TES
-
csoki89 #25782 Ez a hátizsákos téma nem rossz, de szerintem már cheat-szint. Mivel rögtön akár Riverwoodban is csinálhatsz azt hiszem 2-3-at is, 4-500 lesz egyből a teherbírásod. Mindegy, jó mod, de kinek hogy, nekem ez már sok. Ezt amit totya írt is csak azért mert már 40-es szintű vagyok, de inkább az életemre pakoltam többet, mert eléggé extrém körülményekkel játszok. Azért köszi h írtad :)
Nincs vérdíjam, mindig kifizetem, vagy meggyőzöm, vagy leülöm a vérdíjamat. Szóval sajnos ez kiesett :
A várakozós módszer szintén nem jött be. 2-3x eljátszottam már. Elsőnek akkor "halasztottam" a dolgot, rögtön amikor Whiterunba értem, mentem is hozzájuk. Előjött, tovább mentem, hátha helyrejön később. Aztán 30-as szint körül mentem még egyszer, ugyanaz. Most pedig már ott tartok hogy akárhogy is de ideje lenne megoldani ezt a dolgot. SetStage paranccsal már próbáltam, elvileg le is van tudva a küldetés, de ez az idióta ott áll és nyomja tovább ugyanazt. Szarnék rá de félek hogy ha otthagyom így akkor később még idétlenebb bugokat fog okozni. Mivel lesz még rá szükség. Január 3-4 körül fogok legközelebb géphez jutni, akkor majd kipróbálok ezt azt.