TES
-
totya4 #25927 Nekem e6400 van, igaz 3.2ghz-en, gyakorlatilag mióta megvettem ennyin hajtom, persze stabilitás tesztelve. VGA ATI 4850. És persze szigorúan 4 GB ram, mivel a rendszer is zabál, és egy normálisabb játék megeszik simán 1 GB-ot. Bőven elég ez a konfig ehhez a játékhoz (épelméjű minőségi beállításokkal - maxon nyilván halálba akadna), az ember azt hinné hogy mikor mondjuk jön egy sárkány (vagy kettő), és többen lőnek rá futkosnak stb. szarrá fog akadni, de nem. Mondjuk az egyik nagyobb városba belépve éreztem hogy picit lehetne gördülékenyebb, látszik hogy a jó fps kissé elkényeztet ebben a játékban. Már csak azon kéne dolgozni hogy ne legyen egy unalomtenger az egész, mert az unalmas, mindig egyforma minden egy idő után akkor is egyforma ha a küldetés szövegezése más. Mondjuk az oblivionban ez talán hamarabb előjött ez az érzés az egyszerűbb grafika miatt. Hiába, ez nem gothic széria. De attól függetlenül a játék nagyon szép. ENB-t feltéve a színek azonnal elromlanak, persze van csak bugjavító módja is, amikor a képhez nem nyúl, de sok változást nem vettem észre, így nem használtam.
Egyetlen komolyabb bug a gyorsutazásra való elszállás, bármilyen "nagyobb" modból ha több van, előjön. google-t nézve ezzel nem vagyok egyedül.