhető az npc-k halála. Na meg várakozással. Én így szoktam megoldani.
  • RoboKutya78
    Ha jól emlékszem nekem csak akkor jöttek elő miután vámpír lettem.
  • Szuni
    Elkezdtem játszani, és elég sokat vissza is olvastam a fórumon, hogy kiküszöböljem a kezdők hibáit modolással és mindennel kapcsolatosan. Úgy néz ki minden klappol is, egy dolog nem világos. A Dawnguard kieggel kapcsolatosan azt olvastam, hogy tizes szinttől felfele random támadnak majd a vámpírok a játékban városokat. Ez mindenképpen bekövetkezik akkor is, ha nem aktiváltam ezt a küldetéssorozatot, illetve kell-e egyáltalán aktiválni, vagy szimplán csak bekövetkeznek-e amúgy is ezek az események, ez nem világos (többen írták hogy esetleg elhalálozhatnak npc-k akiknek nem kéne). Legszívesebben kikapcsolnám, de már benne van pár óra, és olyan modokat is használok, amikhez kell ez a dlc, így ez az út már nem járható. Lehet az sem lesz zavaró (vagy meg se történik) ha meghal pár npc, de jobb szeretnék biztosra menni. Egy modot találtam ennek elkerülésére, de előtte megkérdezem inkább, ez okozhat-e valódi problémákat, eleshetek-e küldetésektől így (elég maximalista módon szeretek mindent felfedezni és a karakteremnek megfelelően minden csipcsup küldetést megcsinálni ha lehetséges)... vagy ez az egész nem olyan horderejű, hogy érdekeljen?
  • RoboKutya78
    Eme jómadarat mivel tudom leteríteni?
    Valami Lexikont kell visszatennem.
    Elég ha csak a kockát megpróbálom betenni a helyére?
  • Fantusz
    Lucien Lachance volt a D.B. vezetője, vele a játék előző részében találkozhattunk.
    Lucien szelleme a Bound Until Death küldetés tökéletes végrehajtása után idézhető meg (a varázslat a külön jutalom)
  • erno92
    Két extra ajándékot adnak. Az első, hogy Erő, ami segítségével megidézek egy szellemet valami Lucient, a másik egy zálog és azt egy jósnőnek kell oda adni és ő elvezet egy régi fekete szetthez.
    És még egy kérdés. Van valami mód rá, hogy a szett elemeket egyszerre fel lehessen venni és külön kategorizálja?
  • RoboKutya78
    bár most látom hogy ez 70 es videó ezt a küldit meg 23 körül kell megoldani:)
  • RoboKutya78
    Van egy küldi amit elvileg az alkimista ad ki most nem tudom hogy az ínyenc szakács megölésénél adja de valamelyik küldinél beszél egy extra ajándékról lehet hogy az lenne? Bár nekem nem sikerült arra emlékszem.
  • erno92
    Itt a video is
    . De lehet, hogy én tévedek és tekercsből idézte meg. Na ameg amit a tolvajkulcsnál használ...az is érdekes :D
  • erno92
    Sziasztok. Lenne egy kérdésem. Olvastam egy oldalon, hogy a Sötét testvériség küldetések során meglehet szerezni a Halál jele kiáltást? Hogyan? Minden küldetést megcsináltam, már csak az Éjanya ismétlödő küldetései vannak. És egy videoba láttam (már nem tudom, hogy melyikbe) hogy a játékos megtudott idézni egy csontváz harcost maga mellé. Ezt hogyan lehet?

