TES
-
SaGa #26619 Ezt tudom, sokat pakolásztam ide-oda modokat, meg beizzítottam a SkyRe "kiegészítőjét", amivel fel lehetett turbózni pl a mindenféle lények texturáit, meg a fegyverekből létrehozott egy tonna variációt (nem ugrik be a neve, egy java-s cucc, ami esp-ket generált). Na azzal már nem triviális megetetni a ModOrganizert. Kell hozzá valami olyan fájlkezelő, ami elfogadja és képes kezeli a ModOrg virtuális fájlrendszerét és még egy command ablakot is lehet belőle indítani. Aztán lehet a különböző texturák összepasszításával játszani, meg az Overwrite mappával...
Nem egyszerű, néha tovább tart, mint maga a játék. Gyakorlatilag egy új, saját világot alkot meg vele az ember.
Az biztos, hogy az esp-k sorrendjének állítgatását néha érdekesen csinálja a ModOrg. Van, amikor makacskodik és hiába akarsz áttenni egy esp-t feljebb vagy lejjebb, nem engedi, csak ha valamit átállítasz valahol máshol, de ez az, ami már kiesett. Ha újra használni kellene, biztos eszembe jutna, de most így nem emlékszem, mi volt a varázslat...