TES
-
Mi baj a Khajiit-al? Ebben a részben kifejezetten aranyosak. Viszont itt meg a vérfarkas lett ocsmány szerencsétlen. Bár ettől függetlenül ászul össze rakták, de hogy néz már ki? Istenem! Bármelyik legendát megnézed, a vérfarkas farkas nem kopasz patkány. De egye fene mert még elviselhető, bár nem csináltak nőstényt belőle....
Komolyan, ha a bethesda alap dolgokat nem hagyott volna ki, kezdenék aggódni értük hogy tönkre ment a cég vagy mi van, mert nem hiányos a tartalom. De így nyugodtan alszok mert vagy 50 olyan dolog van ami idegesítő, zavaró, marhaság, vagy szimplán a balfaszság magas csúcsa, és tudom, hogy odahaza náluk minden rendben. :)
De kajak. Mi baj a Khajiit-al? Nagyon hasznos kari. Lopni, lopakodni, settenkedni a legjobb. Orvgyilokra a sötét sittes félorc való, harcra az orc vagy nigger ( :D ), esetleg mér a nord vagy a birodalmi, a mindenféle öngyilkosságot tesztelgetni a sárga patkány, katakombákat és egyebeket egyfolytában támadni meg a argóniai.
Mind megvan mibe jó. Sittes félorc alatt a sötét elf hulláját értem, mer hogy az nem elf az is biztos. Az erdei elf még hagyjám, az előkelő thalmor szopott fasz csak keresztre jó. Nem akarom leköpni a monitorom mindig amikor belépek, szóval az csak erre jó. A többi meg vegyes. A Breton is fölösleges. Ha már mágiát akarsz használni ott a sárga patkány. Nah arra még jó egyedül.
Nincs semmi baj a cicával csak sokat kell rajta dolgozni hogy aranyos legyen. Kandúr vagy cica tök mindegy, bármelyik lehet olyan hogy megzabálod. :D Tudom, már csináltam, de nem bírtam elszakadni a bojhos fejétől és inkább kezdtem másik karit. :D Csak sajnos az meg olyan nő lett hogy agyszaggató kis pofalemezt kapott, így muszáj volt háttérképet csinálnom arról a démoni arcáról. :D Olyan kis gonosz szemei vannak.