TES
-
Austin Bailey #26134 remélem azt észrevetted, hogy a központi ebédlőt 3 irányba csak 1-1 térrel lehet bővíteni, tehát az oldalankénti 3 lehetőség közül (van egy lapostetős, egy torony, meg egy félnyeregtetős) csak az egyiket építheted fel. Én úgy építettem fel ugyanezt a házat, hogy van egy télikert (nevezzük így), egy raktár, és egy fegyvertár. A télikertet és a fegyvertárt azért építettem, mert a 3-3 lehetőség küzül azok voltak a legpraktikusabbak (a télikert helyére lehetett volna hálószobát, és enchant vagy alchemy oltárt, a fegyvertár helyére meg konyhát vagy könyvtárat-szerintem ezek mind fölöslegesek, mert alapvetően vannak a központo térben is). Az északi oldalra azért építettem a raktárt, mert annak lapos a teteje van rajta egy teraz, és így van panoráma Solitude felé. Egyébként ritkao nyomorék volt az, aki ezt a variálható házat kitalálta. Például a külső kert mindenhol a ház és a mellette lévő hegyközött, vagyis totálisan árnyékban van. Ezen kívül minden helyiség borzalmasan zsúfolt, és egy csomó dolog teljesen fölöslegesen van hatszor minden szobában. Például a fegyvertárba a próbababák közé bezsúfol egy kovácsműhelyet, miközben a pincében is van, meg az udvaron is. Ráadásul elég hülyén néz ki a fa padlón egy kemence. Ezen túl meg hozzák a szokásos formájukat, amit már az Oblivionban is utáltam, hogy minden sarokba raknak hordót, zsákot, meg egyéb nem lakásba illő elemeket. (kültéren meg a város holt tereibe sziklákat) Jó ötlet lett volna ez a felépíthető ház, ha jobban átgondolták volna a helyszíneket, a bővítési lehetőségeket, és az elrendezést. Ezek még a szokásos TES-féle elrendezési szokásoknál is értelmetlenebbek lettek.