TES
-
MaRee #2674 Minden. Én legalábbis egyik rpg-ben(pedig én még a Wizardry sorozattal kezdtem) nem láttam ilyen szintű életet, max az Obliban volt annyi, hogy este lefeküdtek, reggel felkeltek és császkáltak a városban meg bementek néhány helyre ahova kellett(boltjaikba stb) és ott álldogáltak bambán.
Viszont a vicserkettőben nagyon tetszett, hogy tényleg élnek a városok, beszélgetnek az emberek, szaladgálnak a tyukok az utcán, a favágó reggel elmegy fát vágni, a halász reggel elmegy halat fogni, esetleg elmennek a lakók piacra, ahol alkudoznak meg ordibálnak a kofák, pletykálnak a padon a vénasszonyok, futkároznak a gyerekek(némelyik nem átall kizsebelni!) és játszanak, oda jönnek megbámulni, a mesteremberek rendesen dolgoznak..Este mikor haza jöttek a favágók, a halászok, a vadászok meg stb. akkor sötétedéskor mindenki szépen elmegy kocsmázni, ahol tényleg megy a buli, nem csal állnak az npc-k bután vagy körül üli a tüzet, és a falu véne mesét mond(és nem egyet ismételget), amit mi is oda mehetünk meghallgatni, stb.
Én ilyesmikre gondolok, és még a felét se mondtam el. Ha tudsz olyan játékot mondani amiben ilyen szintű életet éltek az NPC-k, akkor várom.