Üdv. Ernő
  • RoboKutya78
    néha gyorsabbak vagytok mint a google:)
  • joe38
    Skacok,min kellene állítanom akkor,ha a felrakott ENB-nél,alul és felül egy fekete csík van?
  • Although
    Modorgnál sokkal jobb a helyzet. Mivel az virtuális rendszert használ. Ha ráklikkelsz egy fájlra akkor rejtetté tudod tenni és nem töltődik be. Ezt eredeti fájlokkal is meg tudod tenni, amit nem mo-val telepítesz. Kicsit merülj el az angol nyelvbe mert még egy ilyen alapvetően egyszerű játék is bonyolult tud lenni ha teljesen hülye vagy az angolhoz. Szóval elő egy szótár vagy a google és csak szorgalmasan. És nem kell mindent megkérdezned. :)
  • RoboKutya78
    Eredeti skrym alapverziónál kérdéseim lennének:):
    Ha steamen keresztül szedek le modokat azokat ugye a data flies menü alatt aktiválom?
    Illetve ha a modorgot indítom el akkor ott is megjelennek ezek a filok?
    Felkiáltójeles modok törlése a data filon keresztül és a modorgon keresztül is meg kell tenni?
    Frissítést alap verziónál a sima skrym pachet fel kell tenni vagy arról a steam gondoskodik?
    ------
    Játék kérdés
    Van egy olyan küldi amiben egy eljegyzési gyűrűt kellene megkeresnem egy faházikóban. A házikót megtaláltam és a jelzést is de hiába szambázom körbe a terepet nem történik semmi.
    Illetve még egy kérdés
    Jól sejtem hogy a crossbow alapverzióban nem érhető el fel akartam tenni egy gyűjteményt de modorgban felkiáltójeles lett.
    Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2014.08.19. 10:29:57
  • RoboKutya78
    Na csak nem bírtam magammal és becsekkoltam az alapverziót eredetiben:)
    Eredetivel hogy mükszik a Modorg ugyan úgy mit törtön?
  • RoboKutya78
    Hogy tudok valami ötletet találni erre a crosbown-os video problémára megoldást?
  • Fantusz
    A "levél egy baráttól" némi városi óbégatás után érkezik, s egy szófal helyét jelöli meg a térképen, miután elolvastad....
    Amíg nem olvasod el, sőt az ott leírt helyre nem mész el, addig nem jön másik levél, ilyen formában nincs jelentősége, hogy mennyi van belőle, az utolsó szövegét mutatja a játék.
  • erno92
    Na korrigáltam a hibám. Megvan az igazi gyilkos. Calxido vagy hogy írjak le. de még nem tudok várost venni. Köszi a segítséget. Remélem, hogy majd lehet :D
  • genndy
    Nem vagy jó nyomozó. Akkor még nem kaphatsz házat, mert ezzel nincs lezárva az ügy. Járkálj vissza a városba, majd beindul.
    Dobáld ki a leveleket, vagy rakd ládába, akkor biztos frissülnek. Tuti mindig más helyszínre küldtek.
  • erno92
    A mészáros küldit megcsináltam. Letartoztatták az ottani mágust, mert hozzá vezettek a küldetések.
    Minden levélbe egy helyet ír ahol kiáltást tudok tanulni. Azokat már megcsináltam. Csak az zavar engem, hogy egybe rakta őket és csak 1-et lehet így utólag elolvasni.
  • genndy
    1. Nem, de van még más feltétele is a ház vásárlásnak. A városiak beszélnek egy bizonyos "Mészáros"ról. Mászkálj a temető környékén és majd elindul a küldi. Vagy menj el egy kicsit a városból, kalandozni aztán vissza.
    2. Passz. Elolvastad a leveleket? Mi van bennük?
  • erno92
    Sziasztok lenne két kérdésem és/vagy problémám.
    1. Windhelm-be csak akkor lehet venni házat, hogy ha a viherköppenyes felkeléshez csatlakoztunk és megcsináltunk ott pár küldit? Mert én a birodalomhoz csatlakoztam, és már meghalt Ulfric.
    2. Ugyebár szoktam kapni futároktól sokszor egy levelet és egy barát küldte. Ezeket egy idő után egymásba rakta, vagyis nem külön külön mutatja őket, hanem egybe pl. 5-öt. A levél elnevezése után zárójelbe írja, hogy mennyi van. Ez hibának számít? Vagy meglehet oldani, hogy külön külön mutassa őket?

