TES
-
Konzollal feltámasztott NPC-kel sokaknak volt gondjuk, legalábbis olyan esetekről számoltak be a fórumokon, hogy a feltámasztott árusokkal nem tudtak kereskedni, sőt beszélni sem...
Ebből nem tudom konkrétan mennyi az igazság, nem próbáltam konzollal NPC-t visszahozni, viszont arra volt példa, hogy visszatöltöttem a játékot, mert nem voltam hajlandó elveszíteni a kereskedőt...
Lehet csalásnak is minősíteni az ilyen "újra játszást", a városba lépés után érdemes figyelni, hogy lesz-e vámpír-attack, a karakter távollétében soha nem fordult elő, hogy vámpírok tizedeljék a lakosságot, az viszont eshetőség, hogy a városban tartózkodva, a karaktertől távolabb dúl harc (Whiterunban a bejárat és a piactér között)
A visszatöltés jobb megoldás, mint a konzol, ha figyelmesen játszol, igazából játékidőt sem vesztesz sokat.
Az Adventurers and Travelers mod kalandorai nálam sokszor segítettek, hisz ott vannak a városban, s ha vámpírok támadnak, mire a védtelen, de vakmerő városlakók akcióba lendülnek, a kalandorok már le is verték az élőholtakat.