TES
  • Gót
    Hát nem volt egyszerű, de rájöttem és be is vált a dolog, ahogy sikerült megkerülnöm ezt a gebaszt.
    Lényeg hogy mindent jól csináltam, megfelelő helyen álltam, nem mozogtam, ugyan úgy nem dícsért meg az öreg, sehogy sem sikerült abszolválni a mutatványt. Végső elkeseredésemben odamentem aztán elkezdtem gyepálni őt (őket), mire kb. 20 %-ra esett az életereje, ellenségessé vált mindenki, nekemtámadtak. De ez nem vezetett eredményre. Az vezetett eredményre, hogy az egyik tanoncot végleg leütöttem, mert animációval le is szúrtam szegényt. Ekkor beadott egy olyan küldetést, hogy újracsatlakozás a kollégiumhoz. De még mindenki ellenséges volt ekkor. Na most futás. Felfutottam a kastély tetejére lóhalálában, onnan tgm-mel leugrottam a francba, menekültem elfelé Windhelm irányába későb már az úton. Na ott az úton elkapott egy őr, annak kellett fizetnem több mint 1000 arany óvadékot. Eztán szerencsére minden eltusolódott és az új küldetés kapcsán lehetett beszélni Tordiffal, hogy visszavegyenek. Mondta, hogy ejnye-bejnye, de 250 aranyért rendezte az ügyet és átugrottuk a tanulást. Így az első lecke meg is lett és egy másik küldetést keztünk. Remélem az a tanonc csaj nem lesz később veszteség, de semmi más lehetőségem nem lett volna, így is mázli hogy erre rájöttem. Hát nem volt egyszerű. Kösz hogy meghallgattatok. Üdv!