TES
  • mort1981
    Sziasztok. Tudna valaki esetleg segíteni egy kicsit. Nem volt sok energiám hosszasan végigmenni az oldalakon mert láttam nagyon sok kérés/kérdés/hozzászólás született már, így megkockáztatom a kérdést, hátha nem zavartok el :) Anno amikor a Skyrim kijött elkezdtem vele játszani, és ahogy bővült a játék én is végigtoltam az összes nagyobb DLC-t is, de most elkezdtem az elejéről egy új karival és magyarítva. (így is kíváncsi voltam rá)Volt már pár Bughoz szerencsém aminek a nagy részét át tudtam hidalni, ha más nem újrajátszással, viszont most akadt egy amivel nem boldogulok... Hjerim megvásárlása. Végigvittem a Vér a Jégen küldetést utána a Jarl segítője nem dobta fel a lehetőséget. Elkezdtem szolgálni a Jarl-t bevettül Fehércsermelyt, meg pár kisebb erődöt, akkor a Jarl feldobta,, hogy megvehetném a házat az intézőjétől. Odamentem, megkérdeztem, adta is, hogy megvenném 12000 ruppóért, de azt mondta, hogy jelenleg nem eladó... Akkor mondtam magamban vigyük tovább a küldetéseket... odáig jutottam, hogy kóborlovag vagyok, Magányvára megostromolva, nincs több nagy küldetés... És még most sem adja a lehetőséget. Nincs véletlen valami parancs amivel át lehet hidalni ezt a bakit? Nem szeretek ilyen eszközökhöz nyúlni de már nagyon sok órám van a játékban és nem akarom a felétől újrakezdeni... A válasz előre is köszönöm.