TES
  • genndy
    Először is: jók a videók
    Némi kiegészítés és pontosítás:
    Ezek rutinos játékosoknak (én is ) elég régóta ismert exploitok (nem csalás, csak a játék rendszerének/hibáinak/hanyagságainak kihasználása), de ha valakinek ez belefér, használja ki nyugodtan, az enchantolósat én is használom.
    A végtelen mana viszont nem az, mert csak az adott mágiaiskola varázslatainak manahasználata csökken le 0-ra. Ez azért fontos különbség, mert igaz hogy ingyen használhatod mondjuk a pusztítást, de közben nincs manaregen. Tehát mondjuk egy Átváltoztatás páncélt magadra varázsolva jól lecsökken a manád (ha nem vagy jártas az iskolában), és utána a tűzgolyókat ingyen lövöldözheted, de a mana alacsony marad, aztán ha megütnek akkor nem tudod már magad gyógyítani mert tűzgolyózás közben nem regenerálódott. A végtelen mana az lenne ha bármit bármikor bármeddig varázsolhatnál (ezt csinálja mondjuk a tcl konzolparancs, de az már erősen nem exploit).
    Egyébként pedig ha megvan a dupla enchant, akkor egy mage jobban jár ha két mágiaiskola varázslataiból tud ingyen varázsolni szvsz.
    Szintén szvsz: én varázslónak inkább Teherbírást enchantolnék a csizmájába, a loot miatt jobban jár. Egy lopakódós-sunnyogós illuzionistának persze jó a Tompítás - de inkább könnyűpáncélba

A ládák pedig a khajit karavánok ládái, ebből adnak-vesznek amikor éppen a város mellett táboroznak. Viszont a kifosztásuk csak unoff. patch nélkül működik, abban ugyanis ezt javították, mélyebbre tették őket, nem lehet felülről hozzájuk férni.