U.i: Robokutya sajnos én ebbe nem tudok segíteni, nem használok crossbowt

Utoljára szerkesztette: erno92, 2014.08.16. 17:19:59
  • RoboKutya78
    Volna még egy kérdésem
    Van egy furcsa hiba amire felfigyeltem
    Ha crosbownnal irtom az ellent és amikor a videó előjön elvileg az utolsó embernél akit megölök akkor előfordul hogy megakad a videólejátszás feltételezem amikor újra akarja tölteni az íjat.
    Mit lehet ezzel kezdeni?
    -- Mert nagyon nem tetszik ez a szárnyas micsoda:)
  • Although
    Miért kellene emberibbé tenni? Ezt olvasd el ha teheted!
    Halhatatlan vér
  • RoboKutya78
    van valami olyan mód ami egy kicsit emberibbé teszi a vámpírt átalakulás után?
  • PiszkosFred
    Nagyon buta vagy. Kinek a jobb? Az egyiknek, aki habzó szájjal epét okádva szidja a Skyrimet, és úgy megy Withcerrel játszani. Vagyi annak, aki élvezi a Skyrim minden percét, majd megy szépen Witcherrel játszani, és azt is élvezni fogja sokáig? Gondolkozz el egyszer ezen! Mert oké, hogy neked szar, de kvázi nekünk a legjobb, két nagyszerű játékkal is eltölthetjük az időnket, amíg te csak nyűglődsz és ereidet vagdosod. Egyszer, majd rájössz erre te is.

Legyen is a Witcher 3 korszakalkotó! Ez a minimum amit elvárunk tőle. Hiszen ezzel fejlődik az ipar. Csak a beszűkült utálattal teli tudatod eddig nem jut el. A két játék nem ellenségei egymásnak, hanem konkurenciái, amely rivalizálás csak a játékosokat szolgálja. Csak te, az őstulok focidrukker erre még nem jöttél rá, neked mindig valami/valaki ellen kell menned, sosem mellette...

Szívesen.
  • Although
    Még pár kép, talán majd 10 év múlva és talán majd tanulnak is azoktól akik tudnak rpg-t csinálni. :) Addig is witcher 3!!!!!!!!!!

ui: Hihetetlen az orosz gyerek mennyire megfogta a lényeget. Zar1n a név már nincs de kedvenc volt.
  • RoboKutya78
    íjász elfet akartam összedobni de azt majd máskor:)
  • Although
    Ja nekem az ork a kedvencem. :) Bár oké mind jó, a nord csaj, az imperial is. Persze a kis elfünk is perfekt. :)
  • Although
    Nincs semmi gond :) Én még ahhoz a világhoz tartozom amelyik próbálja megfogni mi való ehhez a világhoz. De a szabadságod megvan azt képzelj amit szeretnél :)

Edit: Pár napja ránéztem a nexusra 20 oldalon keresztül kellett lapoznom míg találtam egy képet ami nekem tetszett, a többi kb. koreai foss volt.
    Utoljára szerkesztette: Although, 2014.08.15. 20:20:06
  • RoboKutya78
    Na most ezzel mi a gond nem tudom szerintem egy íjjász karakter így is kinézhet jó rendben nem korhű.
  • Although
    Már csak árnyék a játék annak ami lennie kellene, de pár kép ami szerintem hozza a világot. Ha valaki túl jut ezen a cicanadrágos korei szaron amit ép feltesz, csúfolni ezt a játékot ami már önmagát is csúfolja akkor ezek a képek talán visszavisznek oda milyen az a hangulat ami odabasz. :)

Csak pár kép milyenek kellett volna lennie. Nem talán mint kép hanem mint világ.

• genndy
    Nem, nincs köze hozzá, ebben csak animációk vannak.
    Neked olyan kell ami ebben turkál: Skyrim\Data\Meshes\actors\character\character assets\
    Meg ebben: Skyrim\Data\textures\actors\character\female
  • RoboKutya78
    szeretek mindent kipróbálni:)
    baj?
  • Although
    huh merő érdeklődés, pusztán kíváncsiság. Érdekel is a világ vagy csak háttér? Milyen gondolatok vannak a játék kapcsán mikor ilyen modokat felteszel? Félre ne érts már szinte csak ti vagytok a tes világnak, de érdekel milyen gondolatmenet mentén megy ez? Mert nem értem.
  • RoboKutya78
    Feltettem egy 360 Walk and Run Plus modot ezzel tudom valahogy szabályozni hogy milyen rucitípus menjen fel a karakterre?
    és ha igen akkor be tudom rajta állítani hogy minden típus passzoljon?
  • genndy
    Whiterun mellett, a patkányirtós küldiben jártál ott. Fönt van az emeleten.

@RoboKutya78: nem stimmel a ruha a testhez. Összeillőnek kell lenniük. Figyelj a kódra a végén (UNP, CBBE, mittomén).