TES
-
leviblack #25929 Sziasztok a segítségeteket szeretném kérni!
Az miért van, hogy több órán át szépen fut a játék, ezalatt az értem, hogy fix-en adja a 60 FPS-t ráadásul úgy, hogy mindent csumára húztam benne amit lehetett a grafikai beállításoknál, még a HD textúrák is be vannak kapcsolva, aztán egyszer csak kilépek vmi zárt helyről és leugrik az FPS szám 30-35-re és úgy is marad. A problémát csak úgy tudom kiküszöbölni ha kilépek a játékból majd újból elindítom akkor megint szépen megy egy darabig. Volt úgy, hogy csak 6 óra játék után esett le újból az FPS, de van amikor elég pár perc és ismét kezdi a hülyeségét...nem tudok rájönni miért csinálja ezt.
Aki tud vmi megoldást az kérem jelezze, hogy mi lehet a baja mert teljesen rendszertelenül és szabálytalan időközönként esik le az FPS szám! (A le Magyarított Skyrim Legendary Edition-el nyomom, DLC-ket kikapcsoltam mivel azok még eredeti nyelven vannak)
Nem tudom, hogy fontos lehet-e, de azért megadom gépem paramétereit is: (Ram: 2x4Gb DDR3 2133Mhz, Videókari: GTX 560Ti 256bit, Proci: i5-3.6Ghz, Oprendszer: Win7-64bit)